با ابزار جست‌وجوی جدید گوگل می‌توانید پاسخ پرسش‌های خود را در لابلای هزاران کتاب بیابید

6

تصور کنید هزاران نویسنده را یک‌جا گرد آمده باشند تا درباره یک موضوع بحث و تبادل‌نظر کنند.

اکنون، گوگل روشی برای تشکیل چنین حلقه‌ای تنها در نیم ثانیه یافته است. ابزار جست‌وجوی هوشمند جدید «Talk to Books» برای یافتن یک پاسخ در اینترنت؛ به سراغ کتاب‌ها، رساله‌ها و تحقیق‌های مختلف در موضوع آن سوال می‌رود و بهترین ابزار برای گسترش تفکرات و دانستنی‌ها در طیف وسیعی از موضوعات است.

جستجوی معمول گوگل بیشتر روی صفحات وب متمرکز بود. اما در مورد برخی از جستجوها واقعا یافتن مطلب در کتاب چیز دیگری است و مطالب عمیق تر و مشروح‌تر و ناب‌تری می‌شود پیدا کرد.

این ابزار دیروز توسط «ری کورزویل»؛ نویسنده، مخترع و پیش‌گوی معروف دنیای فناوری در یک سخنرانی TED معرفی شد. کورزویل به همراه تیم‌اش در گوگل توانسته‌اند این ابزار جست‌وجوی هوش مصنوعی «Talk to Books» را توسعه دهند.

شما می‌توانید سوال‌تان را در «Talk to Books» تایپ کنید تا این ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی نزدیک به ۱۰۰ هزار کتاب ذخیره شده در گوگل را به دنبال پاسخ بگردد و فهرستی از پاسخ‌های احتمالی با زنجیره ارتباطی مناسب برایتان نمایش دهد.

رابط گرافیکی این ابزار بسیار شبیه به ابزار جست‌وجوی گوگل است و در آن نمونه سوال‌های ساده و رایجی نیز پاسخ داده شده و آماده بازدید کاربران هستند. گوگل می‌گوید هر سوال انتزاعی؛ بی‌ربط یا بی‌اهمیتی را می‌توانید از «Talk to Books» بپرسید تا به اطلاعات بیشتری برسید.

مطالعه ده‌ها کتاب در چند دقیقه

پاسخ‌ها از دل کتاب‌ها به صورت پاراگرافی انتخاب شده‌اند و در روبروی هر پاسخ هم عکس کتاب مورد نظر قابل مشاهده است. همین‌طور می‌توانید نام کتاب، نام نویسنده و لینک دسترسی به آن را ببینید.

برای مثال، ما سوال «?how to life better» را تایپ کردیم. پاسخ‌ها را می‌توانید در زیر مشاهده کنید:

«ری کورزویل» درباره نحوه کار این ابزار توضیح می‌دهد که مبتنی بر کلمات کلیدی نیست و با استفاده از شبکه عصبی، یادگیری عمیق و زبان طبیعی که در مجموع «جست‌وجوی معنایی» نامیده می‌شود؛ سعی می‌کند دنبال پاسخ‌ها درون کتاب‌های موجود باشد.

پاسخ‌ها ممکن است بسیار ساده و احمقانه یا کاملا پرمعنا و صحیح باشند. «جست‌وجوی معنایی» سعی می‌کند جملات پاسخ را طوری انتخاب و نمایش دهد که انگار فردی در یک گفت‌وگو یا میزگرد به زبان آورده است.

تیم «ری کورزویل» سال گذشته نیز سیستمی برای پاسخ‌گویی هوشمند و مبتنی بر یادگیری ماشینی به ایمیل‌ها طراحی کرده بودند.

کورزویل می‌گوید «Talk to Books» بهترین ابزار برای یافتن ایده‌های جدید و مطالعه گزینشی کتاب‌های مختلف پیرامون یک موضوع است. شاید سرگرم‌کننده و جالب به نظر برسد ولی می‌تواند طوفان‌های فکری جدیدی در کاربران ایجاد کند.

منبع

اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

داستان تکامل اتاق خواب‌ها از دوران انسان‌های اولیه تا اتاق‌ خواب‌های هوشمند + گالری عکس

تکامل اتاق خواب‌ها تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله تغییرات فرهنگی، فناوری و اجتماعی قرار گرفته است. با گذشت زمان، اتاق خواب‌ها از فضا‌های خواب ساده به پناهگاه‌ها و آسایشگاه‌های چند منظوره و شخصی تبدیل شده‌اند. مروزی کوتاه بر تکامل آنها:…

هنرمندی با این تصاویر جالب پیش چشم ما مجسم کرده که اگر 10 بنای تاریخی و اسطوره‌ای معروف، سالم و…

یکی از جالب‌ترین چیز‌ها در مورد مطالعه تاریخ، یادگیری چیز‌های شگفت‌انگیزی است که نیاکان ما ایجاد کرده‌اند. اما برخی از یادگارهای آنها از بین رفته‌اند و فقط ویرانه‌های آنها باقی هستند و در مواردی همین ویرانه‌ها هم نیستند و فقط توصیف‌های متنی…

مرگبارترین روز در تاریخ، چه روزی بود و چطور رخ داد؟

انسان‌های راه‌های زیادی برای کشتن هم در طول تاریخ ابداع کرده‌اند: سلاح‌های هسته‌ای و زیستی ، بمب‌های آتش‌زا، گلوله‌ها، سرنیزه‌ها، ایجاد قحطی عمدی و ... کاملا قطعی نیست، اما طبق بسیاری از روایت‌ها مرگبارترین روز در تاریخ بشر در واقع نتیجه…

آیا ماری آنتوانت واقعاً گفته بود مردمی که در قطحی نان هستند، کیک بخورند؟! حقیقت درباره یکی از…

این یکی از بدنام‌کننده‌ترین داستان‌های تاریخ است: روایت این است که ملکه ماری آنتوانت وقتی شنید که دهقانان فرانسوی آنقدر فقیر شده‌اند که توانایی خرید نان ندارند، پاسخ داد: "بگذارید کیک بخورند." این افسانه برای قرن‌ها نقل شده است و به این…

تجدید خاطره‌ای با وبلاگستان – اسکرین شات‌هایی از برخی از وبلاگ‌های قدیمی خوب

شبکه‌های اجتماعی وبلاگ‌ها را فرونرخیتند. دلایل فروریختن آنها بسیار بیشتر از محبوب شدن شبکه‌های اجتماعی بود: 1- بسته شدن ابزارهای رایگان‌های وبلاگ‌نویسی 2- نوع نوشتن وبلاگ‌نویس‌ها که هم بسیار انرژی‌بر و وقت‌گیر بود و هم به خاطر…

بوئینگ ۷۳۷ بازنشسته به ویلایی لوکس در «بالی» تبدیل شد

یک بوئینگ ۷۳۷ بازنشسته که بر روی صخره‌ای در بالی قرار گرفته، به ویلایی لوکس تبدیل شده است. شرکت Hanging Gardens قرار است در‌ آوریل این ویلا را افتتاح کند. ایده این کار زاییده فکر کارآفرینی به نام فلیکس دنیم است. دنیم در حال حاضر هتل‌های…

آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / اسپیدکس / چاپ فلش / لاغری فوری / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه آنلاین زوجیم / خرید عسل طبیعی / زانوبند زاپیامکس / خرید ویلا در سیسنگان / زانوبند زاپیامکس / کلینیک زیبایی دکتر امانی رشت / کفپوش تاتامی / خرید جم فری فایر / شیشه اتومبیل / منابع آزمون دولینگو / ساید چنل / کلاه کاسکت / درمانکده / ثبت برند / خرید سرور مجازی / سایت نوید / دانلود فیلم دوبله فارسی / دانلود فیلم هندی / فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی شاواز / قیمت جاروبرقی وینسنت / تور اروپا ارزان / پزشک زنان سعادت آباد / محصولات زناشویی / لیوان حرارتی / ایمپلنت دندان / خرید گوشی با حکمت کارت / پی آر پی موثرترین درمان آرتروز زانو / دکتر فارغ پور - متخصص زنان / خرید خودنویس / خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / سریال ایرانی کول دانلود / درمان سریع سیاتیک و دیسک کمر / کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان / کاشت مو / دانلود سوالات استخدامی آموزش و پرورش / فروشگاه اینترنتی زنبیل / خرید ساعت دیواری / ساعت تبلیغاتی / تجهیزات پزشکی / چاپ لیوان / خرید از آمازون / بهترین سریال های ایرانی / چاپ کلاه / کاشت مو / کاشت مو / پزشکا / قیمت ساک پارچه ای / تحلیل تکنیکال فارکس / سایت نوبت دهی دکتریاب / بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران / تولید محتوا / دانلود نرم افزار / مجتمع فنی ونک / داروخانه آنلاین تینا /

6 نظرات
  1. حسن می گوید

    داداش نوشتی
    How to life better?
    بهت کتاب گرامر اول راهنمایی رو پیشنهاد نداد؟؟؟

  2. کازیار می گوید

    How to life better اشتباهه. How to live better درسته

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      اسکرین شات از عکس در سایت منبع خبر برداشته شده و اسکرین شات اختصاصی ما نیست. من دقیقا اولین چیزی که سرچ کردم قوانین روباتیک بود برای آزمایش این سرویس.

  3. مینا محمدی می گوید

    سلام ممنون از سایت جذابتون خیلی خوب بود

  4. سروش می گوید

    امیدوارم این ابزار هم به منجر به کاهش بیشتر کتاب خوانی تبدیل نشه. به هر حال خواندن یک کتاب کامل به مسئلست و پیدا کردن جواب تو یه کتاب اون هم با استفاده از هوش مصنوعی، داستان دیگه‌ای. ولی متاسفانه چندان به این اتفاق خوشبین نیستم‌.
    در مورد how to life better هم مشابه دوستان، من هم تعجب کردم از جمله و منبع رو هم چک کردم که شاید اسکرین شات برای منبع بوده باشه، ولی متاسفانه تو منبع چنین عکسی نبود. بعد هم با خوندن کامنت ها متوجه شدم که دوستان دیگه هم به این جمله اعتراض کردن. پس فقط اضافه می کنم که تو منبع این اسکرین شات نیست، و یا پاک شده‌‌. لطفاً شما هم تصحیحش کنید، چون به هر حال خواننده های بعدی هم با همین سوال مواجه می شن.

  5. Iman می گوید

    مرسی عالی بود

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

•• 4 5