کارمند سابق گوگل، تجارت هدیه‌های مجازی با ارزش کلی 61 میلیارد دلار راه انداخت!

تا صحبت از هدیه می‌شود یاد چیزهای گران‌قیمت فیزیکی از گجت و خودرو تا زیورآلات و ساعت مچی لوکس می‌افتیم.

برای اینکه شما به عنوان یک تولیدکننده در هر یک از این زمینه‌ها برند شوید و کالاهای هدیه‌ای باکیفیت تولید کنید، نیازها به سال‌ها برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری و طراحی و تبلیغات دارید.

اما جالب است بدانید که هدیه‌هایی که عملا وجود فیزیکی ندارند، خیلی سریع‌تر، سازندگان خلاق خود را به اوج ثروت رسانده‌اند. آن هم ثروتی که تولیدکننده‌های هدیه‌های لوکس، خوابش را هم نمی‌بینند.

موضوع از این قرار است که شرکت فناوری کویایشو Kuaishou تبدیل به بزرگ‌ترین پلتفرم پخش زنده با ویژگی ارسال هدیه‌های مجازی شده است و آمار ماهانه خرید هدیه مجازی از آن، حالا بیشتر از هر شرکت رقیب دیگری شده است.

شما می‌توانید از فروشگاه مجازی کویایشو برای اجراکننده زنده مورد علاقه خودتان هر چیزی بخرید، می‌توانید 5 یوان (معادل 80 سنت) بدهید و برایش یک گل رز بفرستید یا می‌توانید 500 یوان بدهید و برایش یک موشک فضایی دست و پا کنید!

این هدیه‌ها مجازی هستند، اما پولی که برای خرید آنها صرف می‌شود، واقعی است.

پشت سر شرکت کویایشو، شرکت رقیب‌اش یعنی بایت‌دنس ByteDance  قرار دارد. جالب است بدانید که شرکا کیایشو بعد از عرضه اولیه سهامش توسط 5.4 میلیارد دلار در هنگ کنگ سهام بفروشد.

چنین موفقیت خیره‌کننده‌ای 4 نفر از صاحبان شرکت را تبدیل به میلیاردر کرد، ثروت مجموع این 4 نفر به 15 میلیارد دلار رسیده است.

معنی کیایشو دست چالاک است. حالا شرکت کیایشو به شمار موفق‌ترین استارت‌آپ‌های یک دهه پیش چین رسیده است.

در وب‌سایت این شرکت در قسمت تاریخچه شرکت، چیز جالبی نوشته شده:

سرمایه اصلی در اینترنت، جلب توجه است.

مؤسس اصلی این شرکت، یک شهروندی چینی به نام «سو» است. او زاده استان مرکزی چین -هونان- است و رشته تحصیلی‌اش برنامه‌نویسی کامپیوتری است. او در سال 2006 در پکن به شرکت گوگل پیوست و توانست درآمد سالیانه 23 هزار دلار پیدا کند که 8 برابر بیشتر از درآمد متوسط یک شهروند متوسط چینی است.

ولی او به این موفقیت بسنده نکرده و رؤیایی برای راه انداختن تجارت خودش داشت. بنابراین در سن بحرانی 38 سالگی که خیلی از ماها در آن دچار تردید و اضطراب رسیدن به میانسالگی می‌شویم، شرکت گوگل را ترک کرد و در غوغای بحران اقتصادی، تلاش کرد که شرکت آگهی ویدئویی خودش را راه بیندازد.

اما در این کار موفقیتی کسب نکرد. در این جا او دوستی به نام چنگ پیدا کرد و این دو در سال 2013 اپلیکیشن کیایشو را که آن زمانی اپلیکیشنی برای ساختن گیف بود به یک پلتفرم اجتماعی – ویدئویی تبدیل کردند.

بعد آنها متوجه ایده خوب بایت‌دنس شدند که اپلیکیشن دوقلوی تیک‌تاک محسوب می‌شود. آنها تصمیم گرفتند که توجه ستاره‌های پاپ تایوانی و اینفلوئنسرهای منتخب شرکت‌های استعدادیابی را جلب کنند.

بعد از اینکه هسته اولیه توجه را ایجاد کردند، خرید داخل اپلیکیشن ایجاد کردند و امکان خرید کالاهای برندها و سرانجام هدیه‌های مجازی را فراهم کردند.

البته مؤسس کیایشو آدم زیرکی است و به این نکته توجه دارد که یک تنش سیاسی و حادثه می‌تواند، همه چیز را دگرگون کند. او این وضعیت را به تریلوژی ارباب حلقه‌های تالکین تشبیه کرده و نوشته است که وقتی حلقه را به دست می‌کنید، خیلی احساس قدرتمندی می‌کنید و تصور می‌کنید که قدرت کنترل اینترنت و ترافیک آن را دارید؛ اما در واقع این حلقه و قدرت است که کنترلتان می‌کند.

در اینجا شما نمودار درآمدزایی شرکت را می‌بینید. ببینید که چطور از هدیه‌های مجازی پول درمی‌آورند، بسیار بیشتر از آگهی‌های ویدئویی و فروش اجناس واقعی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]