برترین اپلیکیشن‌های کاربردی و بازی ایرانی در سال ۹۶

در گزارش سالیانه فروشگاه کافه بازار از وضعیت صنعت موبایل ایران در سال ۹۶، نکات و آمارهای جالبی به چشم می‌خورد که می‌تواند هم برای کاربران و هم برای سازندگان و توسعه‌دهنده‌های اپلیکیشن جذاب و راهبردی باشد.

در مطلب «گزارشی از صنعت موبایل ایران در سال ۹۶: درآمد ۱۸۰ میلیارد تومانی توسعه‌دهنده‌های اپلیکیشن ایرانی با ۱.۶ میلیارد دانلود» به آمارهایی مانند کل دانلودها، درآمد، تعداد نصب، تعداد تیم‌های توسعه‌دهنده، تراکنش‌ها و حساب‌های کاربری فعال اشاره کردیم.

در یک بخش دیگر از این گزارش، به برترین اپلیکیشن‌ها و بازی‌های سال ۹۶ به انتخاب کاربران و همین‌طور از نظر نصب اشاره شده است که با هم نگاهی می‌اندازیم.

فروشگاه نرم‌افزاری بازار گزارش داده اپلیکیشن «دیوار» با بیش از ۱۳ میلیون بار نصب فعال و بازی ایرانی «باقلوا» با بیش از ۱ میلیون بار نصب فعال در رتبه اول قرار دارند. «باقلوا» نیز یک بازی معمایی است. کاربران در این بازی که انیمیشن قابل توجهی هم دارد، باید جدول‌هایی نامرتب را حل کرده و کلمه‌های رمز را پیدا کنند.

رتبه‌های دوم و سوم در بخش اپلیکیشن‌ها به «تقویم اذان‌گو باد صبا» و «ایرانسل من» اختصاص دارد. همین‌طور، می‌توانید دیگر اپلیکیشن‌های رتبه‌های بعدی از نظر نصب را در جدول بالا مشاهده و با یکدیگر از نظر حوزه کاربری، اسپانسر و دیگر متغیرها مقایسه کنید.

اما در بخش بازی‌های ایرانی، دو بازی «کوییز اف کینز» و «آمیرزا» در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند. بازی «کوییز اف کینز» با فاصله کمی نسبت به بازی «باقلوا» در رتبه دوم قرار گرفته است و یکی از بهترین بازی‌های معمایی و سرگرمی سال ۹۶ بود.

در گزارش بازار، برترین اپلیکیشن‌ها و بازی‌ها از نظر کاربران هم معرفی شدند. براساس امتیازهایی که کاربران به اپلیکیشن‌ها دادند؛ برترین اپلیکیشن در سال ۹۶ «آنتن» و برترین بازی «آمیرزا» معرفی شده است.

در جدول برترین اپلیکیشن‌ها، نام چندین استارتاپ مشاهده می‌شود که در همین سال‌های اخیر راه‌اندازی و رشد کردند.

گزارش بازار از وضعیت اپلیکیشن‌های ایرانی نشان می‌دهد که این صنعت چشم‌انداز خوبی در پیش دارد و توسعه‌دهنده‌های ایرانی توانستند در میان کاربران محبوب شوند. در این گزارش، اشاره شده مقدار تراکنش‌های در بخش بازی ۹۴ درصد و در بخش اپلیکیشن ۶۴ درصد رشد داشته است.

تعداد تراکنش‌ها در سال ۹۶ نیز نسبت به سال ۹۵ در دو بخش بازی و اپلیکیشن به ترتیب ۲۰ و ۱۸ درصد رشد داشته‌اند.

منبع

دیدگاه خود را با ما اشتراک بگذارید:

ایمیل شما نزد ما محفوظ است و از آن تنها برای پاسخگویی احتمالی استفاده می‌شود و در سایت درج نخواهد شد.
نوشتن نام و ایمیل ضروری است. اما لازم نیست که کادر نشانی وب‌سایت پر شود.
لطفا تنها در مورد همین نوشته اظهار نظر بفرمایید و اگر درخواست و فرمایش دیگری دارید، از طریق فرم تماس مطرح کنید.