آیا می‌دانستید که آی‌فون دونالد ترامپ، مرورگر اینترنتی ندارد؟! چطور مثل او باشیم و چطور مثل او نباشیم؟

2

طبعا ما انتظار داریم که آدم‌هایی که بیشتر در اینترنت وب‌گردی هدفدار می‌کنند، آدم‌هایی آگاه‌تر باشند و برآیند نظرات جامعه و مشکلات آن را بهتر درک کنند.

شاید بدانید که ترامپ یک کاربر مشتاق توییتر است. به صورت بی‌سابقه‌ای او شخصا اکانت خود را مدیریت می‌کند، توییت می‌کند، بازتوییت می‌کند و حتی کاربرانی را که دوست ندارد بلاک می‌کند.

شاید همین‌ها باعث شوند که تصور کنید که او وب‌گرد خوبی هم است و به صورت آنلاین مقالات سیاسی و مقالات تحلیلی و نقدها و پیشنهادها را هم در سایت‌های خبری و سایت‌های روزنامه‌ها مطالعه می‌کند.

اما نه! اصلا این طور نیست.

موضوع دو قسمت دارد. یکی اینکه ترامپ اصلا آدم اهل مطالعه‌ای نیست که دوست داشته باشد مقالات طویل را بخواند. در واقع منبع اصلی آگاهی او از اخبار روزانه -اگر توییتر یا خبررسانی‌های رسمی به مقام ریاست جمهوری آمریکا صرف‌نظر کنیم- فاکس نیوز است. حتما می‌دانید که این شبکه خبری، در میان دانشگاهیان و اندیشمندان، جایگاهی ندارد.

اما علت دیگر وب‌گرد نبودن ترامپ این است که اصلا آی‌فون و لپ‌تاپ او، مرورگر اینترنتی ندارد!

در واقع او مقالات منتخبی را به صورت پرینت‌شده به وسیله دستیاران خود استفان بنون دریافت می‌کند.

در ابتدای سال میلادی جاری، کاخ سفید اعلام کرد که ترامپ استفاده از آی‌فون را آغاز کرده و دیگری از گلکسی S3 استفاده نمی‌کند. اما جالب است که تنها اپلیکیشن ارتباطی او در آی‌فون، اپلکیشن توییتر است و بس.

در واقع موبایل او به صورتی شخصی‌سازی شده که برخی از اپ‌ها در آن فعال نباشند. این کار به خاطر دغدغه‌های امنیتی و ترس از هک شدن موبایل رئیس جمهور انجام شده است.

این کار به چه صورتی انجام شده؟

خب، یک شیوه ساده کار این است که اپ نامطلوب را به سادگی حذف کنید.

اما شیوه بهتر در این مواقع که دغدغه امنیتی دارید و البته نمی‌خواهید تک تک اپ‌های خطرساز را حذف کنید، این است که به مسیر زیر بروید:

Settings > General > Restrictions

به این صورت می‌توانید سافاری، اپ دوربین، فیس‌تایم، سیری، ایر دراپ، کار پلی را محدود کنید. با این کار هم آیکون اپ‌ها ناپدید می‌شوند و هم طبعا اپ‌ها اجرا نمی‌شوند.

البته خود ترامپ این تنظیمات را انجام نداده است و تنظیمات آی‌فون او آن طور که مک‌گروبر می‌نویسد، از راه دور توسط نرم‌افزار MDM انجام شده است.

در واقع ترامپ علیرغم استفاده از یک آی‌فون، وضعیت‌اش با وضعیت باراک اوباما که در حسرت استفاده از یک اسمارت فون بود، تغییری نکرده است.

منبع


اما این خبر وجه دیگری هم دارد:

الان بیشتر کاربران با اینکه به صورت نرم‌افزاری محدودیتی ندارند، در واقع همان شیوه کاربری ترامپ را دارند. به عبارتی محبوبیت بیش از حد شبکه‌های اجتماعی و ضعیف شدن توانایی قرائت طولانی مقالات، درک و پردازش آنها باعث شده که مغزها بسیار تکانه‌ای شوند و منابع کسب خبر و آگاهی هم بسیار محدود شوند.

پس عده قابل توجهی از کاربران همان شیوه کاربری ترامپ را دارند.

راه چاره هم مشخص است: بیشتر کتاب خواندن و سرگردانی کمتر در شبکه‌های اجتماعی و مراجعه به منایع خبری اصلی.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

آیا سیگار الکترونیکی ایمن‌تر و سالم‌تر از سیگار معمولی است؟

در انگلستان، هم‌زمان با مبارزه با سیگار کشیدن جوانان، سیگارهای الکترونیکی به عنوان بخشی از تلاش‌های دولت برای کمک به مردم برای ترک سیگار تبلیغ می‌شوند. ما به اینکه چرا در مورد این دستگاه‌ها دو نظر بسیار متفاوت وجود دارد، نگاهی می‌اندازیم.…

خوشمزه‌ترین غذاها در کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی

ذائقه مردم کشورهای مخالف متناسب با فرهنگ و مواد غذایی اولیه در دسترس به میزان زیادی با هم متفاوت است تا آن حد که گاه باعث شگفتی ما می‌شود که چطور به خوردن این غذاها می‌شود فکر کرد. اما به صورت متناسب ممکن است برخی غذاهای ما هم برای شهروندان…

زره نمادین فلزی پیچیده‌ برای گربه‌ها و موش‌ها – کار یک هنرمند باذوق!

دشمنی بین گربه‌ها و موش‌ها به قدمت تاریخ است. اگر قرار بود آنها مثل آدمیان در برابر هم صف‌آرایی کنند چه چیزهایی برای این نبرد می‌ساختند؟کار یک هنرمند کانادایی تقریباً در همین سمت و سو است. جف دی بوئر با الهام از فرهنگ‌های باستانی و…

محصولات رادیواکتیوی که در قرن بیستم در قالب کالاهای مصرفی عادی به مردم فروخته می‌شدند

پیش از درک خطراتی که قرار گرفتن در معرض تابش‌های رادیواکتیو برای انسان به همراه دارد، مردم و حتی دانشمندان می‌پنداشتند که مواد رادیواکتیو ترکیبات جالبی برای درخشان و نورانی کردن اشیا هستند. در ادامه چند مورد از عجیب‌ترین کاربردهای مواد…

چرا بسیاری از ساختمان‌های تاریخی در بریتانیا دارای پنجره‌های آجرکوبی شده هستند؟

زمانی در بریتانیای کبیر داشتن پنجره در خانه‌ها و ساختمان‌ها بسیار گران از آب درمی‌آمد! چرا؟!چون در سال ۱۶۹۶ با وضع مالیات بر پنجره که بسیار در جامعه منفور بود، وضعیت تغییر کرد. در این زمان مالیات بر صاحبان املاک را بر اساس تعداد…

اگر سلبریتی‌های کنونی در دوران ویکتوریایی می‌زیستند …

پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت نشست. دوران ۶۴سالهٔ سلطنت او در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» شهرت دارد، که همزمان با به‌اوج‌رسیدن گسترهٔ امپراتوری بریتانیا در سطح جهان بود.اما…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. ZigOoL می گوید

    خیلی ها هم همون چند خط رو به زور میخونن… تصویر رو می بینن و حدس می زنن زیرش چی نوشته و فوروارد می کنن!

    1. pejman می گوید

      بله … به چشمم دیده ام … متاسفانه
      امید است که در آینده که ویدیو و صوت محبوب تر میشوند ، لاقل مردم مطالب طولانی تر را به مغزشان وارد کنند .. حالا نه با خواندن ، بلکه با دیدن و شنیدن ..

      بلاخره تو هر دوره ای از تاریخ بسته به میانگین هوش و آی کیو و فرهنگ جامعه … تعداد بسیار زیادی از مردم عوام بوده اند .. عوامی که از ماندن در جهل مرکب لذت میبرند … و تعداد قلیلی هم در جهتی مخالف حرکت کرده اند ..
      حالا یک زمانی عوام بودن بیسوادی و غیر عوام بودن دیپلم بود …. الان که همه لیسانس و فوق و دکترا دارند ماشالله و .. عوام بودن و نبودن تو نوع استفاده از مطالب اینترنتی هستش …
      همیشه هم تو طول تاریخ دسته دوم از عوام نالیده اند و توسط آنها مسخره شده اند . و هر چی سعی در روشن نمودن عوام انجام شده بیشتر موجب دلسردی و نا امیدی دسته دوم شده … لاقل تاریخ ایران که این بوده …

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.