هنوز ۳۴ درصد کهنسالان امریکایی از اینترنت استفاده نمی‌کنند، در مورد ایران چه می‌توان گفت؟

0

تحقیقات اخیر موسسه PEW نشان می‌دهد ۳۴ درصد شهروندان امریکایی بالای ۶۵ سال از اینترنت استفاده نمی‌کنند.

در این تحقیق، مشخص شده هنوز ۱۱ درصد افراد بزرگسال از اینترنت استفاده نمی‌کنند. در این میان، سن فاکتور بسیار مهمی است. هرچه سن افراد بیشتر باشد؛ تمایل‌شان به استفاده از اینترنت کمتر است.

اما باز هم در گروه سنی سالمندان شاهد رشد استفاده از اینترنت هستیم. در سال ۲۰۰۰ نزدیک به ۸۶ درصد کهن‌سالان آفلاین بودند اما اکنون این آمار به ۳۴ درصد رسیده است.

شبکه‌های اجتماعی، سایت‌های استریم ویدیو و اپلیکیشن‌های موبایل باعث شدند افراد با سن بالا؛ بیشتر به سوی استفاده از اینترنت گرایش پیدا کنند و آنلاین شوند. در همین مطالعه اخیر موسسه PEW، بالای ۵۵ درصد شهروندان امریکایی بالای ۵۰ سال سن از فیسبوک استفاده می‌کنند.

علاوه بر سن، درآمد فاکتور مهم دیگری در استفاده از اینترنت است. مطالعه PEW نشان می‌دهد ۱۹ درصد افرادی که زیر ۳۰ هزار دلار در سال درآمد دارند؛ از اینترنت استفاده نمی‌کنند.

استفاده از اینترنت به فاکتورهای دیگری مانند سطح تحصیلات و مکان اقامت نیز وابسته است. درصد بالایی از امریکایی‌هایی که سطح سواد پایینی دارند یا در روستاها زندگی می‌کنند؛ نسبت به دانش‌آموزان و دانشجویان ساکن در شهرها یا حومه این شهرها؛ از اینترنت کمتری استفاده می‌کنند یا آفلاین هستند.

این آمار از جامعه ایالات متحده در حالی منتشر شده است که امریکا یکی از بالاترین کشورها در ضریب نفوذ اینترنت است. این آمار نشان می‌دهد هنوز جمعیت زیادی در این کشور از اینترنت استفاده نمی‌کنند یا در طول هفته فقط چند ساعت درگیرش هستند.

مقایسه با ایران

این آمار را با کشورهایی مانند ایران مقایسه کنید تا دست‌تان بیاید هنوز چقدر در استفاده از اینترنت در میان بزرگ‌سالان و کهن‌سالان عقب هستیم. آمار دقیق و قابل استنادی از ضریب نفوذ اینترنت در میان افراد مسن ایرانی وجود ندارد ولی به راحتی و با مشاهدات چشمی و میدانی می‌توان اوضاع را ارزیابی کرد.

بسیاری از افراد مسن اگرچه یاد گرفتند از شبکه‌های اجتماعی و نرم‌افزارهایی مانند تلگرام برای ارتباط با دیگران یا فرزندان‌شان استفاده کنند ولی هنوز در استفاده از ایمیل، جست‌وجو در اینترنت، پر کردن فرم‌های سایت‌های دولتی یا ثبت‌نام در این سایت‌ها به مشکل برخورد می‌کنند و دست به دامن دیگران می‌شود.

طی سال‌های اخیر؛ درصد بالایی از درآمد کافی‌نت‌ها نه از دانش‌آموزان و دانشجویان؛ بلکه از افراد مسنی است که برای امور دولت الکترونیکی و کارهایی مانند ثبت‌نام یارانه و بیمه به آنها مراجعه می‌کنند.

البته، در ایران هم استفاده از اینترنت در میان بزرگسالان و کهنسالان نسبت به ۵ یا ۱۰ سال پیش بسیار بهتر شده است. افزایش ضریب نفوذ اینترنت موبایل و همین‌طور شبکه‌های اجتماعی باعث شدند افراد مسن هم گوشی‌های هوشمند لمسی بخرند و وارد تلگرام، اینستاگرام، واتساپ و اپ‌های ارتباطی دیگر شوند یا روزانه برخی اخبار و قیمت‌های سکه و ارز را در اینترنت دنبال کنند ولی هنوز فاصله بسیار زیادی با کشورهای سطح اول دنیا در استفاده از اینترنت وجود دارد.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عمو حاجی -کثیف‌ترین مرد جهان- چند ماه پس از نخستین حمام برای اولین بار در ۶۰ سالگی، سال پیش درگذشت!

عمو حاجی (۱۹۲۸–۲۰۲۲) مردی ایرانی بود که بیش از ۶۰ سال به حمام نکردن شهرت داشت. عمو حاجی نام واقعی او نبود بلکه لقبی بود که به این فرد مسن داده می‌شد. او در روستای دژگاه فارس در آلونک و چاله‌ای در زمین زندگی می‌کرد.از آنجایی که او…

جوزف ساموئل: مردی که نمی‌توانست به دار آویخته شود!

جوزف ساموئل یک جنایتکار بزرگ بود نبود، فقط از منازل سرقت می‌کرد. در وهله اول،هیچ چیز قابل توجهی دیگری در مورد زندگی او جالب نبود. با این حال، وقتی قرار شد او را اعدام کنند، همه چیز عجیب و غریب شد.جوزف ساموئل در سن چهارده سالگی در سال…

رهبران شرکت‌ها و کشورها در قالب افراد بی‌خانمان- چه کسی می‌داند اگر جبر جغرافیایی و اکوسیستم نبود،…

اگر پدر زیستی استیو جابز او را در یک سناریویی تخیلی به سوریه می‌برد، استیو جابز چه سرنوشتی پیدا می‌کرد؟ یک کارمند؟ یک مدیر رده میانی؟ یکی از انبوه کشته‌های جنگ داخلی این کشور؟بدیهی است که اکوسیستم مناسب و شرایط اقتصادی و یک آبشار…

سلاح‌های مخفی و شگفت‌انگیز آلمان نازی در طی جنگ جهانی دوم

در طول جنگ جهانی دوم، آلمان نازی سرمایه گذاری زیادی در تحقیق و توسعه تسلیحات مخفی انجام داد تا بتواند بر دشمنان خود برتری یابد. برخی از برجسته ترین سلاح های مخفی که توسط آلمانی ها ساخته شده اند عبارتند از:موشک V-2: V-2 اولین موشک…

عکس های رنگی مردم «عادی» در دوران استالین که توسط یک دیپلمات آمریکایی که به دلیل جاسوسی اخراج شد،…

زندگی مردم عادی چیزی است که آنچنان که باید و شاید ثبت نمی‌شود. مورخی را تصور کنید که پنج دهه بعد بخواهد در مورد تاریخ الان ایران تحقیق کند. او احتمالا انبوهی از روزنامه‌های و مجلات و کتاب‌ها و مصاحبه‌های شفاهی و آمارها یا اطلاعات سایت‌ها را…

اگر سیمپسون‌ها در دنیا وستروس بودند! گالری عکس

وستروس یک سرزمین یا قاره تخیلی و یکی از مکان‌های اصلی مجموعه رمان‌های فانتزی «آواز یخ و آتش» نوشته جورج آر آر مارتین است. انکاتی در مورد وستروسجغرافیا: وستروس در غرب قاره اسوس قرار دارد و با دریای باریکی که به نام دریای باریک شناخته…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.