رپورتاژ: آیا برای اجرای پروژههای خود نیاز به کمک دارید؟!
بیش از 3000 فریلنسر در پونیشا آماده کمک به شما در پروژههایتان هستند!
روش کار بسیار ساده است
1- پروژه خود را در پونیشا ایجاد کنید.
2- در کمتر از 1 ساعت (بسته به نوع پروژه) فریلنسرها قیمت پیشنهادی خود را برای انجام پروژه شما ثبت می کنند.
3- بهترین فریلنسر را انتخاب کنید و برای اجرای پروژه بیعانه ایجاد کنید. (بیعانه نزد پونیشا به امانت می ماند)
4- هر وقت پروژه خود را تحویل گرفتید و از نتیجه کار بصورت کامل راضی بودید، بیعانه را آزاد کنید تا پرداخت انجام شود.
5- به فریلنسر رتبه دهید و نظر خود را درباره او ثبت کنید تا انتخاب را برای کارفرمایان بعدی راحتتر کنید.
چه پروژه هایی را می توانید از طریق پونیشا انجام دهید؟!
تقریبا برای هر کاری در پونیشا افرادی را پیدا خواهید کرد که علاقمند به کمک به شما باشند مثلا:
برنامه نویسی: برای موبایل، وب، ویندوز، تمام زبانها و گرایشها
طراحی: از طراحی سایت، بنر، گرافیک، لوگو گرفته تا طراحی صنعتی، اقلام تبلیغاتی و …
ترجمه: تمامی زبانها و تخصصها
سایر: پشتبانی آنلاین سایت، سرور، ورود اطلاعات، تایپ، نوشتن مقاله، بلاگ و …
شما هم می خواهید یک فریلنسر باشید و برای خود کار کنید؟
در پونیشا ثبت نام کنید و مهارت های خود را انتخاب کنید. ما از طریق ایمیل شما را از پروژههای جدید در مهارتهای خود مطلع میکنیم. قیمت پیشنهادی خود را برای اجرا ثبت کنید. اگر کارفرما شما را برای اجرای پروژه انتخاب کرد، پروژه را به صورت کامل و به موقع تحویل دهید تا با گرفتن رتبه بالا، پروژه های بعدی را راحتتر دریافت کنید.
برای اطلاعات بیشتر به سایت پونیشا مراجعه کنید
این نوشتهها را هم بخوانید
سلام خسته نباشید. من تو سایت عضو شدم منتها اینجور سایت ها به نظر من واسه جامعه برنامه نویس ها و طراحان سایت مضره. قیمت های بعضا غیر واقعی و تخیلی فقط ارزش کار رو میاره پائین. مثلا واسه یه فروشگاه کامل 250 هزار تومان اصلا منصفانه نیست.
جناب مجیدی انتظار میره جایی از مطلب حداقل نوشته بشه ریپورتاژ آگهی..
موافقم. از وبلاگ یک پزشک اصلا چنین انتظاری نداشتم!
این مورد به عنوان اضافه شد.
من قبلا توی یکی از سایت های مشابه عضو بودم، برای طراحی 4 تا بنر تماما” گرافیکی و حرفه ای، مبلغی کاملا منطقی رو پیشنهاد کردم. شخص بعد از من 1/8 اون مبلغ رو پیشنهاد کرد.
به نظر من این سایتها مرگ فریلنسرها رو تضمین میکنند.
البته از زاویه دید یک مشتری هم باید به قضیه نگاه کنید. مثلا من بار اولی که خواستم یک قالب سفارش بدهم، به مشکل برخوردم، چون از طراحان خوب کسی را نمیشناختم، دوستان وبی بودند، اما من مثلا فرض کنید که یک استاد دانشگاه که سن و سالی ازش گذشته باشه و بخواد سایت یا وبلاگ شخصی خوبی درست کنه و هیچ آشنایی نداشته باشه، از کجا باید شروع کنه، شرکتهایی به اون قیمت غیرمنصفانه و یا سی ام اسهای ناکارامد سفارش میدن و آخرش به چیزی که میخواد نمیرسه. من توصیه نمیکنم شما حتما از از این سایت استفاده کنید، اما تصور میکنم در محیط وب باید سایتهای اینچنینی باشن که بتونن با زبانی ساده یه مشتری را توجیه کنن، بگن چه انتخابهایی بسته به کار یا سرمایهاش میتونه داشته باشه. ما در این زمینه به جرأت ضعف داریم.
من قبلا با این سایت اشنا شدم به نظرم کار جالبی انجام می ده و نیاز واقعی وب هست
باعث رقابتی شدن بازار و واقعی شدن قیمت ها می شه که کاملا به نفع مشتری و در مجموع وب هست
درسته این کار در کوتاه مدت حاشیه سود طراح ها و دیگرانی که در پروژه ها شرکت می کنن رو کم می کنه ولی در دراز مدت هر چقدر قیمت ها منطقی تر و کمتر باشه باعث گسترش وب و در نتیجه بازار می شه .
قیمت های مناسب و رقابتی و از اون مهم تر سهولت دسترسی به افراد متخصص باعث گرایش افراد بیشتری به سمت وب می شه
یه عزیزی مثالی برای فروشگاه زد با قیمت 250000 و اون رو برای طراح غیر منصفانه دونست در حالی که معامله یه مساله دو طرفس وقتی در مورد قیمت یک پروژه حرف می زنیم باید به نرخ بازگشت سرمایه در فروشگاه های انلاین و ضریب ریسک کار هم نگاه کنیم واقعا چند درصد فروشگاه ها می تونن نرخ 500 600 هزار تومن به بالا رو برای طراحی خالی سایت رو در بازه مناسبی برگشت بدن ؟
این نوع قیمت های بالا دور شدن کارافرین ها از کسب و کار اینترنتی می شه به جای این که کسایی که می خوان در وب سرمایه گذاری کنن روی مارکتینگ و مدیریت کسب و کار تمرکز کنن باید برن دنبال یادگیری طراحی وب و مدیریت محتوا و …
علاوه بر همه این ها این کار باعث رشد متخصصین تازه کار و کم تجربه می شه که جایی برای کسب تجربه و ارایه محصولشان دارند
در مجموع فکر می کنم ضعفی که این سیستم داره این که فقط قیمت کار رو به عنوان محک می گیره و راه مناسبی برای مقایسه کیفیت کار ها با هم ارئه نمی ده . به نظرم مدیران سایت باید سرویس دهندگان رو تشویق به ارایه نمونه کار یا چیز هایی مثل این کنن تا کارفرما ها بتونن کیفیت کار ها رو هم در کنار قیمت در نظر داشته باشن
چقدر جالب. قبل از این که این رپورتاژ آگهی رو بنویسید، بهتون ایمیل زدم و در مورد یه همچین کاری سؤالی پرسیدم. با همین آدرس و نام، و از کلمهی آگهی هم در عنوان ایمیل استفاده کردم، اما جوابی از شما نگرفتم.
قیمت اصولا باید در بازار تعیین بشه نه توسط یک سری عرف یا افراد یا دولت و …
حالا اگر فردی هست که با همون کیفیت نزدیک به شما داره با قیمتی کمتر خدمات ارائه میکنه٬ قیمتهای شما بالاست و طبق قاعده بازار محصول شما کمتر فروخته میشه. اما اگر محصول شما مزیت خاصی نسبت به سایر محصولات دارد که تفاوت قیمت را توجیه میکند٬ شما هم مشتریان خود را خواهید داشت.
یه همچنین چیزی رو ما داریم تو اقتصاد خرد میخونیم:)
من مدتی هست که به عنوان فریلنسر عضو این سایت هستم . از آنجایی که فقط قیمت به عنوان شاخص ارزیابی بیان شده باعث شده کار با کیفیت که معمولا هزینه بالاتری را نیز می طلبد در سایه قیمت های کمتر دیده نشود در نتیجه محصولاتی با کیفیت کمتر در خروجی این سایت داشته باشیم. در اغلب موارد هم قیمت ها واقعا غیر واقعی هستند و با توجه به حداقل زمان و انرژی که برای انجام کار نیاز هست خیلی پایین می باشند. مسلما اگر من نوعی در زمینه ای کاملا مسلط باشم می توانم با بهترین کیفیت و در حداقل زمان کار را به انجام برسانم ولی آنچه که در سایت پونیشا هست مدت زمانی به مراتب کم و هزینه ای کمتر که واقعا در حد حتی تایپ آن سفارش نیز نیست !
در حال حاضر من صرفا جهت آشنایی با ایده هایی که در این سایت مطرح می شوند عضو هستم
در جواب امین : حرف شما رو اصلا قبول ندارم. شما می گین “سرمایه گذار” 250 هزار تومان مگه سرمایه می شه!!
سرمایه گذار سمت تجارت الکترونیک نمیاد به دلایل دیگه که خودش 100 تا مطلب میشه.
کد نویس که نباید هزینه ریسک سرمایه گذار رو بده. واسه اینکه روحیمون هم عوض شه یک مثال طنز می زنم. این کار مثل این میمونه که شما بری قصابی بگی “آقا 2 کیلو گوشت بده 1000 تومان واسه اینکه ممکنه من کباب درست کنم خوشمزه نشه”. کاش ما کدنویس ها هم ساطور داشتیم و سبیل کلفت. :دی
جالبه پروژه های الکترونیک هم داره!
واقعا جالبه
بسیار ممنون از اطلاعات خوبتون