تماشا کنید: رابرت برنز شاعر در ۲۵۹ سالگی‌ زنده شد و یکی از ترانه‌های معروف‌اش را دکلمه کرد

بیش از دو قرن از درگذشت رابرت برنز، شاعر و ترانه‌سرای معروف اسکاتلندی می‌گذرد. این شاعر از شهرتی جهانی برخوردار است و به عنوان یکی از پیشگامان جنبش رمانتیک ازش یاد می‌شود.

حالا او در سالروز تولد ۲۵۹ سالگی خود زنده شده و به دکلمه شعر معروف «To a Mouse» خود در یک انیمیشن می‌پردازد. رابی این شهر را در سال ۱۷۸۵ سروده است.

این شروع کار است و ممکن است در آینده بتوان با افرادی آن سوی تاریخ ارتباط برقرار کرد و به صحبت‌هایشان گوش داد؛ ازشان خواست که شعرها و رمان‌هایشان را برایتان بخوانند و همراه‌تان در موزه قدم بزنند.

ماجرا این است که یک تیم از محققان انگلیسی و لیورپولی در دانشگاه جان مور با استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی، طراحی چهره و ساخت شخصیت‌های سه بعدی توانستند یک انیمیشن سه بعدی و بسیار زنده از رابرت برنز شاعر تولید کنند. در این انیمیشن؛ این شاعر مشغول خواندن شعر احساسی «To a Mouse» است.

مدیر این تیم تحقیقاتی می‌گوید: «با استفاده از روبات‌ها و هوش مصنوعی و به‌کارگیری تکنیک‌های انیمیشنی و چهره‌سازی‌های سه‌بعدی می‌توان هر شخصیت تاریخی را زنده کرد و نشان داد.»

این تیم تحقیقاتی با مطالعه و کار روی جمجمه و چهره رابرت برنز، سعی کردند به یک مدل واقعی و سه بعدی از وی برسند. آن‌ها به طور ویژه روی پرتره‌ها و ابعاد جمجمه او مطالعات زیادی کردند و از برخی شعرها و دست‌نوشته‌هایش الهام گرفتند.

این انیمیشن به زبان اسکاتلندی است و با همکاری یک شرکت به نام DI4D برای ضبط حرکات چهره و صورت؛ توانستند رندرهای دیجیتالی از صورت شاعر بسازند و به انیمیشن اضافه کنند.

اولین انیمیشن این تیم اگرچه کاری قابل تحسین و جسارت‌آمیز است ولی بی‌نقص نیست و مشخص است که هنوز تا تکامل راه درازی دارد. پس از نمایش این انیمیشن در National Portrait Gallery ادینبورگ؛ منتقدانی هم پیدا کرده است.

یکی از این منتقدان، هنرمند و مجسمه‌ساز معروفی در پزشک قانونی استهکلم است. وی می‌گوید این انیمیشن کمی ناامید کننده است. وی می‌گوید: «بسیار ساده است که شخصیت‌هایی را از دل تاریخ بیرون بکشیم و در یک انیمیشن نشان بدهیم ولی مسئله این است که شاید نحوه گویش، لحن، افکت‌های صورت و زبان طبیعی آن‌ها در گذشته با امروز متفاوت باشد.»

قرار است با همین تکنیک انیمیشن‌های واقعی از دیگر چهره‌های معروفی مانند ریچارد سوم، ملکه ماری اسکاتلند و رابرت بروس، پادشگاه اسکاتلندی قرن چهاردهم در آزمایشگاه Face Lab ساخته شود.

این تیم تحقیقاتی می‌خواهد در تاریخ جلوتر برود و چهره‌هایی با قدمت‌های ۴ و ۹ هزار سال را بازسازی و در انیمیشن‌هایی ظاهر کند.

انیمیشن شعرخوانی رابرت برنز را می‌توانید در زیر مشاهده کنید:

منبع


مطالب دسته سرگرمی‌های خنده‌دار سایت یک پزشک را بخوانید.

نمونه‌هایی از مطالبی که پیشنهاد می‌کنیم:

[su_box title=”سرگرمی” style=”noise” box_color=”#12176a” title_color=”#ffffff” radius=”7″][su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”3″ tax_term=”8387″ order=”desc” orderby=”rand”][/su_box]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]