برنامه‌های کامپیوتری، تعدادی از گزارش‌های اقتصادی آسوشیتدپرس را خواهند نوشت

4

آسوشیتدپرس، در خبری قابل تأمل به تازگی اعلام کرده است که در نظر دارد با استفاده از فناوری اتوماسیون و بهره‌گیری از برنامه‌های کامپیوتری، تعدادی از مقاله‌ها و گزارش‌های اقتصادی خود را در مورد عملکرد سه ماهه شرکت‌ها آماده کند. به این ترتیب این خبرگزاری خواهد توانست به جای بازتاب عملکرد 300 شرکت، 4400 شرکت را پوشش بدهد.

مقامات این شرکت گفته‌اند که این کار به معنی کاهش فرصت‌های شغلی نخواهد بود و روزنامه‌نگاران با این کمک خواهند توانست روی  نوشتن گزارش‌های تحلیلی متمرکز شوند، گرایش‌های بازار را شناسایی کنند و مطالب اختصاصی با کیفیت بالا بنویسند.

مدل استاندارد تهیه محتوا این است که یک نشریه، خبرگزاری یا وبلاگ، مطالبی منتشر کند که مورد علاقه بیشتر خوانندگانش باشد، اما شاید فناوری این امکان را بدهد که بتوان پست‌های انبوه آماده کرد که اختصاصی‌تر باشند.

7-1-2014 12-32-29 PM

چه بخواهیم و چه نخواهیم در دهه‌های بعد، کار روزنامه‌نگاری با حالا متفاوت خواهد بود و به احتمال زیادی نرم‌افزارهای توانمندی در زمینه ترجمه، خلاصه کردن مطالب و پیدا کردن محتواهای چندرسانه‌ای خواهیم داشت.

در آن زمان شاید یک بلاگر فناوری به نرم‌افزاری تهیه محتوایش بگوید که اخبار سایت X یا Y را در مورد گوشی فلان بخوان و مطلبی در هزار کلمه تنظیم کن که بیشتر روی تغییرات تازه در صفحه نمایش گوشی متمرکز باشد، مطلب را ساعت 10 صبح با پنج- شش عکس منتشر کن!

گرچه چنین چیزهایی دور از دسترس نیستند، اما به نظر نمی‌رسد که ربات‌ها و برنامه‌های کامپیوتری حالا حالاها بتوانند از عهده نوشتن گزارش‌های تحلیلی برآیند.

اما می‌شود آینده‌ای را متصور شد که کارهای خسته‌‌کننده روزنامه‌نویسی و بلاگ‌نویسی به یاری نرم‌افزارها آسان شوند.

منبع

اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

تصور کنید اگر این مکان‌های مشهور اصلا ساخته نمی‌شدند، منظره پیرامونی آنها چطور می‌شد؟

ساختمان‌های مشهور و بناهای زیبا یا کاربردی عظیم، شهرتی برای منطقه خود به ارمغان می‌آورند و سیل گردشگران را سرازیر می‌کنند و حتی پایشان به کرات به دنیای ادبیات و سینما هم باز می‌شود و باز بر شهرت مکان می‌افزایند.به همین خاطر است که ساختن…

گالری عکس: طراحی‌های داخلی و خارجی افتضاح و عجیب که با کمی قدرت شبیه‌سازی مغزی رخ نمی‌دادند!

چیزی که من اسمش را می‌گذارم شبیه‌سازی مغزی واقعا چیز لازمی در زندگی و کار است. یعنی اینکه بتوانید قبل از جابجایی و ساختن اجسام در ذهن تجسمش کنید و بعد حین کاربری‌های مختلف تصورش کنید و پیش‌بینی کنید که کجای کار می‌لنگد.فکر کنم از زمان…

آخرین «نمونه» مقاوم – هر یک از اینها، آخرین چیزهای سالم به جا مانده در طول تاریخ هستند

از برخی جنبه‌های تاریخی چیزهای قالب توجهی به جا مانده، مثلا هزاران سکه از یک دوره تاریخ یا ده‌ها زره یا شمشیر یا کتاب‌های پوستی فراوان. اما برخی چیزها هم آنقدر نادر از بلایایی طبیعی و فساد و آتش‌سوزی‌های در امان مانده‌اند که تبدیل به آخرین…

مجموعه دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده را با هم مرور کنیم

هر چقدر عکس‌های تاریخی را با هم مرور کنیم، کم است. همان طور که قبلا هم نوشته بودم احتمالا بیشتر این عکس‌ها اگر در دوره خود در نشریه‌ای منتشر می‌شدند، خیلی عادی به نظر می‌رسیدند، اما حالا بعد از گذشت دهه‌ها یا حدود یک قرن، برای ما عجیب و…

اگر قرار بود در طراحی بدنه و اجزای داخلی خودروها، فرهنگ و هنر هر کشور در نظر گرفته می‌شد

طراحی خودرو فرآیند پیچیده ای است که شامل عوامل مختلفی است تا اطمینان حاصل شود که محصول نهایی& ایمن، کارآمد , زیباست و نیازها و خواسته های مصرف کنندگان را برآورده می کند. فاکتورهای زیر برای مثال موثرند:ایمنی: ایمنی در طراحی خودرو از…

هلند کشور لاله‌ها – توضیحات + گالری عکس زیبا

هلند به خاطر مزارع خیره‌کننده لاله‌ که گردشگران را از سرتاسر جهان جذب می‌کند، مشهور است. این مزارع به ویژه در فصل بهار، معمولاً از اواخر مارس تا اوایل اردیبهشت، سرزنده و زیبا هستند.مزارع لاله عمدتاً در منطقه‌ای به نام "Bollenstreek"…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / لیفت صورت در تهران / کمربند طبی / زانوبند زاپیامکس / فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن / biniclinic.com / کمربند پلاتینر / مراقبت پوست / مهدکودک فلکه اول تهرانپارس / سایت نوید / روپوش پزشکی / سرور مجازی ایران /بای پپ / ویدیوهای دیدنی /بهترین فیزیوتراپی تهران /خرید سیفتی باکس / کمربند پلاتینر / محصولات پوستی بیوآکوا رو تا 60 درصد تخفیف از فروشگاه رومدباش بخر / ویکی درمان / عمل بینی /خرید پروتز مو /حرف آخر /کاندوم / خرید سرور مجازی / بهترین کلینیک زخم تهران /فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی / مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو /آموزش تزریق ژل و بوتاکس /چاپ فلش / لاغری فوری / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه آنلاین زوجیم /شیشه اتومبیل /درمانکده / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /دانلود فیلم دوبله فارسی / دانلود فیلم هندی /فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی شاواز /پزشک زنان سعادت آباد / ایمپلنت دندان /خرید خودنویس /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت /سریال ایرانی کول دانلود /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /کاشت مو / دانلود سوالات استخدامی آموزش و پرورش /فروشگاه اینترنتی زنبیل /خرید ساعت دیواری /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /چاپ کلاه /کاشت مو /کاشت مو /پزشکا /قیمت ساک پارچه ای /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /مجتمع فنی ونک /داروخانه آنلاین تینا /
4 نظرات
  1. حمید رضا گنجی می گوید

    به نظرم اصلا کار خوبی نیست . مهم ترین چیز برای نوشتن یک مقاله حس هست که ربات ها این حس رو ندارند . و وقتی یک متن بدون حس نوشته بشه مطمئنا ازش معنوی برای خواننده نخواهد داشت .
    و فقط یکسری کلمات هست که بر روی کاغذ نقش بسته

  2. آریا می گوید

    یه مدل پرینتره.

  3. حسین جعفری می گوید

    حتی توی اقتصاد هم نمیشه احساس تاثیری نداشته باشه

  4. FREEBP می گوید

    من هم بسیار مخالف این امر هستم و واقعا تعجب میکنم!!!
    مگر ربات میتواند آن حسی که یک نویسنده حقیقی به مخاطب انتقال میدهد را منتقل کند ؟
    مگر ربات احساس دارد ؟؟
    دنیای عجیبی شده…

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5