ادعای تبلیغاتی سامسونگ: سامسونگ میخواهد که کاربران را از آغلها به ملکوت آسمانها ببرد!
از صبح امروز، سامسونگ سایتی را با دومین عجیب و غریب راه انداخته بود که در آن شمارشگر معکوسی قرار داده شده بود که روی ساعت 4 عصر تنظیم شده بود
اهالی فناوری که میدانستند گلکسی اس 3، همان 14 اردیبهشت معرفی خواهد شد، شگفتزده شده بودند که فلسفه این شمارشگر معکوس چیست؟ ایا محصول زودتر معرفی میشود؟ آیا ویدئو یا تیزر تبلیغاتی را خواهیم دید؟ آیا فضای ابری سامسونگ یا s-cloud افتتاح خواهد شد؟ و حدسهای دیگر …
اما با مراجعه مجدد به این سایت در ساعت 4 عصر به وقت ایران، با این عبارت مواجه شدیم:
بخش موبایل سامسونگ
شما برداشت اشتباهی کردهاید
دنبال کردن کورکورانه فناوری، غالبا شما را به جایی نخواهد برد
روی حروف به ترتیب درست کلیک کنید تا به مقصد درست راهنمایی شوید
سامسونگ
کپیراست 2012 سامسونگ
همه حقوق محفوظ است
نام دامنه tgeltaayehxnx بود، با کمی جابجایی درست، نام دامنه درست که thenextgalaxy دات کام باشد، به دست میآید.
اما مشکل این بود که این ترفند تبلیغاتی نوین سامسونگ، که سامسونگ برایش کپیرایت هم قائل شده، آنقدر در وب سر و صدا به پا کرده است که باعث داون شدن هر دو سایت شده است!
اما ویدئوی درج شده در این سایت روی یوتیوب قرار دارد، شما میتوانید این تیزر را از اینجا با اندازه 5 مگابایت دانلود کنید.
در این ویدئو زاویه دید از زمین متوجه آسمان و کهکشان میشود. متنی که در این تبلیغ نمایش داده میشود، این است:
فناوری هوشمند، واقعا جزء طبیعی از زندگی شده است، جایی که کهکشانی به صورت کامل در دستهای شما جا میگیرد، زاویه دید ما از دنیا، وسیعتر میشود و شما به موازات آن قدرت اکتشاف سریع و آزاد را در آن پیدا خواهید کرد.
در انتهای کلیپ هم با ترکیب متن و تصویر این پیام داده میشود: با فناوریای که با شما جور باشد، شما میتوانید از قالب گوسفند به درآیید!
خب! آشکار است که ما از مجموعه حرکت تبلیغاتی امروز سامسونگ چه پیامی دریافت میکنیم، بیایید یک بار دیگر پیام را پیش خود دنبال میکنیم: در این پیام تأکید میشود که دنبالگر کور و بی چون و چرای فناوریها نباشید، به یاری فناوریای که به نیازهاتان جواب بدهد، زاویه دیدتان را وسیع کنید و از حالت تحقیرآمیزی که در آن مجبورید هر چه به شما گفته میشود، انجام بدهید، به درآیید.
سامسونگ با این تبلیغ میخواست یک تبلیغ 1984 شبیه اپل، به سبک خود درست کند، اگر در تبلیغ 1984 اپل رقیبان خود را به برادر بزرگ بودن متهم کرده بود، این بار سامسونگ اپل را شرکتی میداند که میخواهد از کاربران، گوسفند بسازد و خود را در قامت منجیای تصور کرده است که با در اختیار قرار دادن فناوری متناسب با نیازهای کاربران، زاویه دید آزادانه و وسیعی در اختیار آنها قرار میدهد.
تبلیغ جالبی بود و من فکر میکنم یکی از بهترین تبلیغهای یک سال اخیر بود، اما به گمان من می توانست صلابت بیشتری هم داشته باشد، مثلا جای یک نریشن خوب به سبک آگهی «متفاوت بیندیش» اپل در این آگهی خالی بود. شاید هم سامسونگ کاربرانی را در نظر داشت که به خوبی زبان انگلیسی متوجه نمیشوند.
از سوی دیگر باز هم از دید من سامسونگ میتوانست، کاربران که از دیدش به سان گوسفند پیرو سیاستهای شرکتهای بزرگ دیگر هستند را به سبک مؤدبانهتر و ظریفتری هدف قرار دهد، مثلا یکی از فیلمهای پادآرمانشهری مشهور را انتخاب کند و به طرز هوشمندانهتری بر سیاستهای تمامیتخواهانه اپل بتازد.
مثلا خیلی خوب میشد که یک فیلم پادآرمانشهری مدرن که داستانش در فضا بگذرد، انتخاب شود. با این ترفند، هیچ رنجش احتمالی هم در دستهای از گیکها و علاقهمندان فناوری که فارغ از برندها، همیشه به دنبال بهترینها هستند، ایجاد نمیشد.
شرکتهای بزرگ همیشه یکدیگر را به انحصارطلبی و محدود کردن کاربرانشان متهم میکنند، اما اگر خوب فکر کنید، حصار اصلی را ما با دست خودمان در ذهنهای خودمان بنا میکنیم، با همین حصار است که ما «برند»پرست میشویم و به جای اینکه فکر کنیم که با پردازندههای دو یا چندهستهای گوشیها و تبلتهایمان به چه محتوایی میخواهیم برسیم و یا اپلیکیشنهای متنوع چه محتوایی را میتوانیم خلق کنیم و اشاعه کنیم، یک حامل فناوری و نه کاربر آن میشویم.
چیز مهم نه گجتها هستند و نه نامها و نه ظاهرها، قسمت مهم فناوری ما هستیم و اندیشهای خلاقانهای که یه یاری فناوری میسازیم.
این نوشتهها را هم بخوانید
سامسونگ حتا تبلیغ کردنش هم از اپل تقلید میکنه.جالب اینجاست که همیشه هم توی این تقلیدهاش گند میزنه!مثل همین یکی که واقعا
به من خریدار و دوستدار اپل، فوق العاده توهین کرد.
من از قبل هم با اون تیزر تبلیغ گلکسی تب توی اسر*اییل و اون قضیه keylogger لپ تاپ هاش، به اندازه کافی بهش مشکوک شده بودم.
من نمیدونم چطور حس خودم رو از کار کردن با محصولات اپل ارائه بدم،جز اینکه با تمام وجودم به اون جمله استیو جابز پی بردم که یه زمانی میگفت:
In my idea, the real meaning of a “brand” is a simple thing:
TRUST
چیزی که واقعا طی تجربه م با آیفون بهش ایمان آوردم.با تشکر از دکتر
مخاطب این تبلیغ دقیقا کسانی مثل شما هستند نه همه کاربران اپل.
دکتر جون اون نتیجه گیری آخرت کولاک کرد و مطمئنا اگه سامسونگ با این تبلیغ غرضی داشت شما وامسال شما که تعدادشون کم هم نیست نبوده و همونطور که همه امون میدونیم بیشتر نوک پیکان به سمت کسایی میتونه باشه که متعصبانه وکورکورانه رفتار میکنند.
اتفاقا من هم با حرف آقای جابز موافقم وگرنه چی باعث میشه شما از بین چندین مارک یه قطعه کامپیوتری فقط یه مارک رو انتخاب کنی؟ آیا چیزی غیر از اعتماد به شرکت سازنده هست؟ این جواب شما هم نشان از تعصب بیجا و عدم تفکرتون داره.
دوستان من نمیدونم چرا یه نفرت عجیبی از محصولات اپل دارم به خاطر همین سیاست های تمامیت خواهانه ولی فراموش نکنیم که چه کسی باعث شد منو شما هر کدوممون یه کامپیوتر داشته باشیم و باش نظر بدیم؟!
چه کسی موس را اخترا کرد و همچنین تبلت و …..
زندگی نامه ی استیو جابز رو حتما از ویکی پدیا بخونین
من هم امیدوارم شما صفحههای ماوس، کامپیوتر شخصی و تبلت رو در ویکیپدیا بخونی. در هیچکدومشون آقای مشاغل و شرکتشون هیچکارهای نبودن
فقط میتونم تائید کنم…
دوست من دقیقا چه زمانی برای اولین بار این جمله جابز رو شنیدید!
ببینید من و شما عادت کردیم همه چیز رو از نگاه خودمون بررسی کنیم از دیده یه مصرف کننده هر چقدر هم که تو خرید و انتخاب محصول مورد نظرمون حرفه ای باشیم باز هم از دیده اپل یا سامسونگ و حتی زمانی نوکیا و … یه خریداریم یک منبع خرد مالی هستیم برای به قدرت رسوندن اون برند!
اگر از دید یک کدوم از این شرکت ها نگاه کنیم متوجه میشیم که برای بقای شرکتمون برای حضور فعال برندمون فقط ارائه محصول برتر مهم نیست! مهم تر اینه که گردی مردمک اونها رو به سیب گاز زده تبدیل کنیم جوری روی اونها کاری کنیم که وقتی خودشون رو تو آینه دیدن بگن: اهوووم…. امروز بیشتر به ربات اندروید شبیه شدم!
مهم تر اینه که فکر اون ها رو بدست بگیریم اصلا به جای خریدار فکر کنیم کاری کنیم که اگر ادعا کردیم محصولی داریم که شما با اون میتونید یک ساعت زیر آب بدون اکسیژن زنده بمونیم اون ها بدون لحظه ای درنگ بگن عالیه و البته در آخر اون ها رو بکشیم!
توی یکی از فیلم های زندگینامه استیو جابز. به اسم:
How Steve Jobs Changed the world
دقیقه 33 از زبون خودش.
راضی شدین؟
دکتر نمیدونم اون جواب من با “محسن” رو چرا تایید نکردید.اگه فکر میکنید بی ادبی میشه، سطر آخرش رو حذف کنید…
یه ضرب المثل قدیمی که هست میگه:
فحشو که بندازی زمین صاحبش خودش پیداش میشه ورش میداره!
مرسی دکتر
خداییش خیلی خوب و کامل توضیح دادی و مطلب رو کاملا برای ما روشن کردی
سایت های دیگه مثل نارنجی خیلی غیر منطقی و متعصبانه خبر رو اعلام کردند و گفتند :
“تلفن جدید شما را از دیگران متمایز خواهد کرد در حالی که در پس زمینه تصویر گوسفندها پخش می شود ”
و رسما کاربرای سامسونگ رو گوسفند خطاب کردند.
با تشکر
نه عزیز جان .توضیحشو اونجا نوشتم.برو ببین .همونی که بیشتر از همه منفی گرفته جواب منه.طرفدارای عقده ای اپل منفی دادنواونقدر برین صف وایسین زیر پاتون علف سبز شه!! با شما نبودما جسارت نشه .
آقایون خانوما کسی که یه بار آیفون یا آیپد گرفت دستش دیگه سراغ این کپی های اپل نمیره.اپل اگه محصولاتش بد بود سامسونگ نمیومد اینترفیس اندروید رو شبیه اپل بکنه.
نه فقط تو گرفتی دستت
اپلی هم اپلی های قدیم !!!!
اقاى حسن اقا نارنجى عینا ترجمه رو گذاشته. اگه به تیزر دقت کنى نوشته شما میتونید بیرون باشى با این انتخاب از بقیه.
٢ حالت داره یا منظورش اصطلاح isheep هست که واقعا زشته براى یک شرکت که کاربراى یک شرکت رقیب که خیلى از فروشش رو مدیون ایده هاى اون هست با این لحن خطاب کنه.
یا منظورش اینه کلا هرکى سامسونگ نخره گوسفنده و هرکى سامسونگ بخره از گوسفندى در میاد که دیگه قضاوتش به عهده خودتون
بسیار عالی بود . کاملا باشما موافقم. ممنون
تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز
“شرکتهای بزرگ همیشه یکدیگر را به انحصارطلبی و محدود کردن کاربرانشان متهم میکنند، اما اگر خوب فکر کنید، حصار اصلی را ما با دست خودمان در ذهنهای خودمان بنا میکنیم، با همین حصار است که ما «برند»پرست میشویم…”
ایول دکتر خیلی قشنگ گفتی، برای رسیدن به این مرحله نیاز داریم کاربرامون آگاهتر بشن…
پ.ن: راستی راجع به بحث محدود کردن آزادیهای وب و ماهیت لیبر.الش هم بنویسیدو بیشتر مطلب بذارید و اینکه دلالها و شرکتهای بزرگ به بهانه کپی.رایت درصددند محدودش کنن…این آگاهیها به آینده خیلی کمک میکنه…
من که از این تبلیغ خیلی خوشم اومد، چه اپل باشه، چه سامسونگ، چه مایکروسافت، چه گوگل، چه سونی یا هر شرکت دیگه ای. هیچ کسی اجازه نداره ما رو تبدیل به “گوسفند” خود اش بکنه.
موافقم
درود جناب مجیدی..
ممنون از تحلیل زیبا شما…همان طور که دوستان گفتند متاسفانه این خبر در دیگر بلاگ های فارسی زبان به طور غلطی نقل شده و باعث سوء تفاهم کاربران و حس توهین در آنها شده است،که امیدوارم در این نوع اطلاع رسانی قسط و قرضی دخیل نبوده باشد….
سلام. کپیرایت را ترجمه کرده اید کپیراست. البته نمیدانم ترجمه است یا اشتباه تایپی، چون سابقه استفاده از آن را در این وبلاگ ندارید. ولی اگر ترجمه است، ترجمه نادرستی است.
right به معنای راست (در مقابل چپ) با right به معنای حق تفاوت دارد. و البته وقتی حرف از حق میشود باید میان حق بودن و حق داشتن تفاوت قائل شد.
حق بودن یا راست بودن یک معنای اخلاقی دارد و برای قضاوت اخلاقی در مورد امور به کار میرود. پس کلمه Right که در عبارت to be right به کار میرود معنایی اخلاقی دارد. حق بودن در برابر ناحق بودن قرار میگیرد.
حق داشتن اما یک معنای حقوقی دارد که به صورت قدرت، امتیاز، آزادی یا مطالبه جلوه میکند. حق داشتن to have right مخالف واژگانی ندارد. کپیرایت هم به معنای حق کپی است و right که در آن است با right به معنای راست (در برابر چپ یا در برابر ناراست و ناحق) تفاوت دارد.
فقط اشتباه تایپی بوده، در صفحه کلید، حرف سین در کناری ی قرار دارد.
:)
حرکت جالبی بوده ، تو کف بودم دامنهه یعنی چی !
ویدیو تقلبی هست
فکر نمی کنم شرکت سامسونگ بیاد آهنگ متن بازی mass effect رو آهنگ تیزرش قرار بده :))
مطلب جالبی بود من هم با شما موافقم
نه اپل و نه سامسونگ هیچ کدوم قدرت دنیای نرم افزارهای آزاد رو ندارن.
آقای دکتر شما هم کمتر از اپل حمایت کنید. دنیای اوپن سورس در آینده ای نه چندان دور اپل رو به ورطه نابودی می کشونه.
امروز روز از لفظ گوسفند یا گوسفندان زیاد استفاده میشه و واسه کسایی اطلاق میشه که از خودشون اختیاری ندارن و یه نفر اونا رو از یه نقطه به نقطه دیگه می بره!
بکوش تا بزرگی در نگاه تو باشد، نه در آنچه می نگری.
متاسفانه، همانطور که در نظرات هم آمده، انسانها متعصبانه از برندی طرفداری می نمایند. آن برند هرچه باشد، هرچقدر “عالی”، به راحتی با گذشت زمان بی ارزش می شود (همانگونه که برای اپل در بیست سال گذشته این صعود و سقوط مشاهده شد و در دیگر برندهای مطرح، خودروسازها و… ). زیرا ماهوی دارای ارزش نیست و فقط متعصبان بزرگش کرده اند.
جالب است ما بدون دریافت هیچ پولی، فقط مبلغ می شویم. خوش بحال برادران بزرگ که اینگونه بهره کشی می کنند.
خوب گوسفند هم بی تفکر دنباله رو می شود
اگه درست یادم باشه میگفتن نامه چاپلین به دخترش الکیه .درسته علیرضا مجیدی؟ میگن یه ایرانی این نامه رو نوشته !
راستی یک نکته را فراموش کردم
بهتر نیست بجای تعصب به اپل و … از این دست کالاها، خالقین این کالاها را الگو قراردهیم.
اگر استیو جابز هم مثل طرفداران متعصبش بود، اپل با این محصولات فوق العاده وجود داشت؟ یا در همان پارکینگ خانه می ماند.
سامسونگ هم همچنان برنج می فروخت. ویندوز، گوگل و …
رقابت این دو شرکت باعث شده تلنگری به اهل تفکر بزنه.
“اما اگر خوب فکر کنید، حصار اصلی را ما با دست خودمان در ذهنهای خودمان بنا میکنیم، با همین حصار است که ما «برند»پرست میشویم و به جای اینکه فکر کنیم و … “
من بر خلاف نظر برخی، توهینی در این آگهی نمی بینم. چیزی که کمی منو به خنده میندازه اینه که این شرکت ها – چه اپل چه سامسونگ چه هر شرکت بزرگ دیگه ی فناوری – قیافه ی روشنفکری به خودشون میگیرن و حرفای شبه فلسفی میزنن در حالی که هدف فقط کسب سهم بیشتر از بازاره بزرگ فناوریه! البته این به خودی خود اشکالی نداره بلکه اشکال را باید در جامعه جستجو کرد که به راحتی تحت تاثیر قرار میگیره. به نظر من علل گرایش شرکت ها به روشنفکرنمایی میتونه یه ایده ی خوب برای جامعه شناس ها باشه تا در موردش تحقیق کنن چون میتونه یکسری زوایای پنهان درونی ما انسان های عصر فناوری را روشن کنه.
سلام و درود؛
دوست عزیز این مطلب شما در پایگاه اینترنتی و بسته فرهنگی عمارنامه منتشرگردید.
http://www.ammarname.ir/link/10802
ما را با درج بنر و یا لوگو در وبگاه خود یاری نمایید .
موفق و پیروز باشید .
عمارنامه http://ammarname.ir/—- info@ammarname.ir
یا علی
فقط دو تا شرکت تو دنیا هستن که طرفدارای خیلی متعصبی دارن:
1- اپل
2- هارلی دیویدسون (کارخونه موتور سازی)
دیگه هیچ شرکت دیگه ای رو نمیشه پیدا کرد که اینجوری طرفداراش واسه شرکت دست و پا بشکنن.
جالبه شرکتی که مارو ترغیب میکنه به عدم دنباله روی کور کورانه.
خودش مثل گوسفند داره از دیگران فقط کپی میکنه.
یه نگاه به سرویس جدید Scluod سامسونگ بندازید.
مرگ خوبه ولی برای همسایه
نکنه اپل ادعا کرده سرویس کلاود هم ایدهی خودشه؟
اول گفت ماوس رو من اختراع کردم.
بعد گفت اصلا محیط گرافیکی کار منه.
بعدش گفت اصلا من کامپیوتر شخصی رو اخترع کردم.
در مورد تبلت هم میخواد وانمود کنه ایده برای خودش بود.
ولی دیگه کلاود به این تابلویی رو که نمیتونه اینجوری دروغ بگه! جیا هم خوب چیزیه!
هیچ کس نگفته اپل اینهارو اختراع کرده.
یه طراحی بر اساس اصول مهندسی ایجاد کرده؟
کانکتور شارژ مک بوک پرو رو دیدی شما؟
اپل اختراع کرده یا دوباره طراحی کرده؟ کانکتور نوت بوکهای دیگه رو دیدی؟
سبک طراحی و ایده رو کپی کرده سامسونگ.
شما که اینقدر متنفری و بدت میاد از اپل یه سرچ کن تو نت
گوگل رو باز کن و samsung copies apple رو سرچ کن ببین پیا می بینی .
اگه میخواهی خسته نشی این یه نمونه لینکش.
http://www.idownloadblog.com/2011/09/29/apple-samsung-copycat-2/
راستی تو گوگل رفتی , به طراحی تبلت قبل از عرضه آیپد هم یه نگاه بنداز.
راستی چرا تا قبل از تولید آیپد مهندسین توانای سامسونگ , توانایی کپی گالکسی تب رو نداشتند؟
این لینکارو هم یه نگاه بنداز
قبل و بعد از آیپد
http://www.ipadizate.es/wp-content/uploads/2011/08/tablet-antes-despues-ipad_thumb.jpg
قبل و بعد از آیفون
http://cultofmac.cultofmaccom.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/02/beforeandafteriphone.jpg
داداش سرویس s-cloud که کپی نمیشه! مثه اینه واسه ماشینت بوق بذاری یا نه!
salam ajaze has linketon konam
با سلام . دوستان از شرکت … چه انتظاری دارین. شرکتی که بهتره اسم خودشو بزار سامسونگ کپی. کپی از ایفون در گوشی و تبلت. کپی از لپ تاپ های اپل حتی تاچ پد شرکت اپل-کپی از گوشی های ارزان قیمت نوکیا از نظر چهره و ………………..- شرکتی که سیستم عامل خودش بادا بازهم یک تقلید از اندرویدی هست که کلش کپی از اپل. کسایی که سیستم عامل خونده باشن میبینن که هر دو سیستم عامل هم اندروید و هم اپل بر مبنای یونیکس هستن. اما در عمل هنگام استفاده سرعت عمل کردن برنامه های اپل(تک هسته ای ) بیشتر از اندروید های دو هسته ای هستش. چون سخت افزار و نرم افزار (جسم و روح ) این شرکت با هم یکیه . کلا” سامسونگ شرکت …. توهین اون تبلیغش به ایران و هیچوقت فراموش نمی کنم. سامسونگ کپی.
s-cloud خودش کپی نیست. اما لوگوش کاملا” کپیه. بله عزیز من کامپیوتر های شخصی-واسط گرافیکی-ماوس با اشتراک زیراکس – تبلت تاچ پد تمام مولتی لپتاپ و ای کلود که میبینی به این صورت و به این راحتی ماله اپل.قبلا” قرار بود استیو بزرگ شرکت دراپ باکس و بخره که نشد . کار به اینجا کشید. چرا وقتی نه مطالعه داری نه سواد حرف بیخود میزنی. اصلا” با مک کار کردی اصلا” با اپل کار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟ خوده شرکت ساموسونگ به قول سعید عزیز مثل گوسفند که نه مثل … داره همه چیو کپی می کنه مثل …. هیچی از خودش نداره الی اون سوپر امو ال ای دی بیکیفیت که فقط تندی رنگ داره
جناب tohid . یعنی شما اینقد … که نفهمیدی که s-cloud هم یه شایعه بود که الکی تو سایتا پیچیده ؟؟؟؟؟؟ یعنی حالا دارم منظور تبلیغ سامسونگ رو میفهمم تو واقعیت !!! آدم تعجب میکنه بخدا اینجور افراد رو میبینه !!
شما یا واقعا … یا اینکه اینقدر تعصب دارید که به خودتون زحمت فکر کردن در مورد یه مطلب رو نمیدید ! s-cloud فقط یه شایعه بود . سامسونگ به هیچ وجه تاییدش نکرده
یعنی شما اینقدر….که فقط گیر همون لوگو هستید؟
یعنی استفاده مستقیم سامسونگ از ابزار محاوره ای cloud رو ندیدی؟
چرا پس گوگل اسم محصولش رو نمیزاره G-cloud یا ماکروسافت نیومد MS-cloud بده بیرون؟
عجله نکن دوست عزیز , شرکتی که یه S میزاره پای محصول دیگران , همین روزا لوگوش رو هم رونمایی میکنه.
راستی من خودم هم از محصولات سامسونگ استفاده میکنم (گالاکسی اس ۲ ) و هم از محصولات اپل (مکبوک پرو ). تعصب یه چیز بیخوده . مهم اینه که از هرچیزی که میخریم به خوبی استفاده کنیم و ازش چیزای زیادی یاد بگیریم و اطلاعاتمونو ببریم بالا . تا ارزش پولی که خرجش کردیم رو داشته باشه .
مردیم ولی به یکی از این اپلی ها نتونستیم یاد بدیم
“لطفا اوّل به کپی کاری های شرکت خودتون نگاه کنید کم کپی نکرده !؟”
معتقدم هر کسی حق داره انتخاب کنه که چه محصولی رو استفاده کنه. اینکه یک کاربر محصولات اپل سیستم عامل گجتشون رو بیشتر میپسنده آیا تعصب محسوب میشه؟
توی کامنت ها خوندم کسی گفته بود من اپل رو دوست دارم نفر بعدی به صراحت اومده بود “گوسفند” بودن رو بهش نسبت داده بود. شخصیت آدم ها خیلی محترم تر از اینه که چه محصولی رو میخرن ولی ظاهرا فرهنگ مشخص فعلی باعث میشه برای ارضای کودک درونمون به طرف مقابل هر چیزی رو نسبت بدیم.
چرا فکر میکنید همه باید مثل هم فکر کنند؟ آنجا که همه مثل هم فکر میکنند، هیچ کس فکر نمیکند.