وقتی عکس‌های فضایی بی‌تعارف تفاوت‌ها را فاش می‌کنند

این عکس را احتمالا دیده‌اید،‌ این عکس را ماهواره Suomi NPP ناسا در 24 سپتامبر سال 2012 گرفته بود، و در آن تفاوت منظره بسیار آشکاری بین کره شمالی و جنوبی وجود دارد.

04-24-2013 09-09-17 AM

اما جالب است که ماهواره‌ها بی‌تعارف تفاوت بین قسمت شرقی و غربی برلین را هم دیده‌اند.

این عکسی تازه‌ای است که یک فضانورد کانادایی به نام کریس هدفلد از برلین گرفته است: در حالی که قسمت غربی غرق در نور است، قسمت شرقی به رنگ زرد دیده می‌شود.

04-24-2013 09-08-53 AM

دیوار برلین در نوامبر سال 1989 فروریخت، اما هنوز هم تفاوت بین دو بخش برلین مشهود است.

منبع: + و +


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

14 دیدگاه

  1. آلودگی نوری یکی از مشکلات بزرگ منجمین آماتور است.
    من در تهران هستم
    و رصد در حین آلودگی نوری شدید تهران کار خیلی مشکلی است.

    آرزو کردم در کره شمالی بودم !

    گویا حتی در پایتختش هم وضع ایده ال است

    خوش بحال منجمینش!

    1. البته به شرطی که بتونی تو کره شمالی تلسکوپ پیدا کنی!
      راستی! آسمون؟ ستاره؟ اجرام آسمانی؟ اصلاً چه دلیلی داره که یک شهروند کره شمالی بدونه چه خلقت و عظمتی تو آسمون هست؟! اون فقط باید برادر بزرگ رو بپرسته! آیا مکتب کمونیسم چنین روشن‌بینی و آزادی ای رو برای یک انسان قائل هست؟!

      1. از نظر علم نجوم:
        اختر شناس کسی است که از نظر علمی کیهان را بررسی میکند اما منجم آماتور کسی است که آسمان را به صورت بصری مورد بررسی قرار میدهد. ممکن است یک اختر شناس هیچگاه با تلسکوپ کار نکند. برای اخترشناس شدن باید در رشته فیزیک گرایش اخترشناسی تحصیل کنید اما میتوانید بدون هیچگونه تحصیلات مرتبط یک منجم آماتور بزرگ شوید و در پیشبرد علم نجوم نقش داشته باشید.

      2. دوست عزیز اخترشناس با منجم تفاوت دارد. اولی بیشتر در حوزه‌ی فیزیک هست و دومی حوزه‌ی گسترده‌تری رو در بر میگیره و فقط بحث عشق به اسمان شب و مسائل مترتبش هست…

        پ.ن: یه زبان با کلمات بیگانه غنی‌تر میشه…

  2. واسه همینه که علم و تکنولوژی و دسترسی به رسانه آزاد توی مکاتب توتالیتر ممنوع و در انحصار سران اون حزب هست. فرقی نمیکنه کره شمالی باشه یا هر کشور دیگه…

  3. من تازگی‌ها چند روزی در برلین بوده‌ام و خیلی سعی کردم با گشتن در شهر تفاوتی بین شرق و غرب پیدا کنم. جدا از نوع معماری بعضی از خیابان‌های قدیمی (خیابان‌های خلوت‌تر با ساختمان‌های غول‌آسا در شرق، در برابر خیابان‌های شلوغ و پر از بناهای ریز و درشت در غرب) من نتوانستم نشانهٔ آشکاری از نظام سیاسی گذشتهٔ این دو بخش از شهر را در ظاهر آن‌ها ببینم.

    حدس می‌زنم تفاوت رنگ در دو سوی شهر به خاطر به‌کاربردن دو نوع لامپ مختلف برای روشن کردن خیابان باشد. مثلاً در یک سمت لامپ هالوژن به‌کار برود و در سمت دیگر لامپ التهابی. و شاید تیرهای برق از زمان اتحاد آلمان هنوز عوض نشده باشند.

    شاید هم اشتباه می‌کنم و دلیلش چیز دیگری است.

    1. کاملا درسته. حتی به دلیل اینکه در طول این 20 سال ساکنین قسمت غربی مالیات بیشتری برای احیای قسمت شرقی آلمان پرداختند، برلین شرقی حتی تر و تمیزتر هم هست.

  4. سلام لطفا اطلاع رسانی کنید:
    قرآن بلاگ اولین سرویس حرفه ای وبلاگدهی قرآنی برپایه وردپرس و بدون تبلیغات شروع به کار کرد.لطفا برای ترویج قرآن و فرهنگ وبلاگنویسی ارزشی لینک یا بنر سایتو بزارید. و البته خودتون هم عضو بشین.
    قرآن بلاگ
    http://mqb.ir/
    نمونه وبلاگهای حرفه ای در قرآن بلاگ
    http://pptdownload.mqb.ir/

  5. به نظر میاد تفاوت بیشتر از اینکه مربوط به شدت نور باشه مربوط به رنگ مختلف سیستم نوررسانی خیابانی باشه. احتمالا لامپهایی با رنگهای مختلف در دو بخش استفاده میشده و هنوز هم اون لامپها با همون سیستم برقرارند. در ایران هم دو نوع لامپ داریم که بعضی رنگ زردتری دارند و بعضی رنگ مهتابی و هر دو در خیابانها استفاده میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]