موتور جستجوی بایدو، بزرگ‌ترین مهاجرت دنیا را رصد کرد!

3

نه! این بار دیگر استثنائا خبری از مهاجرت اجباری به خاطر جنگ، شرایط اقتصادی بد یا رخ دادن انقلابی تازه نیست، صحبت از سال نوی چینی‌هاست.

هر سال در چنین ایامی سیستم حمل و نقل چین در یک بازه زمانی 40 روزه، باید 2.8 میلیارد نفر از شهروندان این کشور جابجا کند تا آنها به زادگاه و نزد خانواده‌شان بروند، اوج این شلوغی و رفت و آمد در روز دوشنبه بود.

و حالا موتور جستجو بزرگ چینی‌ها -بایدو- با استفاده از اطلاعات مربوط به موقعیت‌یابی کاربران، می‌تواند نمای تازه‌‌ای از این جابجایی غول‌آسا به دست دهد.

بایدو 350 میلیون نفر کاربر دارد و هر روز 10 میلیارد اطلاعات جابجایی توسط نرم‌افزارهای بایدو ثبت می‌شود.

چین کشور بزرگی با 1.4 میلیارد نفر جمعیت است و خیلی از آنها برای گرامی داشتن سال نوی تازه که موسوم به سال بز است، در این روزها چند برنامه سفر دارند.

و این نقشه‌ای است که تا به حال بایدو از این سفرها کشیده است که از حیث مسافت پیموده شده و نیز تعداد افرادی که جابجا می‌شوند، بیشتر به مهاجرت‌های بزرگ می‌ماند تا سفرها معمول آغاز سال نو!

2-17-2015 9-18-32 AM

در نقشه زیر، شما با خطوط نارنجی میزان افرادی را می‌بینید که شانگهای را ترک می‌کنند و خطوط زرد هم نماینده کسانی است که وارد این شهر می‌شوند.

2-17-2015 9-18-14 AM

برای دیدن نقشه تعاملی به اینجا مراجعه فرمایید.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده: یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد!

شاید این گفتار مشهور فرنگی‌ها که می‌گویند که یک عکس به اندازه هزار کلمه سخن می‌گوید، غلو باشد. گاهی در یک عکس فقط زیبایی می‌بینیم. گاهی هم داخل آن چیزی نیست. بدتر از همه، گاهی چون یک عکس برش محدودی از زمان و مکان است، به نوعی حاوی دروغ است…

حجم‌ها و مجسمه‌های زیبا ساخته شده با صفحات کتاب‌های قدیمی

ما انسان‌ها استفاد تخیل هستیم، اما در موارد معدودی این تخیل‌های خود را به صورت نقاشی یا حجم، زنده می‌کنیم و در معرض تماشای دیگران قرار می‌دهیم.اِما تیلور، هنرمند مقیم بریتانیا، این تجربه را در مجسمه‌هایی از جنس کتاب به صورت باورنکردنی…

ربات‌هایی که در دنیای سینما و تخیل دوستشان داشتیم یا در مواردی از آنها می‌ترسیدیم!

انسان‌ها همیشه از تحولات تازه می‌ترسند و از زمانی که تخیل آدم ماشینی ایجاد شد، ترس از این توده‌های آهنی هم ایجاد شد. شخصیت ربات‌ها در ابتدا در داستان‌ها خیلی سطحی و بیشتر هراس‌‌انگیز بود، اما بعدا ربات‌ها دارای شخصیت شدند تا جایی که حتی…

ریز علی خواجوی فرنگی‌ها: چگونه کیت شلی یک قطار را نجات داد؟

در سال 1901، راه آهن شیکاگو و شمال غربی، پل جدیدی را بر روی رودخانه Des Moines در بون، آیووا، در آمریکا افتتاح کرد. این پل رسماً پل راه‌ بون نام گرفت، اما اما مردم محلی به سرعت به آن لقب پل‌های بالای کیت شلی را دادند، به یادبود بانوی قهرمان…

واقعیت دگرگون: اگر استالین یا تزارها به سبک هنر شوروری یا روس‌ها، ساختمان‌های مهم دنیا را می‌ساختند!

هنر شوروری و روس‌ها و البته خلاقیت‌ها و ظرافت‌ها و جزئیات خودش را دارد. اما در این بین ساختمان‌های زمخت عظیم زیادی هم توسط آنها ساخته شده که بیشتر ابهت و پیشتازی و قدرت را می‌خواستند بنمایانند.حالا تصور کنید که ساختمان‌های مهم دنیا را…

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده‌اند و نگرش جدیدی نسبت به تاریخ در ما ایجاد می‌کنند

عکس‌های تاریخی بسیار هستند. برخی از آنها از فرط تکرارِ دیگر روتین می‌شوند و نکته جدیدی به ما نمی‌افزایند. متاسفانه برخی از آنها در بایگانی‌های فراموش می‌شوندو کسی متوجه نکته‌شان نمی‌شود و به تدریج نابود می‌شوند و برخی هم کمتر از بقیه بها…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
3 نظرات
  1. آپلود عکس می گوید

    1/4 میلیارد نفر جمعیت !! ما ۷۰ میلیون نفر رو نمی تونیم کنترل کنیم

    1. فرشاد می گوید

      همون بهتر که نشه کنترل کرد! اینترنت باید آزاد باشه، نه مث چین که به تمام مسائل خصوصی مردمش کار داره.

  2. mehdi می گوید

    هر وقت بحث چین پیش میاد همه یاد جمعیت زیاداش می افتن و معموال هم با ایران مقایسه اش می کنن.الا ایهال،جابه جایی این تعداد مسافر نیازمند یک سیستم بسیار قوی باید باشه.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.