پایان نبردی ۱۰ ساله: عذرخواهی رسمی سامسونگ از کارگران سرطانی و خانواده‌های قربانی کارخانه‌های نیمه‌ هادی

سامسونگ پس از سال‌ها از فاش شدن ماجرای بیمار شدن کارگرانش، طی یک کنفرانس خبری از آن‌ها و خانواده‌شان عذرخواهی کرد.

در سال ۲۰۰۷ فاش شد برخی از کارگران شاغل در کارخانه‌های سازنده نیمه‌هادی‌های سامسونگ به انواع سرطان مبتلا شدند و برخی از آن‌ها فوت کردند.

طبق گزارش‌های رسمی منتشر شده، نزدیک به ۳۲۰ نفر کارگر مرتبط با مشاغل سامسونگ، پس از استخدام توسط این شرکت به بیماری سرطان مبتلا شدند و ۱۱۸ نفر از آن‌ها فوت کرده است.

این کارگران به ۱۶ گونه مختلف بیماری سرطان مبتلا شدند که برخی از آن‌ها بسیار نادر بودند. افزون بر این، در این قربانیان چندین مورد سقط جنین و بیماری‌های مادرزادی کودکان تازه متولد شده نیز مشاهده می‌شود.

سامسونگ پس از این رسوایی، برای سال‌های متمادی حاضر به پذیرفتن مسئولیت خود نشد تا سرانجام در سال ۲۰۱۴ تسلیم شد و یک سال پس از آن، بنیادی برای کمک به این کارگران بیمار و خانواده‌ آن‌ها تاسیس کرد.

اوایل این ماه میلادی اعلام شد سامسونگ به هر خانواده قربانی مبلغی نزدیک به ۱۳۳ هزار دلار (۱۵۰ میلیون وون کره) غرامت پرداخت می‌کند.

عذرخواهی کافی نیست

کینام کیم (Kinam Kim)، رییس و مدیرعامل شرکت Device Solutions Division که نیمه‌هادی‌های سامسونگ را ساخته است؛ در این کنفرانس خبری به طور رسمی از همکاران، کارگران و خانواده‌های آن‌ها عذرخواهی کرد و گفت:

«سال‌های طولانی است کارگران و خانواده‌های محترم آن‌ها از بیماری رنج می‌برند و سامسونگ الکترونیک موفق به پیشگیری از این موضوع نشده است. سامسونگ الکترونیک موفق نشده به طور کامل خطرات سلامتی کارخانه و خط تولید نیمه‌هادی و LCD خود را مدیریت کند.»

در سال‌های اخیر و با فاش شدن ماجرای بیماری کارگران سامسونگ و اعتراض خانواده‌ها و انجمن‌های حامی بهداشت و حقوق افراد و کارگران در کارخانه‌ها، انتقادها از شرکت‌های سازنده تراشه و نیمه‌هادی‌ها اوج گرفته است.

کارگران این کارخانه‌های با انواع مواد سمی و کشنده در ارتباط هستند بدون اینکه بهداشت و سلامت فردی آن‌ها رعایت شود یا تمهیدات لازم برای جلوگیری از بیماری‌های خطرناک در نظر گرفته شده باشد.

کارخانه‌های تراشه‌سازی مستعد انواع بیماری‌های سرطان از جمله سرطان خون هستند. خانواده‌های این کارگران پس از جنگی ۱۰ ساله موفق شدند در دادگاه شرکت سامسونگ را شکست دهند و او را وادار به پرداخت غرامت و قبولی مسئولیت این اتفاق کنند.

اگرچه برخی از قربانیان کارخانه‌های نیمه‌هادی اعتقاد دارند این عذرخواهی و پرداخت غرامت از سوی سامسونگ نمی‌تواند جبران درد و رنجی باشد که بر آن‌ها گذشته است.

منبع

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]