گجتی که از قوز کردن شما جلوگیری میکند!
وقتی کودک بودیم، مدام سایه مادر یا معلمی بالای سرمان بود که به ما تذکر میدادند، درست بنشینیم و قوز نکنیم. اما حالا که تحت چنین نظارتی نیستیم، بسیار پیش میآید که گاهی به خودمان میآییم و میبینیم طرز نشستن ما روی صندلی بسیار اشتباه است، گاهی هم کمردردهای وحشتناک این مسئله را وقتی به ما یادآوری میکنند که کار از کار گذشته.
آیا فناوری میتواند کمکی به ما بکند؟
بله! به تازگی شرکتی به نام Lumo BodyTech یک گجت پوشیدنی 150 دلار به نام LumoBack درست کرده است، این گجت مرکب از یک نوار نایلونی که به دور کمر بسته میشود و یک حسگر روی خود دارد که حرکات و طرز نشستن را مرتب پایش میکنند.
اگر شما اشتباه بنشینید و قوز کنید، LumoBack ویبره میکند و به شما تذکر میدهد.
LumoBack از طریق بلوتوث میتواند اطلاعات پایشی خود را وارد یک اپلیکیشن آیفون کند (نسخه اندروید در راه است)، به این ترتیب شما در قالب یک نمودار و رنگهای متفاوت آن میتوانید ببینید که در طول روز یا ماه، چه میزان از زمان درست نشسته بودید و به چه میزان اشتباه.
باتری LumoBack، حدود پنج تا هفت روز شارژ دارد و بعد از آن با یک رابط USB میتواند شارژ شود.
استفاده از LumoBack ساده است و وقتی به دور کمر بسته شود، اگر ویبرههای دستگاه نباشد، کاربر قالب اوقات فراموش میکند که چنین کمربندی را بسته است. ویبره دستگاه را البته میتوان در صورت نیاز، غیرفعال کرد.
این نوشتهها را هم بخوانید
سلام
من قصد دارم تبلت نکسوس 7 جدید رو بخرم و فکر کنم شما نکسوس 7 دارید
چون تا بحال تجربه کار با تبلت رو نداشتم و مسلما شماخصوصیاتی که یه تبلت مناسب باید داشته باشه رو از اونجایی که باهاش کار کردید بهتر میدونید ممنون میشم اطلاعاتتون رو در قالب یک پست یا راهنمایی شخصی در اختیار بقیه و بنده بگذارید
قصد من از خرید تبلت بیشتر نت گردی و مطالعه است و آدمی هستم که به فناوری و نرم افزار های جدید علاقه مندم و نیمچه گیگ هستم و مهمه که ذکر کنم که آدم بی اطلاعی نسبت به فناوری نیستم و سایتای زیادی رو سر زدم و منظورم از در اختیار گذاشتن اطلاعات ، اطلاعات تخصصی نیست بلکه تجربتون از داشتن یه تبلت رو میخوام بدونم و اگه الان بخواید یه تبلت جدید بخرید ، چه مواردی رو برای خریدش در نظر میگیرید که قبلا لحاظ نکرده بودید؟
ببخشید من جواب میدم
خودم گالاکسی تب ۷.۷ داشتم که کیفیت ساخت فوقالعادهای داشت
با نکسوز هفت ۲۰۱۲ عوض کردم و به نظرم دستگاه روونتری میاد.
آخرین آپدیتها رو سریعتر از همه دریافت میکنه، سرعتش خیلی خوبه.
و راحت بگم، تجربهی آندرویدیها بهم ثابت کرد که آندروید فعلا فقط روی سری نکسوز.
شاید ممکنه باشه، دستگاههای دیگه کیفیت ساخت بهتری داشته باشن، ولی هماهنگی نرمافزار و پشتیبانی چیزیه که هیچ مارکی فعلا به پای نکسوز نمیرسته.
درمورد آیپد که بحثش کاملا از آندرویدیها جداست. خوبیها و بدیهای خودشو داره ولی کسی مثل من که عاشق فلسفهی آزادی علم و نرمافزاره، اصلا فکر محصولات اپل رو هم نمیکنه
“یک پزشک” عزیز!
از خواندن این مقاله هم بسیار خوشحال شدم و هم تا حدودی افسوس خوردم. خوشحالی از این جهت که از دو سال پیش بر روی ایده ای مشابه این ایده (و شاید کامل تر از آن) فکر و بررسی میکردم و امروز که تحقق آن را می بینم خوشحال هستم، و افسوس از این بابت که خودم امکان محقق کردن آن را نداشتم (بدلایل مختلف از جمله درگیر بودن با کارها و مسئولیت های مختلف).
از آنجایی که ایده ای که من در ذهن دارم کامل تر و حتی از جهاتی متفاوت با این ابتکار معرفی شده، است مایلم بدانم که آیا شما متخصصین یا علاقمندانی برای پیگیری و اجرایی نمودن این ایده سراغ دارید؟ به نظرم ساخت نمونه های اولیه و آزمایشی آن چه که من در ذهن دارم، هزینه زیادی ندارد و اگر فرد یا افراد علاقمندی پیدا شوند، می توان این ایده را اجرا نمود.
به نظرم خود صندلی از این گجت ها مهم تر است. چون پس از مدتی اگر زیاد ویبره زد آن را باز می کنیم و به کناری می اندازیم.
شما ممکن است طی روز در جاهای مختلف و روی صندلی های مختلف بنشینید اما این امکان وجود ندارد که تمام صندلی هار ا به این قابلیت مجهز کرد بنابر این در حال حاضر استفاده از این فناوری بهتر است چون قابلیت جابه جایی و حمل و نقل دارد.