نیجریه پهپادها را برای محافظت از بزهای کوهی در حال انقراض پرواز داد

هنگامی که درباره جانوران در حال انقراض افریقایی صحبت می‌شود؛ غالب مردم تصور می‌کنند فیل‌ها و کرگدن‌ها در خطر هستند و نیاز به تبلیغات و محافظت دارند.

اما در این قاره پهناور و بسیار متنوع از نظر گونه‌های جانوری نادر، موجودات دیگری هم هست که جز انگشت‌شماری از آن‌ها یافت نمی‌شود و به مراتب بیشتر از فیل‌ها و کرگدن‌ها نیاز به حمایت، محافظت و تلاش برای ادامه بقا دارند.

برای نمونه، بزهای کوهی (antelope) جانورانی هستند که روزگاری در سراسر افریقا مشاهده شده ولی طبق گزارش سال ۲۰۱۶ موسسه SCF، فقط تعداد انگشت‌شماری از آن‌ها زنده هستند.

به‌ویژه گونه بز کوهی با شاخ‌های تابیده یا اصطلاحا گونه addax antelopes فقط ۳ مورد در کشور نیجریه یافت شده است. گزارش سال‌های پیش از ۲۰۱۶ نشان می‌دهد فقط ۲۰۰ بز کوهی addax در جنگل‌های کشور نیجریه باقی مانده بوده است که در این مدت تقریبا از بین رفتند.

این بزهای کوهی به شدت مورد علاقه شکارچیان و افراد محلی قرار دارند و سالیانه تعدادی زیادی شکار شده و به فروش می‌رسند. شکار بز کوهی به مراتب ساده‌تر از فیل و کرگدن است. به‌خصوص در صحرای غربی افریقا، بزهای کوهی بیشتر یافت می‌شوند.

توسعه میدان‌های اکتشاف و استخراج نفت در این سرزمین‌ها دلیل دیگری برای از بین رفتن گونه‌های جانوری مانند بزهای کوهی با شاخ‌های تابیده هستند.

پهپادها در صحراهای غربی

تمام این مسایل، مقامات کشور نیجریه را به این نتیجه رسانده است که از فناوری و پهپادها برای محافظت از این جانوران استفاده کنند.

مقامات این کشور می‌خواهند با پهپادها، نظارت بیشتری روی گونه‌های جانوری در معرض خطر در داخل خود محیط‌های خودشان انجام دهند. پهپادها علاوه بر بزهای کوهی، قرار است گونه‌های دیگری مانند غزال‌ها و یوزپلنگ‌های وحشی را هم از راه دور زیر نظر داشته باشند.

شرکت فرانسوی به نام Noe قراردادی ۲۰ ساله با دولت نیجریه انعقاد کرده است تا عرضه و پشتیبانی کامل این پهپادها را انجام دهد. این قرارداد شامل ارایه پهپادها، خدمات پشتیبانی از جمله تعمیر و نگه‌داری، نرم‌افزار نظارت بر حیوانات و خدمات مرتبط و مورد نیاز دیگر می‌شود.

گزارش‌های منتشر شده دیگری هم نشان می‌دهند کشور ایالات متحده در حال ساخت یک پایگاه بزرگ برای پهپادها در نیجریه و صحراهای این کشور است تا خدماتی مانند امدادرسانی هوایی یا حفاظت از طبیعت را انجام دهند.

ایالات متحده برای این پایگاه هوایی هزینه‌ای نزدیک به ۲۴۰ میلیون دلار تصویب کرده است.

ورای رقابت اروپایی‌ها و امریکایی‌ها برای به پرواز درآوردن پهپادهای خود؛ دولت نیجریه و محیط بانان این کشور امیدوار هستند بتوانند با کمک پهپادها و فناوری‌های جدید، برخی گونه‌های جانوری در معرض انقراض را نجات دهند و نظارت بیشتری روی جنگل‌های طبیعی این کشور داشته باشند.

منبع


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]