مقامات چینی ادعا می‌کنند می‌توانند پیام‌های پاک شده وی‌چت را بخوانند

0

چین یکی از کشورهایی است که روی هر چیزی نظارت دارد و به قدرتمندترین سیستم‌های نظارتی و ردگیری فعالیت شهروندان مجهز شده است.

چندی پیش، مقامات چینی توانسته بودند توسط دروبین‌های نظارتی و تشخیص چهره، یک فرد مظنون و تحت تعقیب را حتا با تغییر چهره‌اش، در میان تماشاچیان یک استادیم شناسایی و دستگیر کنند.

گاهی اوقات توانایی و قدرت فناوری چینی‌ها در نظارت بر شهروندان‌شان آن‌قدر خوفناک می‌شود که دیگر دور از ذهن است ولی به نظر می‌رسد باید پذیرفت.

برای مثال، اخیرا دولت چینی مدعی شده است می‌تواند به پیام‌های پاک شده از روی پیام‌رسان وی‌چت دسترسی داشته باشند و آن‌ها را بازیابی و بخواند.

به طور دقیق‌تر، «کمیسیون نظارت و بازرسی نظم شهری چاوچو» در شهر «هفئی» جنوب شرقی چین مدعی شده که امکان بازیابی مکالمات حذف شده در اپلیکیشن «وی‌چت» وجود دارد.

این کمیسیون برای تحقیق و کسب اطلاعات درباره مظنونان یک پرونده دست به چنین کاری زده است و خبر آن را طی پستی در شبکه‌های اجتماعی، رسانه‌ای کرد.

البته، این پست سریعا پاک شد ولی دیگر خبر لو رفته و توجه رسانه‌ها یا نگرانی کاربران را در پی داشت. کاربران با خود می‌اندیشند اگر این خبر حقیقت داشته باشد؛ پس دولت چین می‌تواند به تمام مکالمات و پیام‌های چت به همراه تاریخچه‌شان روی این پیام‌رسان دسترسی داشته باشد.

آیا وی‌چت مانند واتساپ است؟

شرکت Tencent، سازنده وی‌چت امکان خواندن پیام‌های حذف شده در این پیام‌رسان را غیرواقعی و غیرممکن خوانده است و خبر منتشر شده از سوی «کمیسیون نظارت و بازرسی نظم شهری چاوچو» را تکذیب می‌کند.

اگر پیام‌رسان وی‌چت از مکانیزمی مانند واتساپ بهره برده باشد که پیام‌ها تنها روی گوشی‌های کاربران ذخیره می‌شوند نه روی سرورها، این ادعای شرکت Tencent درست خواهد بود.

با این حال، کاربران چینی به دنبال یافتن روش‌هایی برای عدم بازیابی تاریخچه چت‌ها و پیام‌های حذف شده هستند. برخی از این کاربران تصمیم گرفتند پیام‌رسان وی‌چت را ترک کنند یا اسمارت‌فون خود را نابود سازند تا هیچ‌گونه امکان بازیابی اطلاعات‌اش وجود نداشته باشد.

چندی پیش، وزارت دفاع استرالیا هم استفاده از وی‌چت را به بهانه برخی نگرانی‌های امنیتی و عدم تطابق با استانداردهای دفاعی این کشور ممنوع کرده بود. البته، احتمال دارد فشارهای دولت ایالات متحده روی استرالیا و اعمال تحریم‌های مشترک بر علیه شرکت‌های چینی نیز در این تصمیم‌گیری دخیل بوده باشد.

به هر حال، بسیار بعید است دولت چین توانایی چنین کاری را پیدا کرده باشد و با توجه به حساسیت‌ها و نظارت‌های امنیتی بسیار شدیدی که دارد؛ اجازه دهد خبرش در شبکه‌های اجتماعی منتشر شود.

منبع: + و +


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

نوستالژی: سیر در لوازم التحریر قدیمی

لوازم التحریر زمان کودکی ما نه کیفیت لازم را داشتند (به جز استثنائاتی) و نه تنوع کافی را. خوبی‌اش این بود که ما اصلا نمی‌دانستیم که لوازم التحریر با کیفیت عالی‌تری هم وجود دارد و فاصله فقیر و غنی در مدارس آنقدرها هم زیاد نبود. یعنی تقریبا…

دستمال‌های پارچه‌ای برای پنهان کردن نقشه فرار در زمان جنگ جهانی دوم

جورجینا کنیوندر جنگ جهانی دوم، نقشه‌های سرّی روی دستمال‌های جیبی چاپ می‌شد تا نیروهای متّفقین در پشت خطوط دشمن بتوانند از آنها استفاده کنند. گرامی داشتن دستمال‌های پارچه‌ای کهنه پدر ‌همسرم شاید به نظر کاری ناخوشایند باشد اما در دل آنها…

بوئینگ ۷۳۷ بازنشسته به ویلایی لوکس در «بالی» تبدیل شد

یک بوئینگ ۷۳۷ بازنشسته که بر روی صخره‌ای در بالی قرار گرفته، به ویلایی لوکس تبدیل شده است. شرکت Hanging Gardens قرار است در‌ آوریل این ویلا را افتتاح کند. ایده این کار زاییده فکر کارآفرینی به نام فلیکس دنیم است. دنیم در حال حاضر هتل‌های…

اگر گوشی‌های موبایل، دهه‌ها زودتر اختراع می‌شدند

در دوره‌ای پس از همگانی شدن استفاده از گوشی‌های موبایل، تنوع ظاهری آنها بسیار زیاد بود و هیچ گوشی‌ای شبیه گوشی دیگر نبود. اما الان شکل همه گوشی‌ها تقریبا یکی شده است.ما خیلی منتظر گوشی‌های تاشو یا رول‌شونده ماندیم تا این یکنواختی را به…

عکس‌های نوستالژیک: آدم‌های و تلویزیون‌هایشان در دوره اوج تلویزیون

دوره اوج شکوه تلویزیون کی بود؟ دست‌کم دوره اوج مونواوگ چه زمانی بود؟یک زمانی تلویزیون پیشرفته‌ترین وسیله ارتباطی ما با دنیای خارج بود. الان تلویزیون‌های هوشمند، گوشی و تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها جای آن به اصطلاخ متکلم وحده را گرفته‌اند.…

خانه‌های با مبلمان‌هایی از غذاهای خوشمزه

هانسل و گرتل، نام داستانی شاه‌پریانی با منشأ آلمانی است که برادران گریم آن را ثبت کرده‌اند. این داستان ماجرای یک برادر و خواهر کوچک به نام‌های هانسل و گرتل را روایت می‌کند که پس از رها شدن در جنگل به خانه‌ای که از کیک و آب‌نبات ساخته شده…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.