25 درصد زمان صرف شده در اپ‌های موبایل به فیس‌بوک تعلق دارد

به نظر می‌رسد که زاکربرگ راه درستی را پیموده است. شاید برخی هنوز شک داشته باشند، اما فیس‌بوک واقعا یک شرکت موبایل است! اپ فیس‌بوک اکنون محبوب‌ترین اپ در ایالات متحده است. بر اساس گزارش تازه کام‌اسکور، اپ فیس‌بوک در اکتبر 2012 توانسته است با پشت سر گذاشتن گوگل مپ به پرکاربردترین اپ موبایل آمریکا تبدیل شود.

فیس‌بوک

نمودار زیر هم تعداد کل کاربران 10 اپ برتر موبایل را نشان می‌دهد.

آمار کاربران سرویس های اینترنتی

این آمار براساس تعداد بازدیدکنندگان یکتا در طول یک ماه محاسبه شده است. البته تصمیم اپل برای رها کردن گوگل مپ در iOS نسخه ششم و استفاده از سرویس نقشه اختصاصی خودش در کاهش آمار کاربران گوگل بی‌تاثیر نبوده است. همانطور که  از نمودار مشخص است،  این دو اپ تا اواسط 2012 پا به پای هم جلو رفته‌اند. اما این آمار تنها بر اساس تعداد کاربران است. جالب آن جاست که این اپ به لحاظ زمانی که به خود اختصاص داده است نیز با اختلاف فاحشی در رتبه اول قرار دارد. در حال حاضر اپ فیس‌بوک ۲۳ درصد زمان صرف شده در اپ‌های موبایل را به خود اختصاص می‌دهد. رتبه دوم با۲۰ درصد اختلاف در اختیار اپ اینستاگرام (۳ درصد) است. با توجه به خریده شدن اینستاگرام توسط فیس‌بوک، جمع زمانی که این شرکت در اختیار دارد به ۲۶ درصد خواهد رسید! نمودار زیر وضعیت را در دسامبر 2012 نشان می‌دهد.

آمار کاربران سرویس های اینترنتی و موبایل

درواقع گوگل و فیس‌بوک در حال جدال برای به دست آوردن بیشترین سهم از بازار کاربران موبایل هستند. تا دسامبر ۲۰۱۲ فیس‌بوک مکان خود را در صدر جدول محکم کرده بود و در همین زمان گوگل هم بی‌کار نمانده و سعی در بلعیدن بقیه سهم بازار داشته است. در میان اپ‌های بالا می‌بینید که رتبه‌های دوم تا ششم این آمار(که هر دو سکوی iOS و اندرویید را در نظر گرفته است) به محصولات و خدمات گوگل تعلق دارد. گوگل با تنوع بسیار زیاد اپ‌ها و سرویس‌هایش مدت‌ها است که برای کسب درآمد از این بازار تلاش می‌کند. هرچند فیس‌بوک اخیرا اپ‌های موبایلش را به روز کرده است و برای پادشاهی کاملا آماده است، اما تازه اهمیت کاربران موبایل را درک کرده است و سعی دارد توان‌اش را در راستای استراتژی‌های موبایل به کار ببرد.

با بازگشت گوگل مپ به اپ‌استور، انتظار می‌رود که محبوبیت و تعداد کاربران این اپ با رشد چشمگیری روبرو شود. اما فیس‌بوک حداقل تا آینده‌ای نزدیک همچنان سلطان بلامنازع دنیای اپ‌های موبایل باقی خواهد ماند و گوگل هم نخواهد توانست به چنین سطحی از محبوبیت و همه‌گیری دست پیدا کند.

منبع (+)


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

1 دیدگاه

  1. خوب اینکه دلیلش کاملاً مشخصه! این دسته از اپ ها بصورت دائم (چه باهاشون کار داشته باشیم و چه نداشته باشیم) توی گوشی بصورت اجرا شده باقی میمونن و منتظر دریافت ناتیفیکیشن هستند. در حالی که خیلی از اپ های دیگه اینجوری نیستند و وقتی کارمون باهاشون تموم شد میبندیمشون. این خودش زمان استفاده از اپ رو بصورت fake افزایش میده! باید زمان استفاده فعال اندازه گیری بشه. این روش آمار گیری اصلاً درست نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]