دانشمندان حالا می‌توانند به درستی کودکانی که در آینده جنایتکار خواهند شد را تشخیص بدهند!

1

خبری که به تازگی در سایت quartz منتشر شده، می‌تواند از جنبه‌های مختلف بسیار قابل توجه باشد:

این هفته در یک نشریه علوم رفتاری به نام Nature Human Behavior مقاله‌ای از دانشمندان دانشگاه «دوک» منتشر شده است که آدم را به یاد فیلم گزارش اقلیت می‌اندازد.

دانشمندان علوم اعصاب این دانشگاه در اوایل دهه 1970، حدود هزار کودک را انتخاب کردند و تعدادی آزمایش و مصاحبه در زمینه بررسی بازتاب‌های رفتاری، فهم زبان، مهارت‌های حرکتی و اجتماعی روی آنها انجام دادند.

بعد حدود 4 دهه صبر کردند تا ببینند، آیا از نظر درصد ارتکاب جرم و جنایت، آنهایی که نمرات پایینی در این آزمایشات داشته‌اند، تفاوتی با بقیه دارند یا نه. به عبارتی یک مطالعه اصطلاحا «طولی» انجام دادند.

معلوم شد آن 20 درصدی که کمترین نمرات را کسب کرده بودند، عامل 80 درصد جرم و جنایت‌ها کل گروه در بزرگسالی شده‌اند.

البته از آنجا که عوامل مهم دیگری مثل وضعیت اقتصادی – اجتماعی و رفتار والدین در کودکی، جزو عوامل مهم دیگری هستند که روی مسئله می‌توانستند تأثیر بگذارند و به عنوان یک مخدوش‌کننده عمل کنند، دانشمندان در مطالعه خود ترتیبی دادند که این عوامل مخدوش‌کننده حذف شوند.

اینکه 20 درصد جمعیتی، 80 درصد مسئله‌ای را داشته باشد یا باعث شود، چیز بی‌سابقه‌ای نیست. این مسئله موسوم به اصل Pareto است و قبلا هم سابقه داشته در پژوهش‌ها چنین نسبت دراماتیک‌ای به دست بیاید: مثلا 20 خانواده‌های ایتالیایی، 80 درصد زمین‌های ایتالیا را دارند یا در برنامه‌نویسی معمولا 20 درصدها کدها، عامل 80 درصد خطاها هستند.

بررسی‌ها همچنین نشان دادند که همین 20 درصد، عامل 57 درصدها بستری‌ها بیمارستانی هستند و 66 درصد اعتبارات خیریه را مصرف می‌کنند.

چنین نتایجی، لزوم مداخله در زمان کودکی را مطرح می‌کنند تا بعدا جامعه مجبور به پرداخت هزینه‌های زیاد نباشد. اما آیا واقعا همه اینها به این معنی است که ما بیاییم و همه کودکان را غربالگری کنیم و روی 20 درصد پایین آنها متمرکز شویم و برنامه‌های آموزشی خاصی رو آنها پیاده کنیم؟

پاسخ در کمال تعجب منفی است! چرا که عملا هزینه برنامه‌های آموزشی زودهنگام، از هزینه غربالگری و آزمایشات دامنه‌دار رفتاری، ارزان‌تر است. به این ترتیب منطقی‌تر است که همه کودکان را تحت برنامه‌های آموزشی همگانی قرار داد و به علاوه از نظر سیاسی، این رویه، محبوب‌تر است.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

آیا ماری آنتوانت واقعاً گفته بود مردمی که در قطحی نان هستند، کیک بخورند؟! حقیقت درباره یکی از…

این یکی از بدنام‌کننده‌ترین داستان‌های تاریخ است: روایت این است که ملکه ماری آنتوانت وقتی شنید که دهقانان فرانسوی آنقدر فقیر شده‌اند که توانایی خرید نان ندارند، پاسخ داد: "بگذارید کیک بخورند." این افسانه برای قرن‌ها نقل شده است و به این…

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده: یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد!

شاید این گفتار مشهور فرنگی‌ها که می‌گویند که یک عکس به اندازه هزار کلمه سخن می‌گوید، غلو باشد. گاهی در یک عکس فقط زیبایی می‌بینیم. گاهی هم داخل آن چیزی نیست. بدتر از همه، گاهی چون یک عکس برش محدودی از زمان و مکان است، به نوعی حاوی دروغ است…

نمونه‌هایی از تغییر دکوراسیون‌های زیبا و اقتصادی

بعضی از تغییر دکوراسیون‌ها بسیار زمان‌بر و پرهزینه هستند، اما برخی هم بسیار اقتصادی و مختصیر و مفید هستند، با این همه تغییر زیادی در روحیه ما و زیبایی خانه‌مان ایجاد می‌کنند.این تغییر دکوراسیون‌ها ممکن است برایتان جالب باشند:…

گالری عکس: طراحی‌های داخلی و خارجی افتضاح و عجیب که با کمی قدرت شبیه‌سازی مغزی رخ نمی‌دادند!

چیزی که من اسمش را می‌گذارم شبیه‌سازی مغزی واقعا چیز لازمی در زندگی و کار است. یعنی اینکه بتوانید قبل از جابجایی و ساختن اجسام در ذهن تجسمش کنید و بعد حین کاربری‌های مختلف تصورش کنید و پیش‌بینی کنید که کجای کار می‌لنگد.فکر کنم از زمان…

عکس‌های ساده‌ای که به خاطر پرسپکتیو و زاویه دید، گیج‌کننده و تفکربرانگیز شده‌اند!

زاویه دید خیلی مهم است. این موضوع در زندگی هم صادق است. ما گاهی عادت نگاه کردن از یک زاویه دید خاص و گسترده نکردن نگاه خود را پیدا می‌کنیم و در نتیجه برداشت خیلی عجیبی از چیزهای ساده می‌کنیم. این طوری می‌شود که کارهایمان اشتباه از آب…

ابر تورم آلمان در سال 1923 چه بر سر مردم آورد؟

به زمانی می‌رویم که یک آلمانی طبقه متوسط، ​​میلیاردها مارک در جیب خود حمل می‌کرد اما هنوز نمی‌توانست چیزی بخرد. یک قرص نان 200 میلیارد مارک قیمت داشت.با حقوق بازنشستگی یک هفته‌ای حتی یک فنجان قهوه را نمی‌شد خرید. سقوط آزاد ادامه داشت و…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. rezaorg می گوید

    تحقیق 40 ساله |:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.