iAnnotate، یک PDFخوان تمام‌عیار که حالا کاربران اندروید هم می‌توانند از آن استفاده کنند

8

شما برای خواندن فایل‌های PDF‌ در تبلت یا گوشی خود از چه اپلیکیشنی استفاده می‌کنید؟

ممکن است از اپلیکیشن‌های متنوعی استفاده کنید و آنها را به ما پیشنهاد کنید، اما شاید هیچ از آنها به خوبی اپلیکیشن iAnnotate نباشد.

این اپلیکیشن پیش از این تنها برای کاربران iOS در دسترس بود، بعد به دنیای اندروید آمد، اما قیمت گرانی داشت  حالا نسخه تازه آن با امکاناتی بسیار عالی به رایگان وارد گوگل پلی شده است.

اما iAnnotate چه امکاناتی دارد که آن را شایسته معرفی در یک پست مستقل در «یک پزشک» کرده است؟!

با کمک این اپلیکیشن، پیش از همه کارهای روتین مورد انتظار را می‌توانید انجام بدهید، یعنی می‌توانید PDF هم را بخوانید و در آنها جستجو کنید.

اما علاوه بر این ویژگی برجسته iAnnotate امکان حاشیه‌نویسی آسان و درج یادداشت روی صفحات و سطور PDFها و نیز های‌لایت کردن عبارات مورد نظر است.

2-17-2015 10-29-27 AM

شما بعدا می‌توانید به راحتی به این یادداشت‌های دسترسی پیدا کنید و بهتر از آن می‌توانید این یادداشت‌ها را با بقیه به اشتراک بگذارید، تا آنها هم این حواشی را بخوانند و اگر خواستند، چیزی بر آن بیفزایند.

پس اگر شما با تبلت یا گوشی خود مطالعه جدی ادبی، درسی یا تحقیقاتی می‌کنید و نیاز به خواندن PDFهای طولانی دارید، iAnnotate یکی از بهترین گزینه‌ها برای شماست.

2-17-2015 10-29-47 AM

این اپلیکیشن را می‌توانید از گوگل پلی دانلود کنید.

اگر هم نمی‌توانید مستقیم از گوگل پلی دانلود کنید، می‌توانید از با رفتن به اینجا اپ را با فرمت apk دانلود کنید و بعد نصب کنید.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

خانه کوچک هم می‌تواند محل زندگی شادی باشد، اگر چیدمان هوشمند و به‌روز در آن استفاده شده باشد

کسانی که در کودکی در خانه‌های بزرگ زندگی کرده‌اند، چندان میانه‌ای با خانه‌های آپارتمانی ۵۰ - ۶۰ متری که این روزها آنها را هم به سختی می‌شود خرید، ندارند. اما تصور کنید که ساخت و سازها متفاوت بودند و کسی به فکر مصرف‌کننده جوان کم‌درآمد بود و…

عکس‌های ساده‌ای که به خاطر پرسپکتیو و زاویه دید، گیج‌کننده و تفکربرانگیز شده‌اند!

زاویه دید خیلی مهم است. این موضوع در زندگی هم صادق است. ما گاهی عادت نگاه کردن از یک زاویه دید خاص و گسترده نکردن نگاه خود را پیدا می‌کنیم و در نتیجه برداشت خیلی عجیبی از چیزهای ساده می‌کنیم. این طوری می‌شود که کارهایمان اشتباه از آب…

هوش مصنوعی میدجرنی Midjourney تصور می‌کند که اساتید رشته‌های مختلف باید چه ظاهری داشته باشند؟ گالری…

کودک و نوجوان که بودم برای خودم یک پا Midjourney  بودم. کتاب‌ها را که می‌خواندم از روی توصیف چهره‌ها و مکان‌ها و اشیا تصور می‌کردم که مثلا کاپیتان نمو یا ربات آر دانیل الیواو باید چطوری باشد، فضاها را تصور می‌کردم و آب و رنگ به آنها در ذهن…

این دانشجوی 18 ساله با هوش مصنوعی 19 شخصیت سیمپسون‌ها را به صورت شخصیت‌های واقعی درآورد!

برودی هالبروک دست به کار جالبی زده و جان تازه‌ای به شخصیت‌های محبوب سریال سیمپسون‌ها داده است. او در این مورد نوشته:«من از Midjourney برای تبدیل شخصیت‌های مورد علاقه‌‌ان از انیمیشن‌ها به قالب انسان استفاده کردم. البته برخی از اعضای…

ریز علی خواجوی فرنگی‌ها: چگونه کیت شلی یک قطار را نجات داد؟

در سال 1901، راه آهن شیکاگو و شمال غربی، پل جدیدی را بر روی رودخانه Des Moines در بون، آیووا، در آمریکا افتتاح کرد. این پل رسماً پل راه‌ بون نام گرفت، اما اما مردم محلی به سرعت به آن لقب پل‌های بالای کیت شلی را دادند، به یادبود بانوی قهرمان…

اگر قرار بود در طراحی بدنه و اجزای داخلی خودروها، فرهنگ و هنر هر کشور در نظر گرفته می‌شد

طراحی خودرو فرآیند پیچیده ای است که شامل عوامل مختلفی است تا اطمینان حاصل شود که محصول نهایی& ایمن، کارآمد , زیباست و نیازها و خواسته های مصرف کنندگان را برآورده می کند. فاکتورهای زیر برای مثال موثرند:ایمنی: ایمنی در طراحی خودرو از…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
8 نظرات
  1. آرش... می گوید

    از pdf expert 5 در iOS استفاده میکنم. البته قبل از انتخاب، کمی تحقیق کردم تا به این خرید رسیدم چون نحوه عملکرد pdfخوان برایم مهم بود. قابلیت های اولیه شاید یکی باشه ولی نحوه کلی کار نرم افزار خیلی بالاتر از متوسط عملکرد اپهایی است که تا به حال دیدم. در ابتدای استفاده، این اپ مشابه سایر اپها به نظر میرسید و با استفاده بیشتر از این اپ به این نتیجه رسیدم.

  2. علیرضا می گوید

    احتمالا منظورتون اینه که نسخه پولی قبلی الان مجانی شده. چون مدت زیادیه که این اپ روی اندروید قابل استفاده س. در ضمن مشکل بسیار بزرگش اینه که اوقتی فایل پی دی اف رو روی کانپیوتر باز می کنین نمی تونین انوتیشنها رو بینین.

  3. علی می گوید

    من قبلا روی ویندوز از FOXIT PHANTOM استفاده میکردم و الان هم از گزینه موبایل اش یعنی فاکسیت موبایل استفاده میکنم. اگر امکاناتی که شما برای این اپلیکیشن نوشتید در همین حدی باشن که نوشتید ، بی شک گزینه پیشنهادی من FOXIT خواهد بود چرا که امکانات بسیار خوبی داره و امکانات ویرایشی اش بسیار خوب و راحت هستند. بعلاوه امکانات هایلایت و کامنت و نوشتن روی خود متن، فاکسیت امکان کشیدن خط رو هم داره که برای فایل های اسکن شده که OCR نشدن هم جواب میده.

  4. رضا می گوید

    تنها مشکلی که داره نمیتونه پی دی اف ها رو مثل زی پی دی اف فولدر بندی کنه

  5. هادی می گوید

    شخصا در اندروید از MuPDF استفاده می کنم و در ویندوز از SumatraPDF. هر دو متن باز و رایگان هستند. ولی این رو هم حتما دانلود و تست می کنم، قابلیت یادداشت ها به نظر جالب میاد.

  6. saeed می گوید

    چرا از Moon+Reader Pro استفاده نمیکنید که هم منوهاش فارسی هست هم قفسه کتاب داره
    و پر از امکانات ریز و درشته که باعث میشه عاشقش بشین
    حتی یه شورتکات از کتاب روی صفحه گوشی میندازه که سریع تر بتونید مطالعه کنید
    من عاشقشم 🙂

  7. Vorya می گوید

    من خیلی خیلی زیاد روی PDF کار کردم و میکنم اگر حوزه‌ی دسکتاپ رو فقط در نظر بگیریم پیشنهاد من ایناست:
    PDF-XChange
    Foxti
    Adobe Pro
    و
    Okular
    اینا اپ‌هائی هستن که به شکل استاندارد (نه استانداردهای من درآوردی)‌ PDF می‌نویسن بنابراین شما مشکل Lock-in و فقل شدن در ابزار رو نخواهید داشت. اگه دید بلندمدت داشته باشین وجود یک سیستم استاندارد برای نوشتن هایلایت و نوت و …. بسیار ضروری هست. اپ‌های دیگه که معمولا از یه استاندارد شخصی xml استفاده می‌کنن نباید قابلیت‌های Annotate شون رو جدی گرفت. یکی از دوستان به MuPDF اشاره کرد (و من Zathura رو که قالبی روی MuPDF هست اضافه می‌کنم) خیلی اپ خوب و سریعی هست اما شامل Annotate نمیشه یه زمانی قرار بود خروجی MuPDF کتابخونه و بستر بسیار بزرگ و مهمی برای PDF بشه ولی روند پروژه یه جورائی راکد شده و حداقل فعلا خبری از قابلیت‌های استاندارد Annotate نیست. در این راه Okular با استفاده از موتور Popler یه جورائی جور پروژه‌ی MuPDF رو میکشه و در اکتیور هست هرچند سرعت MuPDF فوق‌العاده است اگر دنبال یه باز کردن سریع هستین و نه نوشتن MuPDF خوبه.
    البته Foxit و Adobe کاملا استاندارد PDF رو نمی‌نویسن اما کارشون نزدیک به استاندارد هست و میشه روشون برای وصل کردن به اپ‌ها مرتبط و اکسپورت کردن حساب باز کرد.

    روی موبایل من تا حالا اپی در این حد ندیدم این اپی هم که معرفی کردین چندان چیز جالبی نیست چون به یک دلیل ساده:‌ PDF استاندارد نمی‌نویسه و به همین دلیل ساده نه قابل اعتماده و نه قابلیت وصل شدن به اپ‌های مرتبط رو داره (مثلا اپی که PDF رو اسکن می‌کنه و یادداشت‌هارو در یک mindmap دسته‌بندی میکنه) و…..

  8. Vorya می گوید

    چون امکان ویرایش رو ندارم یه پست جدا میذارم. یه اشتباه توی کامنتم هست و اون اینکه باید از GnuPDF به عنوان بستری که قرار بود پایه‌ی اصلی و قوی برای PDF باشه اشاره میکردم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.