مجله هفتگی : بی بی حاضر

بیتردید یکیاز عوامل پیشرفت، اراده انسانی و خواستن آن است و این اراده و خواستن بهآسانی قابل دستیافتن نیست و گاهی به تلنگری احتیاج دارد. دراین مجله، برروی مواردی که میتوانند تاثیری در پیشرفت و پیداکردن ارادهمان داشتهباشند، تمرکز میکنیم و میبینیم که حتی مواردی مثل سنوسال و محدودیتها نمیتوانند برروی خواستما تاثیر بگذارند. فیلم و کتاب را هم فراموش نکردهایم و بهیک پادکست خوب هم میپردازیم.
شبکه هفته
یوتیوب شبکهای عظیم و بزرگ از ویدئوهاست و هرچند همهچیز درآن یافت میشود اما ویدئوهای خوب، مفیدو آموزنده آن، چنان زیادهستند که برای درست استفادهکنندگان این شبکه، نقشی بزرگ برای بهتر زندگی کردنرا ایفا میکنند. نمیدانم تاچهحد با تالیا آشنایی دارید اما مطمئنم که حتی یکبارهم که شده، نامش بهگوشتان خورده. کودکی که نهتنها باسرطان مبارزه کرد بلکه برندی از خود بهجای گذاشت که اینروزها هم طرفداران بسیاری پیداکرده و هماینکه به منبع امیدی برای همه بیماران و کودکان سرطانی تبدیل شده.
تالیا در شبکههای مختلفی عضویت و فعالیت داشت اما شبکه اصلی او در یوتیوب بود، جایی که لباسها و آرایشهای جدیدش را بهنمایش میگذاشت و بسیاری، با تماشای ویدئوهایش، کاملا فراموش کردهبودند کهاو سرطان دارد و فقط از دیدن ویدئوهایی که باعشق فراوان آپلود میکرد، لذت میبردند، گویی کهاو هم همچون تمام یوتیوبیها، دختریست که ویدئو میسازد.
هدفم از معرفی شبکه تالیا در یوتیوب، ایناست که تلنگری بزنم بههمه ماهایی که نهتنها خوشبختانه از بیماریای رنج نمیبریم، بلکه در سنین بالایی که قرارداریم بازهم تنبلی و بیارادگی، بر عظم و پیشرفت طلبی ما غلبه میکنند. امیدوارم بادیدن ویدئوهای تالیا، متوجه شویم که تنها چیزی که جلوی مارا گرفتهاست، خودمانیم.
دریوتیوب، ویدئوهایی از این دست، فراواناند. ویدئوهایی که خلاقانه ساخته میشوند و خلاقیت و ارادهرا در ما بیدار میکنند. اینهفته بهجای سریال، چندتایی ازاین ویدئوهارا تماشا کنید، البته متاسفانه استفاده از یوتیوب آسان نیست، اما غیرممکن هم نیست، چرا که ویدئوهایش واقعا ارزشمنداند.
فیلمهفته
فیلمهای خوب انتهایی ندارند اما فیلمهایی که خون آدمیرا بهجوش بیاورند و تغییری دراو ایجاد کنند، قابل شمارشند. فیلم این هفته به The Pursuit of Happyness اختصاص دارد. فیلمیکه بسیاری از ماها آنرا دیدهایم اما زیادند کسانی کهاین فیلمرا ندیدهاند و یا خیلی وقتپیش تماشایش کردند. ویل اسمیت بازیگر و بهعبارتی کمدینی بسیار خوباست اما فیلمهایش همیشه فوقوالعاده و دیدنی نبودهاند، اما The Pursuit of Happyness جزو آن استثناهاست.
داستان فیلم واقعا زیبا و قابل تامل است. پدروپسری که درزندگی ناملایمتهای بسیاری دیدهاند و آنچنان زندگیای را تجربه کردهاند که مطمئنا هیچکدام ازما ذرهای چنین زندگیایرا قبول نمیکنیم. داستان، فرازونشیب زیادی دارد اما تقریبا تاآخر فیلم، ما تلاش بیوقفه پدروپسر برای خارج شدناز مشکلات و بهطور کلی فقروبدبختی را شاهدیم و حتی آخر فیلمهم متوجه میشویم که پول و ثروت، خوشبختی نیستند و همچنان باید دنبالش بود.
بهطور کلی، فکر میکنم همهما باید این فیلمرا یکبار و حتی چندینبار ببینیم، به دیالوگهایش خوب گوش دهیم و درسهائی از آن بگیریم. درسهایی که چطور پدروپسر در خانههای رایگان و سرویسهای بهداشتی شبراروز میکردند اما مایوس و ناامید نمیشدند. این فیلم را که ویل و فرزند خودش بهزیبایی هرچهتمام ساختهاندرا بههیچوجه از دست ندهید.
کتاب هفته
تاثیری که کتابها درزندگی و تغییرماو حداقل من داشتهاند، بههیچوجه قابل انکار نیست. لحظاتی که بهسمت ناامیدی و قبول شکست رفتیم و بامطالعه کتابی فهمیدیم که هنوز راهی نرفتهایم که بخواهیم شکسترا قبول کنیم، لحظاتی که مایوس بودیم اما کتابی مارا تغییر داد و لحظاتیکه… لحظاتیکه شاید برای همهما متفاوت بودهاند اما یکوجه مشترک یعنی کتاب درهمه آنها دخیل بوده. کتاب اول اینهفته، کتابی چینی بهنام تائوت چینگ است. کتابی که باور اینکه دوهزار سال پیش نوشته شدهاست، کمی سختاست.
کتاب، بهطور کلی به زندگی و پستی و بلندیهایش میپردازد اما هرجملهاش درسیست بزرگ که شاید زندگی شمارا تغییردهد و حتی متحولش کند. پیشنهاد میکنم جمعهخودرا با مطالعه اینکتاب در منظرهای زیبا سپری کنید:
خوب همچون آب است
بدون تلاش همهچیز را سیراب میکند و جمع شدن درپستی را هرگز حقارت نمیشمارد.
همچون تائو.
نزدیک بهزمین زندگی کنید. همواره ساده بیاندیشید. در مشاجرت، عادل و بخشنده باشید. در حکومت، سعی در نافرمانروایی و سلطه نداشته باشید.
درکار؛ آن چیزیرا انجام دهید که از آن لذت میبرید. در زندگی خانوادگی همیشه دردسترس و حاظر باشید.
وقتی از اینکه خودتان هستید، خوشنودید و از رقابت و مقایسه دست کشیدهاید، همگان بهشما احترام میگذارند.
و
کاسه خودرا بیشاز اندازه پرکنید، لبریز میشود.
چاقوی خودرا بیشاز حد تیز کنید، کند میشود.
در پی پول و راحتی باشید، دلتان هرگز آرام نمیگیرد.
دنبال تایید دیگران باشید، بردهی آنها خواهید بود.
کارخودرا انجام دهید، سپس رها کنید. این تنها راه آرامش یافتن است.
کتاب دوم، کتابی ساده، کوتاه و طنزگونه است. بهنظرم این حق ماست که شاد باشیم و حق ماست که باکتابها شاد شویم. نام کتاب، فانیفست است و بااینکه 29 صفحه بیشتر ندارد، اما واقعا خندهدار و جالب است و هرجمله طنزش، دنیایی از تجسم و آرامبخشی بههمراه دارد. اصل داستان هم شوخی با بزرگان و افراد نامآشناست.
نام حزب ما نازنین بود،
چون مردمی بودیم مارا نازی صدا میزدند.
هیتلر
و
خدارو شکر من مشمول معافیت سه برادری شدم.
اخوان ثالث
این هفته در مجله ایدهآل، مطلبی بسیار جالب در مورد بانویی ایرانی دیدم که در سن 80 سالگی، هنوزهم به کار مورد علاقهاش، ساخت عروسک میپردازد و از همه مهمتر دراین سن برای هرعروسکش، داستان میسازد، کاری که ماجوان ها اصلا حالوحوصلهاش را نداریم! بهنظرم مقاله جالبی بود و ارزش خواندن و تاملرا دارد. جدای ازآن، خوباست ماهم کمی تفکر سنوسالی و بعدا را کنار بگذاریم و واقعا بهدنبال علایقمان برویم.
دوست دارید کافهای راه بیاندازید؟
هرکجای دنیا کهباشیم، هرفرهنگ و عقیدهای هم که داشتهباشیم، بازهم مکانی بهنام کافه، میتواند محلی باشد برای یافتن آرامش و آسودگی و چندکلمهای حرفزدن با دوست و عزیزمان. بههمینخاطر، اگر کسی کمی خلاقیت داشتهباشد و دستبهساخت کافهای بزند، احتمال شکستش واقعا کماست، چرا که اینروزها کافهها نقشی اساسی درزندگی ما دارندو نمیتوان هرجایی یک کافه خوب پیدا کرد. ساخت و توسعه چنین جایی هم کار زیادی دارد و از این مقاله خارج است اما بهعنوان کسی که زیبایی برایم نقشی اساسی دارد، بهچند مورد اشاره میکنم.
چندروز پیش در وبلاگ weandthecolor مطلبی دررابطه با طراحی عناصر یک کافه دیدم و بهنظرم جالب بودند. جالب از این لحاظ که طراح، بهتکتک اشیای یک کافه پرداخته بود و کاری کردهبود که کافه منحصربهفرد بهنظر بیاید. البته اینها فقط درحد طرح و Mockup بودند اما بازهم بهنظرم برای ایدهگرفتن بسیار مفیدند. بههرحال اگرروزی بهکافهای بروم و توجه مسئولان کافه بهتکتک جزئیات را ببینم، قطعا آن کافه به لیست موردعلاقههایم افزوده خواهد شد، چرا که دیدن کسانی که بهطراحی توجه میکنند ناخودآگاه به همهما اینحس را منتقل میکند که صاحب محل بهکارش علاقهمند است.
تصاویر زیر هم از دنیای کاغذخارج شدهاند و بهواقعیت پیوستهاند. شماهم اگرروزی قصد طراحی یک کافه داشتید، سعی کنید نهتنها جاییرا بوجود بیاورید که آرامشبخش بوده بلکه همهچیزش هم منحصربهفرد باشد.
چگونه از حباب زندگیمان خارج شویم؟
وبلاگ لایفهکر همیشه دنیایی بوده از مقالاتی که ارتباط زیادی بههم ندارند اما هرکدام بادقت خاصی انتخاب و ارزش زیادی ازنظر محتوایی دارند. مقالهای کهامروز بخشهایی ازآنرا ترجمه کردهام، نهتنها زیبایی خاصی برایم داشت بلکه نکات مهمیراهم برایم گوشزد کرد.
بهطور کلی هدف مقاله خارج کردنما از حباب زندگیمان است. برای مثال اینطور شروع میکند که حباب شخصیما، دنیایی کوچک است کهما در آن زندگی میکنیم وهمهما این حبابرا داریم. دنیایی کهما درمرکزش قرارداریم ودوست داریم که همهچیز خوبباشد، علاقهای نداریم چیزی بدبهنظر برسد، همهما میخواهیم کهدرآن موفق باشیم و خواستههایمان، یعنی غذای خوب، موزیک خوب و ازاین دستموارد فراهم باشند. این حبابیست که همهما اغلب اوقات درآن زندگی میکنیم و اگرکسی یگوید کهاینطور نیست، بیهوده در پی اثبات آن است.
برایمثال وقتی کسی بهما میگوید چاق هستید، ماناراحت میشویم چرا که درحبابمان زندگی میکنیم. دراین حباب همهحرفها و گفتهها برروی شخصیت ما تاثیر میگذارند و هرچیزی که برخلاف خواستهما باشد، بررویمان تاثیر منفی و گاهی دردناک دارد.
اجازه دهید بهچندتا از این مشکلات بپردازیم:
دراین حباب، ما بهدنبال لذت و آرامش هستیم و میخواهیم که راحت باشیم و خلاف آنرا نمیخواهیم. بههمین خاطراست که ورزش و تغذیه سالم را که فکر میکنیم “راحت” نیستند را کنار میگذاریم. و یا ترساز “راحت” نبودن سبب میشود که در ملاقاتهایی که با افراد ناشناس داریم، نگران و دلواپس شویم و زندگی اجتماعیمان را ازبین ببریم.
ازطرفی چون دوست نداریم بدبهنظر برسیم، از شکست میترسیم و چیزهای جدیدیرا امتحان نمیکنیم. درکارهایمان تعلل میکنیم و امروز را بهفرا میسپاریم چرا که از شکست و “راحت” نبودن هراس داریم. در مورد سخنان دیگرانهم اشتباهی بزرگ میکنیم و هرکار وچیزی که میگویند را بدون تامل نقل میکنیم، بدوناینکه بدانیم همین نقلها و تعریفکردنها چهاثرات مخربی کهبرما ندارند. و درآخر ازهمه انتظار داریم کاریکه میخواهیمرا انجام دهند و درغیر اینصورت سریعا ناراحت و خشمگین میشویم.
احتمالا متوجه شدهاید که همه این مشکلات بهخاطر همین حباب زندگیما و نبودن هدف بوجود میآیند!
اما بیایید نگاهی بیاندازیم به اتفاقاتی که بعداز خروجاز حباب زندگیمان بوجود میایند:
وقتی کسی حرفی میزند یاکاری انجام میدهد، حتما درباره ما نیست، بهعبارتی نباید بهخودمان بگیریم و احساس بدی درخودمان بوجود بیاوریم. شاید حرف و عمل دیگران بهخاطر کمبودها و احساسات خودشان باشد!
بعد از خروج از حباب زندگی، میبینیم بعضی چیزهایی که شدیدا احساس خواستنشان را میکنیم، مثل یکغذای بیارزش، برنامه تلویزیونی و مواردی از ایندست، فقط یک خواست فیزیکی و گذرا هستند و نیازهایی حتمی و اساسی نیستند.
یکی از مواردی که واقعا خودم هم بسیار خوشم آمد، در مورد خواستههای شخصیمان است. حباب زندگی کاری کرده کهما فقط چیزهای بیاهمیت مربوط بهخودمانرا ببینیم و اگر مثلا فیلم موردعلاقهمان را نبینیم، احساس “راحت” نبودن کنیم، درحالی که باخروجاز حبابمان، میفهمیم که دردنیا انسانهایی هستند کهدر شرایط خوبی زندگی نمیکنند و رنج و ظلم زیادی برآنها روا داده میشود. بهعبارتی بااین خارج شدن، میفهمیم کهخیلی از چیزهایی که برایما احساس راحتی میآورند، بیاهمیتاند و ارزش وابستگیرا ندارند.
و درآخر یاد میگیریم که دست بهساختن و فکرکردن بزنیم، البته نهبرای خودمان و خواستههای کماهمیتمان، بلکه کاری کنیم که زندگی دیگران بهتر شود، بهآنها کمک کنیم و از رنجشان کم کنیم.
بیایید کمی بزرگتر ببینیم:
1- میتوانیم با نگاه کردن بهنیازهای دیگران و احساس ناراحتی و رنجشان شروع کنیم.
2- با انجام دادن مورد بالا، میتوانیم کاری انجام دهیم که نهتنها زندگی دیگران بهتر شود، بلکه ازسختیهایی که کشیدهاند هم درس بگیریم.
3- ممکن است در کارمان خوب نباشیم و حتی موفق هم نشویم، اما مهم این نیست، بلکه مهم مهارتیست که از انجام چنین کارهایی بهدست میآوریم.
4- باهمه اینها وقتی چنین کارهایی را با امور روزانهمان ترکیب میکنیم، برای مثال تلاش برای یادگیری برنامهای یا زندگی سالم را نهتنها برای خودمان بلکه برای دیگرانهم بخواهیم، قدرت حرکت کردن و ساختن پایههای خارج شدناز حبابمان را بدست میآوریم.
دراین راه، مهم این نیست که ما ازچهراهها و چهمهارتهایی استفاده میکنیم، مهم ایناست که از نگاهکردن بههدفی کوچک دست برداشتهایم و هدفی بزرگتررا دنبال میکنیم. همین هدف بزرگ باعث میشود مهارتها و درسهایی جدیدی را بیاموزیم.
و اما چگونه از حبابمان خارج شویم؟
اول ازهمه باید ببینیم چه زمانی در حبابمان گیر کردهایم؛ هروقت که شما عصبانی، خشمگین، مایوس، بیحوصله شوید، احساس ناراحتی کنید و آرزو کنید که مردم تغییر کنند، درحباب گیر کردهاید. بهطور کلی هرگاه احساس کنیم که درمرکز جهانیم و بقیه چیزهای خارج، اتفاقات و چیزهای کوچکاند، مادر حباب زندگیمان گیر افتادهایم.
بااین توضیحات، وقتی احساس کردید که درحباب گیرافتادهاید، ذهن و قلبتان را بازکنید و بهآنها اجازه فکرکردن دهید. بیایید تصویری بزرگتررا ببینیم، چیزیرا احساس کنیم که بقیه هم میتوانند احساس کنند. بهجای قضاوت، سعی در فهمیدن کنیم. ببینیم کهچطور چیزهای کوچک موجب وابستگی و ترس ما میشوند و ازهمه مهمتر بیاموزیم که وقتی کسی مارا آزار میدهد، مقصرما نیستیم، بلکه اوست که دررنج است.
سومین گام، آرزوست. بیایید برای همه آرزوهایی نیک کنیم. همانطور که چیزهای خوبرا برای خودمان میخواهیم، برای دیگران هم بخواهیم و اگر ناراحتی کسیرا دیدیم سعی در کمک کردن و خاتمهدادنش کنیم.
ببینیم کهچطور میتوانیم بهدیگران کمک کنیم و از رنجهایشان کم کنیم. بعضیچیزها واقعا ساده و فقط باگوش کردن به دیگران حل میشوند. کافیست که گاهی سری بزنیم و دستیدراز کنیم. بیاموزیم که ما قادر بهحل مشکلات همه نیستیم و همههم اینانتظار را از ما ندارند، اما همیشه درکنارشان باشیم تا بدانند که ما برای کمک بهآنها حاضریم و باهمه اینها اگردیدیم که میتوانیم برای کسی زندگی بهتری بسازیم، اینکاررا دریغ نکنیم. انجام دادن کاری برای خنداندن دیگران، بخشی کوچک از دنیای دیگران بودن و حتی یک لیوان چای میتوانند فضایی از خوبی بسازند.
بااین کارها میآموزیم که بزرگتر از خودمان باشیم، میآموزیم که زندگی ما شاید یک هدیه برایمان باشد و باید نهایت استفاده از آنرا ببریم و درنهایت میفهمیم که هدفی بزرگتر از بهتر کردن زندگی دیگران، حتی شده ذرهای، وجود ندارد.
عکسهای هفته
مکان کار، تحصیل و زندگی ما همه تاثیراتی بزرگ براحساسات و عواطف ما دارند و هرچقدر که شادتر و سرزندهتر باشند، بههمان اندازه احساسی خوبرا منتقل میکنند. بیایید باهم به تماشای محل کار یک طراح کفش بپردازیم که محیط کارش را باگلپر نموده و بدونشک مکانی خارقالعادهرا خلق کرده کردهاست.
این هفته اینستاییهایمان کمی متفاوتاند. بهعبارتی مربوط بهفرد و عکسهای شگفتانگیز نیستند، بلکه بهدو برند اشاره دارند که بهخوبی از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند. اولین اکانت مربوط به Thisisground میشود. برندی خارجی که برروی ساخت کیف تمرکز دارد. اما نکته اصلی، خلاقیت سازندگان این کیفهاست که نهتنها از شبکههای اجتماعی به نحواحسنی استفاده میکنند، بلکه هم کارهایشان هم تصاویری کهاز کارهایشان منتشر میکنند، خلاقانه، زیبا و امروزی پسند هستند.
اکانت ایرانیمان اما کمی متفاوت است. انتشارات الگوی فردا، آمده و کاری زیبا انجام داده، بهاین صورت که باساخت تصاویر گرافیکی و فوقالعاده زیبا، فالوورهایشرا به کتابخوانی تشویق کرده و میتوان گفت بهطور غیرمستقیم، انتشاراتشرا تبلیغ میکند،کاریکه نهتنها هوشمندانهست بلکه هدف آن که ترویج کتابخوانیست هم بسیار زیباست.
اپلیکیشنهای هفته
یکی از مشکلات و شاید برتریهای کاربران ios نرمافزار آیتیونز است. بههرحال، بهشخص زیاد ازآن خوشم نمیآید و رابطه خوبی برای کارکردن باآن ندارم. بههرحال، هرمشکلی راهحلی دارد و آن نرمافزار iTools است. نرمافزاری پرتابل کهنهتنها بسیاری ازکارهای آیتیونزرا انجام میدهد بلکه بسیارسریع است و برای کارهای کوچک، دروقت شما بهشدت صرفهجویی میکند. کارهایی مثل ریختن موزیک که دنگ و فنگ زیادی در آیتیونز دارند.
دانلود نرم itools برای سیستم عامل : ویندوز (لینک دانلود)
بیایید یادی کنیم از کنسولهای قدیمی ومزه بازی Contra را باری دیگر بچشیم. بازیای کهخاطرات زیادی باآن داریم و خوشبختانه میتوان برای هرسه سیستمعامل پرطرفدار، دانلودش کرد.
دانلود بازی contra برای سیستم عامل های : ios (لینک دانلود) – اندروید (لینک دانلود) – ویندوزفون (لینک دانلود)
احتمالا بهتازگی تصاویر زیادیرا دیدهاید که ازترکیب چندعکس و یا برش یکعکس و انداختنش برروی تصویری دیگر بوجود آمدهاند و باخودتان گفتهاید که حتما با فتوشاپ ساخته شدهاند. اما عجله نکنید، نیازی به فتوشاپ نیست، اپهایی مثل Union عرضه شدهاند که وظیفهشان خلق تصاویری شگفتانگیز و بینظیرست. Union نیازی به تعریف خاصی ندارد چراکه واقعا قدرتمند است و کمترکسی را میتوان یافت که از پرداختن پول برایش پشیمان شدهباشد.
دانلود اپلیکیشن union برای سیستم عامل : ios (لینک دانلود)
پادکست هفته
English as a Second Language را میتوان جزو بزرگترین نامها در زمینه آموزش زبان دانست. منبعی عظیم از پادکستهایی با زمینههای متفاوت که هرکدامشان، طوری ساخته شدهاند که گویی شما دارید با فرد مقابلتان صحبت میکنید. پیشنهاد میکنم این پادکستهارا دانلود کرده، درگوشیتان بریزید و درجاهایی مثل اتوبوس و مترو به آنها گوش کنید.
ایده هفته
ایده این هفته چیز جدیدی نیست اما بسیار کاربردی است.کارهایتان را بفروشید اما رایگان! اینروزها افراد خلاق برای تبلیغ کارشان، کارهایشانرا بهصورت رایگان، حال بین دوستان و یا بین غریبهها پخش میکنند. اینکار فواید زیادی دارد اما مهمترین آن تبلیغ برند شماست چراکه اگر کارتان خوب باشد و دیگران بدون ترس از هزینه آن، بتوانند امتحانش کنند، محصول شما بهسادگی تبلیغ شده و چون دیگران هزینهای برایش پرداخت نکردهاند، احساس خوبی پیدا میکنند و بارهاز محصولتان نام میبرند.
درسفری که به تلهکابین سرعین داشتم، پساز پارک کردن اتوموبیل، جوانی به سمتمان آمد و کلوچه بهدست ازما خواست که امتحانش کنیم، ابتدای کار فکر کردیم حتما پولی است و امتناع کردیم اما وقتی گفت، امتحانش کنید، مجانی است، یکی برداشتیم و کلوچهها چنان خوشمزه بودند که بدون توجه به تلهکابین، بهمغازه کلوچه فروشی رفتیم. خلاصه کلامم ایناست که شاید صاحب این مغازه فکر میکرد این همه کلوچه مجانی دادن جز ضرر فایدهای نداشتهباشد اما چنین فکری نکرد و اجازه داد که دیگران محصولشرا تست کنند و دروغ چرا، مغازه جای سوزن انداختن نداشت. بهنظرم گاهی باید دست از فکر کردن به سرنوشت و آینده برداریم و کار درسترا انجام دهیم.
همه چیز عالی بود، مثل همیشه! آن قدر قلمتان را دوست دارم که حد و حساب ندارد. مرسی جنا، مرسی از اینکه سعی می کنید جمعه ای بهتر برایمان بسازید.
با سلام
اگه میشه یه آموزش برای دانلود از یوتیوب در ویندوز و آیپد بذارید. تشکر
راستش واسه ویندوز بهترین راه استفاده از سایتای مستقیم کنندس. من خودم از mul.ir استفاده میکنم اما رایگانش هم هست که متاسفانه اکثر اوناهم بستن.
تو آیپد بهترین راه مستقیم کردن لینک و استفاده از نرم افزارای دانلود مثل Download Expert هستش : )
اینکه گفتید : “متاسفانه استفاده از یوتیوب آسان نیست، اما غیرممکن هم نیست”، یادم انداخت بگم از افزونه Browsec برای اینکار استفاده کنید. واقعا عالیه.
سلام و درود
مجلهی این هفته پر از امید و روحیه بود ، از دختری به اسم تالیا تا بانوی 80 سالهی عروسک ساز
اما
من هم گاهی در این حباب زندگی محبوس هستم و خواندن این مقاله برایم لذت بخش بود ، واقعا از شما ممنون هستم جناب سلماسی عزیز
خاطرهی پایانی نیز ، در کمال سادگی ، جذاب بود
سربلند باشید
درود و سپاس از تو سینای عزیز، متاسفانه مدتیست که کیفیت مطالب روزانهی وبلاگ دوستداشتنی من؛ “یک پزشک” پایین اومده، ولی مطمئنم این شرایط زودگذر هست و کاملاً درک میکنم.
البته هنوز جای امیدواری هست که سری پستهای خوب “مجلهی هفتگی” این خلاء رو پر میکنند چون هم مفید هستند و هم پربار. سپاس از شما :)
عالی بود دکتر…عالی…ممنون…
فقط یک چیز…چند وقت پیش یک کتاب معرفی کردید داستان های کوتاه انگلیسی…این کتاب را تهیه کردم ولی متاسفانه اصلا برایم جالب نبود…نمی دانم آیا برای شما جالب بود که معرفی کردید یا صرفا برای اینکه عریضه خالی نباشد گذاشته بودید؟
به نظر من کتابی خوبست که از اول آدم را جذب کند…متاسفانه این کتاب تا آخر جالب نبود…داستان ها به شدت کم عمق بودند.
به هرحال کلا بخش کتاب بهترین بخش مجله ی شماست…امیدوارم هر هفته غنی تر شود و بخش های بیشتری از کتاب ها بگذارید.
راستی …لطفا یک بخش موسیقی پیشنهادی هم بگذارید…آهنگ های ایرانی و خارجی زیادی با مفاهیم خوب و قابل معرفی وجود دارند…
موفق باشید
هدف من صرف آموزش زبانش بود، متاسفانه اینجور کتابا، البته منظورم جیبی نیست، کتابایی که اینجوری داستان دارن و کنارشون لغتارو میارن، زیاد به محتوای داستان کاری ندارن و بیشتر هدفشون روی یادگیری از مطالعه هستش : )
کتاب دومیه خیلی بی مزه بود کسی پول نده براش
کتاب کاملا چیز سلیقه ای هستش و در سرویس هایی مثل فیدیبو میشه چندصفحه ایشو رایگان خوند : )
ممنونم دکتر جان اینهمه ایده و امید باعث انبساط خاطر آدم میشه.
مرسی سینا جان. خیلی خوب بود (:
با سلام
پست سرشار از انرژی مثبت بود. فوق العــاده بود. واقعا ممنون
بسیار عالی
ممنون
همه ساییتون یه طرف، این مجله هفتگی یه طرف
البته دوهفته پیش 20 هزار تومان خرج رو دستم گذاشت(کتاب داوینچی)!!!
واقعا عالیه
و واقعا ممنونتون هستم
متشکرم
خیلی خوب بود این هفته مخصوصا مقاله “چگونه از حباب زندگی خود آزاد شیم ؟”
واقعا لذت بردم و به نظرم می تونست یه پست جدا باشه
خیلی کاره خوبی می کنید که این سری پست ها رو ادامه میدین :))
خیلی خیلی عالی بود…..
مرسی دکتر
فیلمی که معرفی کردی یکی از فیلم های مورد علاقمه. ولی متاسفانه فقط یه بار به صورت تیکه تیکه از صدا و سیمای ایران دیدمش و هیچوقت نتونستم کامل ببینمش. ممنون بابت معرفیش ;)
این هفته همه چیزی که نوشته بودی عالی بود. سراغ همشون میرم :)
واقعا عالی بود جناب دکتر ممنون از مطالبتون
پوزش میخوام دکتر ولی میتونم بپرسم چرا دیدگاهم تایید نمیشه؟ اگر معرفی سرویس رایگان و …یلتر نشده برای دانلود از یوتیوب اشکال داره، بگید لطفا!
طبق قوانین داخلی انتشار هرگونه ترفند و راهکار برای دسترسی به اطلعات ..یلتر شده ممنوع است. مسلما نظر شما از دید من مشکل خاصی ندارد.
آقای سلماسی عزیز
کلید واژه ی جستجوی ویدئوهای خلاقانه و امیدبخش در یوتیوب چیست؟ ممنون
همه جور واژه ای میشه تو یوتیوب جستجو کرد اما اینارم من پیشنهاد میکنم : )
How To Be Creative
How To Be Productive
و در مورد امیدبخش کلیدواژه خاصی نمیشه گفت چون هرکسی یه نوع از این ویدئوهارو دوست داره اما واژه Charity میتونه تاحدودی مفید باشه.
مرسی داش سینا…بازم مثل همیشه عااااااااالی