درسنامه و راهنمای خبرخوانی، فیدخوانی و سوژهیابی – قسمت هشتم: هدیه ویژه یک پزشک: گلچین فیدی بهترین منابع اینترنتی برای استفاده شما، از شیر مرغ تا جان آدمیزاد!
خب، سرانجام میرسیم به هدیهای که ,عدهاش را داده بودم. در این سالها از زمان گوگل ریدر مرحوم تا حالا، بارها به صورت پراکنده خوانندهها از من خواسته بودند که منابع یا سورسهایی که من دوستشان دارم و به آنها مراجعه میکنم و سوژه مطالبم را از آنها میگیرم، به اشتراک بگذارم.
راستاش، من همیشه منتظر بودم که وقتی پیدا کنم تا یک مجموعه خیلی خوب را به صورت فیدی تقدیم کنم، اما این فرصت اصلا مهیا نمیشد.
خودتان حساب کنید اگر قرار باشد فهرستی بزرگی از منابع از روزنامهها و خبرگزاریهای ایرانی گرفته تا سایتهای فناوری برتر فرنگی و از وبلاگستان فارسی گرفته تا منابع خوب در مورد اخبار روز پزشکی درست کنید، چه نیرو و تلاش عظیمی باید صرف بشود.
اما سرانجام فرصتی دست داد و من با هدف کمک به دوستانی که هیچگاه فرصت نمیکنند خودشان مستقلا تحقیق و جستجوی وسیعی برای پیدا کردن منابع خوب اینترنتی انجام بدهند، یک مجموعه فیدی برایتان آماده کردهام.
نکاتی در مورد این مجموعه فیدی:
1- تهیه یک فهرست فیدی خیلی جامع، تقریبا غیرممکن است، اما من تلاش خودم را کردم که تا جایی که ممکن است منابع خبری خوب را برایتان در این فهرست بگنجانم. این نسخه شماره یک مجموعه فیدی من است و در آینده به موازات افزایش فیدها، من نسخههای بعدی را هم تقدیمتان خواهم کرد. شما هم میتوانید به من کمک کنید و اگر منابع واقعا خوب و غیرتکراری میشناسید که شایسته است به این مجموعه اضافه شوند، میتوانید لطف کنید و به من معرفی کنید.
البته بدیهی است که برخی از منابع به سبب معذوراتی، قابل اضافه شدن به فهرست نیستند و این انتخاب خود خوانندگان باید باشد که چه منابع دیگری را طبق سلیقه خود به فیدخوان خود اضافه کنند.
2- نکته: وبلاگستان چندان هم در رکود نیست!
حین آماده کردن این مجموعه فیدی به نتیجه جالبی رسیدم: وبلاگستان فارسی چندان هم نمرده است! در واقع ما الان دهها وبلاگ خوب داریم که برخی از آنها از وبلاگهای نسل یک و دوم فارسی بهتر هم مینویسند. منتها میزان بهروز شدن این وبلاگها پایین است، مثلا ماهی سه چهار بار بهروز میشوند.
من با تلاش زیاد تا جایی که توانستم وبلاگهایی را که حس میکردم مطلب و زاویه دید متفاوت و حرفی برای گفتن دارند، به این مجموعه اضافه کردم. (حدود 330 وبلاگ)
هنوز هم تعداد زیادی وبلاگ فارسی باقی ماندهاند که باید با تلاش بیشتر و ترفندهای جدید، پیدا کنم و به این فهرست اضافه کنم. به هر حال این پوشه وبلاگستان فارسی، به نظرم خیلی جذاب و دوستداشتنی شده. چرا؟
چون واقعا من شخصا از خواندن اخبار خشک منابع معتبر و مطالب بیاعتبار تلگرام، در این ماهها خسته شده بودم، اما حالا بعد از شاید سالها حس میکنم که دوباره در اینترنت دارم یک نگاه و بده بستان انسانی پیدا میکنم و روزنوشتهای خیلی ساده برخی از این وبلاگهای تازهکار، من را به یاد نخستین روزهای وبلاگستان فارسی میاندازد، زمانی که ما اولین بار لذت داشتن رسانه مستقل را در مقابل رسانههای رسمی داشتیم تجربه میکردیم!
3- من شخصا در پی راهی بودم که بتوانم خیلی سریع مطالب خوبی را که میخوانم با شما به اشتراک بگذارم. در مجموعه فیدی اگر دقت کنید، در مجموعه یک پزشک، یک فید به نام «به انتخاب یک پزشک» وجود دارد که حاوی تازهترین مطالب جالب خوانده شده توسط من است.
دانلود کنید:
دانلود مجموعه فیدی یک پزشک
فایل زیپ شده است، این فایل را آن زیپ کنید، داخل آن یک فایل opml قرار دارد که همان مجموعه فیدها است.
در مرحله بعدی در این پست به شما آموزش میدهیم که چطور این فایل opml را به فیدخوان فیدلی یا اینوریدر، معرفی کنید یا اصطلاحا کار ایمپورت را انجام بدهید و بتوانید بعد از این همه این فیدها را بخوانید و مورد استفاده قرار بدهید.
آموزش استفاده از گلچین فیدی یک پزشک در فیدلی و اینوریدر
فیدلی:
به اینجا بروید. روی Browse کلیک کنید و فایل را انتخاب کنید و روی دکمه ایمپورت کلیک کنید.
چون تعداد فیدها زیاد است، ممکن است چهار پنج دقیقه یا بیشتر طول بکشد تا کل آنها وارد فیدخوان فیدلی شما بشود.
اینوریدر:
روی آیکون چرخ در گوشه راست و بالای فیدخوان اینوریدر کلیک کنید.
بعد روی preferences کلیک کنید.
حالا در ستون سمت چپ، ابتدا روی گزینه ایپمورت و اکسپورت کلیک کنید و در قسمتی که با رنگ زرد مشخص شده است، باز مشابه فیدلی، فایل دانلود شده را انتخاب و ایمپورت کنید.
باز هم به خاطر تعدد فیدها، چند دقیقه باید منتظر بمانید تا همه آنها وارد فیدخوان شما بشوند.
نکته: در ساعات نخستین که تازه فیدها را وارد فیدخوان خود کردهاید، ممکن است فیدها اندکی از نظر زمانی پس و پیش نمایش داده شوند. مثلا ممکن است سه چهار مطلب از یک سایت پشت سر هم نمایش داده شوند، اما کمی که گذشت، فیدها به ترتیب زمانی درست نمایش داده خواهند شد.
بالاخره فیدلی یا اینوریدر؟!
انتخاب بین این دو فیدخوان کمی دشوار است، اما به خاطر ویژگیها اجتماعی در اینوریدر، من اینوریدر را بیشتر از فیدلی دوست دارم.
ایجاد یک جامعه متفاوت از فیدخوانها به دقت و تلاش شما بستگی دارد!
یکی از اهداف من از نوشتن این رشته پستها این بوده که یک جامعه جدید و جوان از فیدخوانها را پایه بگذارم. ممکن است کل این تلاش من در این قسمت کاملا بیثمر باشد، چرا که رخوتهای تلگرامی و مشغلههای شخصی ممکن است، باعث شوند این پستها اصلا خوانده نشوند و فایلی که با زحمت تهیه شده، بدون استفاده بماند.
اما یک لحظه تصور کنید که یک جامعه کوچک چند صد نفره یا حتی چندهزار نفری از فیدخوانهای ساعی و هوشمند داشته باشیم که مطالب را صرفا به خاطر کیفیت ذاتیشان لایک کنند، پای آنها کامنتهای با ارزش افزوده بگذارند و مطالب خوب را بیچشمداشت به اشتراک بگذارند.
تصور کنید که به خاطر همین فیدخوانی من و شما، دهها وبلاگی که من در پوشه وبلاگستان فارسی گنجاندهام، از گمنامی به درآیند و با افزایش مخاطب، دلگرم شوند و خیلی مرتبتر بنوییسند و مخاطب خاص خودشان را دست و پا کنند …
اینها آرزوهای دور و درازی برای من هستند، شاید من در هدف خودم موفق شوم، شاید هم اصلا این چیزهایی که مطلوب من هستند، در نظر خیلیها، کاملا بیاهمیت به نظر آیند.
اما من خشنودم که حداکثر تلاش خود را در جهت کمک به وبلاگستان، معرفی منابع خوب برای کاربران ایرانی و آموزش، در حد وسع و توان و دانش اندک خودم انجام دادهام.
مشاهده کل مطالب این درسنامه
این نوشتهها را هم بخوانید
در انتخاب بین فیدلی و اینوریدر من با تجربه ای که دارم متوجه یک برتری عالی اینوریدر بر فیدلی شدم که عبارت است از:
نمایش متن کامل: شما در اینوریدر میتونید متن کامل مطلب را در صورت جذاب بدن و بدون مراجعه به مرورگر دریافت و مطالعه کنید. غیر از صرفه جویی در زمان و پهنای باند و حتی منابع سیستمی گوشی های موبایل، این قابلیت به خوانندگان ایرانی امکان مطالعه متن کامل مطالب سایتهای فیل – تر شده بدون نیاز به شکننده فیل – تر را فراهم میکند.
ظاهرا دوستان به سمت اینوریدر بیشتر تمایل دارند، اگرچه من تاکنون از اینوریدر استفاده نکرده ام اما دلایل برتری که ذکر می کنند را فیدلی هم دارد
1-“مطالعه متن کامل مطالب سایتهای فیل – تر شده بدون نیاز به شکننده فیل – تر را فراهم میکند”، اگر در فیدلی فید را در collection قراردهید، کل مطلب بدون نیاز به شکننده فیل-ترها قابل استفاده است.
2- ویژگیها اجتماعی، شما در فیدلی می توانید share collections درست کنید.
3- نه تنها سرویس pocket بلکه بسیاری از سرویس های مشابه در فیدلی قابل استفاده است، علاوه براین ها ظاهرا ifttt در اینوریدر کار نمی کند.
فیدلی هم همین کارو میکنه
بسیار عالی. فقط یه چیزی! اگر فیدایی که ما الان داریم با فیدهای مجموعه شما اشتراکاتی داشته باشه و مجموعه شما رو اضافه کنیم تکراری توش در میاد فکر کنم. اونو چیکار کنیم؟ مثلا من الان فولدرهای جداگانه خودم رو دارم و نمیخوام قاطی بشه.
تشکر بسیار. خیلی خوب بود.
من از زمان مرحوم google reader هنوز از rss استفاده می کنم. الان چند سال هست از inoreader بسیار راضی هستم.
بدون rss reader، نمی تونم سر کنم.
جالبه که اکثر اطرافیان من نمی دونن rss چی هست!
فیدهای اینستاگرامی و یوتیوبی رو چجوری درست کردید؟ اشتراک اینوریدر رو خریدید؟
برای فید های اینستاگرام : https://websta.me/rss/n/USER به جای USER اسم اکانت رو قرار بدید
درسته. در مورد کانالهای یوتیوب، خود فیدلی بهتون آدرس فید میده.
من خیلی دنبال این گشتم که بتونم از کانال های تلگرام هم فید بگیرم اما ظاهرا فعلا فقط مدیر کانال با استفاده از IFTTT یا بات Channel2RSSBot میتونه نسخه ی rss از کانال درست کنه. اگه ممکنه یک فید rss هم برای کانال تلگرام یک پزشک پلاس درست کنید
یک سوال این فیدهایی که معرفی کردین رو با اپ های این دو فیدخوان در ای او اس چطور میتونیم اضافه کنیم؟
اول بگم که لینک OPML تون بسته شده توسط سایت goo.gl و در دسترس نیست:
https://goo.gl/vgJBul – this goo.gl shortlink has been disabled. It was found to be violating our Terms of Service. Click here and here for more information about our terms and policies respectively.
دوم این که مجموعهٔ خوبی نوشتین. امیدوارم فایده داشته باشه. من فیدلی رو هر روز چک میکنم و رو تبلت مخصوصا عالیه.
ممنون که اطلاع دادید. لینک اصلاح شد.
همچنان این لینک مشکل داره آقای مجیدی:-(
کاش بازم اصلاحش کنید.
پیشاپیش سپاسگزارم
لینک دانلود که درسته. شما آن زیپ میکنین؟
سلام اقای دکتر لینک دانلود مشکل داره درجای دیگری اپلود کنید
احتمال اینکه لینک ها تکراری باشن وجود داره و یه سوال؟ بنده هم در اینوریدر هستم اما اگر لیست شما رو به پنل خودم اضافه کنمجایگزین فیدهای قبلی میشه یاایندو در کنار هم میمونن؟؟؟ تست کردید خودتون؟؟؟
اگر میتونستید ادرس فیدرو جداگانه بذارید هم خوب بود و اگر قبلی ها حذف بشن در نتیجه با نرم افزار feeddeamon که از بعد گوگل ریدردرحال استفاده ازش هستم تک تک فیدهای شما رو باید چک کنم و تکراری های مال خودم و شما رو حذف ودرنتیجه یک لیست جدید رو اماده کنم.
اما مورد دیگر امکانات خوبی هست که از اخرین باری که اینوریدر رو چک میکردم تقریبا دو سالی گذشته بود واقعا بهترشده و با فارسی سازگاری بیشتری پیدا کرده و اینکه مستقیما به سرویس pocket هم وصل میشه که خیلی کاربردی تر از فیدلی و حتی خود پاکت هست انتخاب اول و اخر هر شخصی به نظرم اینوریدر باشه بهتر هست و یوزر فریندلی تر هم هست و یاداور گوگل ریدر امرزیده هست
ممنون بابت پست خوبتون
تشکر از این سری ده قسمتی که تهیه کردید و از این مجموعه فید.
اما در مورد فیدخوان؛
من تعصب خاصی ندارم که بگم فیدریدر انتخابی شما (اینوریدر یا فیدلی) بده و اونی که من میگم خوبه.
اتفاقا اینو ریدر بخاطر قابلیتهای سوشالی که داره شاید برای خیلیها گزینه بهتری باشه
اما نظر شخصی م رو عرض میکنم شاید به درد دوستان هم خورد:
من برام قابلیت سوشال مهم نبود. بعد مرحوم گوگل ریدر، من مطالعهای داشتم روی فیدخوانها…
و نهایتا حس کردم که tiny tiny rss بهتره. رایگان و اپن سورس.
هم تحت وب میشه ازش استفاده کرد و هم پلاگینها و اپهای متعدد و بسیار خوش دستی براش ساخته شده و شخصا بسیار ازش لذت میبرم و اصلا نمیفهمم چرا دیگران میرن سمت فیدخوانهای دیگر!
تنها مشکلی که شاید باعث شده خیلیها سمت ش نرن اینه که tt-rss باید روی یک سروری نصب بشه!
خیلیها که هاست و سرور دارند به کنار، اما حتی کسانی که هاست ندارند و قصد هیچ هزینهای هم براش ندارن، میتونن در عرض دو سه دقیقه یه اکانت رایگان در سرویس openshift شرکت معظم RedHat ایجاد کنن و یه سرور 3 گیگی رایگان بگیرن و در قسمت اسکریپتهای از پیش آماده شده، روی همین tiny tiny rss کلیک کنن تا همه چی اکی بشه و بدون دردسر لذت ببرن از فیدخوانی شون.
شک نکنید که تلاشتون بی ثمر نمیمونه آقای مجیدی حتی اگر تعداد انگشت شماری به فید خوان ها رو بیارن من خودم تا همین یکی دو سال پیش مشترک فیدلی و فلیپ بورد بودم و جالبه که هیچوقت اپ اینوریدر توجه منو جلب نکرد درواقع فیدلی رو به همشون ترجیح میدادم اما الان با مطالعه مطالب شما تصمیم گرفتم دوباره به سراغ فیدلی و فولدرهای قدیمیم و البته اینوریدر برم. از هدیه تون هم بسیار سپاسگزارم واقعا عالیه واسه همه نوع سلیقه سایت و وبلاگ هست هرچند که خیلی هاشو خودم داشتم چیزای جدید هم زیاد پیدا کردم.
ای وای من چرا نمیتونم کامنت بزارم؟؟؟ خواستم چندتا سایت معرفی کنم!!!
بابت این مجموعه از فیدها کمال تشکر رو ازتون دارم
بسیار عالیه و من مطمئنم که زحمت شما بی نتیجه نیست و کاربران زیادی از آن استفاده خواهند کرد
همیشه دوست داشتم لیست فیدخوان شما رو ببینم، مرسی از این بابت. بعد از گوگل ریدر هیچ سایت و برنامه ای نمیتونست جای اون روپر کنه و بعد از امتحان بیش از 10 فیدخوان مختلف، اینوریدر رو انتخاب کردم. واقعاً هدیه با ارزشی هست. خیلی ممنون.
ممنون میشم هر وقت آپدیت کردید مجموعه فیدهایتان را
اونو منتشر کنید
سلام.
یعنی واقعا وقت میکنید همه اینها را چک بکنید؟؟؟ این دو روز من نتونستم کار دیگهای انجام بدم!
روش فیدخوانی من (و احتمالا خیلیهای دیگه از جمله آقای دکتر) اینه که در لیست بسته (نه expand شده) که فقط تیترها هست، تیترها رو از نظر میگذرونیم. خیلی از «اخبار» در حد تیتر کفایت میکنه اما مطالبی که حسکنیم نیازه کامل ببینیم و ارزش داره رو ستاره میزنیم و سر فرصت و فراغتهای که باشه، موارد ستاره دار رو میخونیم و ستارهش رو برمیداریم!
منم حدود ششصد هفتصد تا فید دارم و درسته که خوندنِ حتی تیتر این همه فید ممکنه اقلا دو ساعت از وقت آدم رو در روز بگیره، اما قطعا این ساعات، بسیار بسیار ارزشمندتر و پرثمرتر از ساعات زیادتریه که ممکنه آدم در شبکات اجتماعی خصوصا تلگرام بگذرونه برای مطالب کمارزش، قدیمی، تکراری و دست چندم، بیاعتبار و بعضا دروغ.
سلام
چندین سال از آشنایی من با سایت خوب یک پزشک میگذره، این اولین کامنت من هست
خسته نباشید بهتون میگم و امیدوارم همیشه پرچمتون برافراشته باشه. من از طریق 1پزشک با منابع خوبی آشنا شدم و سایت شمارو به خیلی ها پیشنهاد کردم
دوست دارم این نکته رو خدمتتون عرض کنم شاید کاربران زیادی باشند که در حال حاضر دارند از مطالب سایت شما استفاده میکنند ولی هیچ وقت جز آمار نبودند(مثل خود من)، وقتی زحمت آماده سازی مطلبی رو میکشید به این فکر کنید که توسط n تا کاربر رسمی و m تا کاربرخاموش خوانده خواهد شد-این m شاید حتی بزرگتر از n باشه-
الان این پستتونو دیدم. پس بسته ی ویژه اینه. ممنو. خیلی عالیه.
بسیار عالی از اینکه منابع با ارزشتون رو به اشتراک میگذارید متشکرم.منتظر فایلهای بعدی هستیم.
این سری مطالب عالی بود.
خیلی ممنون
بسیار کار ارزشمندی است و قطعا در آینده مثمر ثمر واقع خواهد شد
بسیار کار ارزشمند و فوق العاده خوب
آقای مجیدی من استفاده از فید رو از مطلبی که شما نوشته بودید یاد گرفتم و قطعا طرز استفادهی من از اینترنت و مطالعاتم رو متحول کرد. و همیشه فکر وبلاگ نویسی توی سرم بوده. اگر روزی بالاخره شروعش کنم حتما تحت تأثیر شما بوده
من فایل زیپ را دانلود و ایمپورت کردم اما هیچ فیدی به فیدلی ام اضافه نشد!
آن زیپ کردین فایل رو؟
ممنون از کا خوب شما، من هم همین مشکل رو دارم، آن زیپ شده با حجم 199k
سلام اقای دکتر
خیلی خیلی ممنون، یکی دیگه از بهترین هدیه هایی که به مخاطب ها تون دادید.
امکان دانلود نمیده دیگه گوگل؟؟؟
فارغ از همه ی این مباحث؛ برای من سواله که واقعا چرا گوگل سرویس ریدر رو حذف کرد؟! اصلا نمی تونم درک کنم…
…
در مورد اینوریدر این رو هم بد نیست بدونین که چه در اپ و چه در نسخه وب، یک تنظیمی به نام گوگل ریدر داره که ظاهرش رو شبیه گودر میکنه که خودش به اندازه چندین تا مزیت فیدلی ه!
. من راستش اساسا فقط یه اسمی از فید شنیده بودم و نمیدونستم چیه. الان باهاش آشنا شدم . اونم با این پکیجی که شما آماده کردین. مرسی
ممنون آقای مجیدی برای تهیه درسنامه و دغدغهای که برای ایجاد جامعه مطالعاتی دارید.
بعد از گوگلریدر، از فیدلی و بعد از اون از “اینوریدر” استفاده میکنم که واقعا امکانات و محیط کاربری اینوریدر منو راضی میکنه..
اما یکی از جذابیتهای گوگلریدر که هنوز هیچکدوم ندارند، اون رباتهای دوستداشتنی بود که مطالب بیشتر لایک شده، اشتراکگذاری شده یا بحث شده رو جدا میکردند.. که خب لازمه ابتدا همون جامعه مطالعاتی تشکیل بشه.
امیدوارم تلاشهای شما نتیجه بده و این اتفاق تاثیرگذار محقق بشه..
ممنون از تهیه ی این پکیج فوق العاده.
با آرزوی موفقیت برای شما
آقای دکتر من شاید جزو اولین مخاطبان وبلاگ ارزشمند شما باشم اما خیلی به ندرت کامنت می ذارم و بیشتر از مطالب شما استفاده می کنم.
ضمنا تشکر از همه زحماتتان در این مدت و تشکر ویژه بخاطر این گلچین فیدی با ارزش، باید عرض کردنم تلاشهایتان واقعا ستودنی است.
البته متاسفانه شبکه های اجتماعی موبایلی بخصوص تلگرام مخاطب عام را به شدت جذب خود کرده و با تغییر ذائقه مردم، اکثرا کاربران دنبال خواندن مطالب نیستند. اما همانطور که خودتان هم گفتید قطعا یک جمع حتی چند صد نفره از فیدخوانهای ساعی و هوشمند بسیار باارزش و مبارک هست.
منم چند سال پیش، بعد از مرحوم شدن گوگل ریدر و چند ماه سرگردانی بین سرویسهای مختلف و تستشون، از طریق یک پزشک با اینوریدر آشنا شدم و تا الان ازش استفاده میکنم. اپلیکیشنش قبلا راضیم نمیکرد، اما الان نفسمه. تا الان به هرکس تونستم معرفی کردم، اما جامعه ما هنوز فاصله زیادی با این فضا داره و فعلا معتاد تلگرامه.
از شما هم بابت زحمت ارزشمندی که کشیدید سپاسگذارم جناب علیرضای عزیز.
سیستمم شما اندروییده؟
سلام
راهى براى ایمپورت فیدها در اپلیکیشن هم وجود دارد؟
لطفا اگر ممکن هست براى ios نحوه نصب را بفرمایید.
یک بار پاپ پی سی ایمپورت کنید.
با سلام و خسته نباشید
فقط میتونم بگم از صمیم قلب ممنونم
کار فوق العاده ای انجام دادید
با ارزشترین هدیه ای که میشه به کسی داد
بهترین ها رو واسه شما و خواهرتون آرزومندم
سلام
ی تشکر خیلی ویژه داشتم ازتون بابت اموزش فید، واقعا یکى از بهترین هدیه هایی که میتونستم بگیرم،همین بود، خیلی خیلی خیلییییی ممنون.
اقای دکتر ی سوال داشتم؛ این گلچین شما فقط قابل ایمپورت کردن توی لپ تاپ هستش؟ من میخوام روی فیدلی موبایلم وارد کنم ولی خب نمیشه، بیزحمت میشه راهنماییم کنید؟
بازم تشکراااااات فراوان.. خیلی خیلی ممنون
ممنونم فوق العاده بود
ممنون از تلاشتان. من هم مینویسم. قبلا در بلاگفا و حالا در بیان. متاسفانه بلاگفا امکان معرفی وبلاگهای بیان را نمیدهد و بیان هم وبلاگ کامنت گذاران را به شکل آشکاری نشان نمیدهد. همین باعث شده مهجور و ناخوانده بمانم و انگیزه نوشتنم کم شود.
نسخه اندروییدش هم هست؟؟؟ اگر بله..قابلیتش با نسخه دسکتاپ برابری میکنه؟
واقعا ممنو از سورسها منم میخواستمشون الان دیدم بسیار خوشحال شدم
آقای دکتر فایلهای دانلود به شکل کد در وبلاگ شما برای من نمایش داده میشود و قابل دانلود نیست. کدها را کپی و در مرورگر پیست کردم. بازهم فایده نداشت.
جناب دکتر درود بر شما
متاسفانه لینک درست هست اما در ایفون حتی وقتی فایل رو اکسترکت میکنم بازهم فایل opml مورد نظر رو نمیشه در برنامه اینوریدر اضافه کرد
اگر ممکنه بررسی کنید و راه حلی ارایه بفرمایید که بتونم از فایل خوب شما اضافه کنم
البته در قسمت نسخه وب سایت اینوریدر میتونم فایل opml رو بدم اما بازهم اونجا بعد از ایمپورت کردن خطا میده که فایل xmlای باید کنارش باشه که نیست