فناوری نوینی در ساخت عینک

EmPower را می‌توان بزرگ‌ترین پیشرفت در ساخت لوازم اپتیک در 50 سال اخیر به حساب آورد. این عینک، نخستین عینکی است که به صورت الکترونیک می‌توان میزان فوکوس آن را تغییر داد. کافی است که کسی که این عینک را به چشم دارد، سرش را تکان دهد یا بدنه آن را لمس کند تا یک لایه از کریستال مایع را فعال کند و در یک لحظه، میزان فوکوس تغییر کند. شرکتی که عینک EmPower  را ساخته است، PixelOptics نام دارد که مقر آن در ویرجینیا است.

EmPower می‌تواند در همه محدوده‌های دور، نزدیک و بینابینی کار خود را انجام بدهد.  این عینک نسبت به عینک‌های معمول، 50 درصد میزان آشفتگی کمتری در تصویر ایجاد می‌کند و میدان بینایی وسیع‌تری، نزدیک به دو تا سه برابر، نسبت به لنزهای دیگر می‌دهد.

از لحاظ ظاهر این عینک شبیه عینک‌های معمولی است، اما در فریم آن، یک ریزتراشه، شتاب‌سنج کوچک و باطری‌های کوچک شارژشونده، تعبیه شده است.

هر لنز این عینک می‌تواند ساختار مولکولی خود را تغییر دهند و میزان فوکوس را بر حسب نیاز تغییر دهند. به علاوه می‌توان این عملکرد ویژه را بر حسب نیاز خاموش یا روشن کرد.

نخستین بهار سال گذشته EmPower  معرفی شد و به سرعت راه خود را در بازار آمریکا پیدا کرد، قیمت هر عینک EmPower بین 1000 تا 1200 دلار است.

با هر بار شارژ می‌توان دو تا سه روز از عینک استفاده کرد. این عینک ضد آب است.

از لحاظ شکل و جنس فریم هم این عینک، تنوع زیادی دارد و 48 فریم مختلف برای آن پیشبینی شده است.

خود لنز توسط شرکت Panasonic Healthcare ساخته می‌شود.

اطلاعات بیشتر در مورد عینک EmPower

1 دیدگاه

  1. از آن چیز‌هاست که آدم می‌ماند تو کار سازنده‌اش///
    واقعا می‌ماند؟شیشه؟چطور ساختار ملکولی‌اش را سیخ‌:اری می‌:ند با یک سوئیچ؟
    عجب!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]