اکنون بسیاری از قابلیتهای مسیریاب ویز در گوگل مپس هم هست ولی چرا هنوز خیلیها ویز را بهترین اپلیکیشن مسیریاب میدانند؟

ویز بهتر است یا گوگل مپس؟
شاید تا چند ماه پیش، جواب این پرسش خیلی آسان بود و همه رای به برتری ویز میدادند. اگرچه گوگل مپس رابط کاربری سادهتری داشت ولی مسیریاب ویز کارهای بسیار بهتری انجام میداد و ویژگیهای مهم و کاربردی داشت که گوگل مپس فاقدشان بود.
اما گوگل از ابتدای امسال شروع به انتقال ویژگیهای مهم و جالب ویز به گوگل مپس کرد تا هم این شائبه به وجود بیاید که غول وب دنیا بیشتر طرفدار مسیریاب خودساختهاش است تا مسیریابی که خریده است و هم گوگل مپس کمکم به ویز نزدیک شود.
-------
علت و عوارض مشکل پزشکی از چیست؟
اکنون، کاربران گوگل مپس میتوانند از بهترین ویژگیهای ویز مانند گرههای ترافیکی، خطرات پیشرو در جاده، موانع و کندیها، تصادفها و مهمتر از همه تلههای سرعت پلیس بهره ببرند. گوگل مپس از ماه اکتبر به بعد میتواند به شما بگوید در جاده پیشروی شما چه خبر است و انواع هشدارهای ترافیکی را دریافت کنید.
اگر این روزها از هر دو مسیریاب گوگل مپس و ویز استفاده کنید؛ به جز رابط کاربری آنها، تفاوت عمده و بزرگ دیگری در ویژگیها و امکانات نخواهید دید. این وضعیت باعث رشد کاربران گوگل مپس شده است و البته کاربران متعصب هنوز فقط مسیریاب ویز را روی گوشی خود نصب شده دارند.
پس، آیا باید شاهد برتری و افزایش کاربران گوگل مپس نسبت به ویز باشیم؟ در جواب باید بگوییم هنوز اپلیکیشن ویز یک ویژگی دارد که گوگل مپس فاقد آن است و باعث برتری او میشود.
۳۰ هزار ویراستار
ویژگی بزرگ ویز و بزرگترین برگ برنده آن در قابت با دیگر اپهای مسیریاب، به اولین روزهای توسعه این نرمافزار و پیش از خریداری شدن توسط گوگل برمیگردد.
ویز بیش از ۳۰ هزار کاربر ویرایشگر نقشه دارد که برخی از آنها تمام وقت و برخی دیگری بیش از یک نصف روز مشغول ویرایش دایمی و لحظهای نقشهها هستند. اهمیت این افراد بیشتر از هشدارهای نرمافزارهای درباره یک تله سرعت یا گرههای ترافیکی و تصادفی است.
این افراد دایما در حال ویرایش نقشهها هستند. مثلا، وقتی در یک منطقه طوفان شروع میشود؛ به سرعت نقشههای جدیدی را بهروزرسانی میکنند تا مکان پناهگاهها را نشان دهد یا هشدارهای جدید به زبانهای دیگر ترجمه شوند.
شرکت ویز برای این افراد انواع فاکتورهای تشویقی را در نظر گرفته و نفرات برتر به سفرهای رایگانی دعوت میشوند یا پاداشهایی ویژه در طول سال میگیرند.
ویز در ابتدای توسعه خود، زمانی که هنوز به اندازه کافی بودجه برای توسعه نقشههایش داشت؛ فهمید بزرگترین ارزش داشتن یک پایگاه داده از کاربران وفادار و ویراستار است تا بتوانند به سرعت نقشهها را بهروزرسانی کنند.
این کاربران داوطلب بزرگترین سرمایه ویز هستند که باعث متفاوت شدن این برنامه مسیریاب با دیگر رقبا شدهاند. آن هم در بازاری که به سرعت و در آیندهای نزدیک شاهد جنگ مسیریابها هستیم.
علاوه بر گوگل مپس که دارد رشد خوبی را تجربه میکند؛ باید اپلیکیشن بازطراحی شده اپل مپس را هم در نظر داشته باشیم که در آینده حرفهای زیادی برای گفتن دارد. چندین مسیریاب دیگر هم به این رقابت افزوده میشوند تا مشخص شود انتخابهای متعددی در اختیار کاربران قرار میگیرد.
شما مختار هستید هر مسیریابی را که دوست دارید؛ نصب و استفاده کنید ولی اگر سراغ ویز رفتید؛ فراموش نکنید که یک ارتش کاربر داوطلب بسیار متعهد برای بهروزرسانی نقشهها دارید.
ضمن عرض سلام و ادب
جناب آقای دکتر، موضوعی که مطرح فرمودین بسیار برای من جالب بود؛ اما از کنار رابط کاربری بهراحتی گذشتهاید! رابط کاربری ویز فقط بهتر از نقشهٔ گوگل نیست! اصلاً قابل مقایسه نیست! وقتی شما در اتومبیل از ویز استفاده میکنید، دقیقاً مناسب شرایط، بهاصطلاح زووم میشود، اطلاعات غیر ضروری حذف شده، اگر خطایی در حرکت شکل گیرد، بهصورت مسیر جدید را به شما نمایش میدهد، هر بار که به خیابان یا بزرگراه جدیدی وارد میشوید، میتوانید در بالای صفحه ببینید که دقیقاً چند کیلومتر (و یا حتی چند صد متر) دیگر باید تغییر مسیر بدهید و..
گوگل از این اشتباهها در محصولاتش زیاد داشته است. ظاهراً سال ۲۰۱۳ گوگل ویز رو خریده ولی..
شاد و سلامت باشید.
درسته. راستش وقتی مطلب مقایسهای مینویسیم همیشه در این بیم هستیم که متهم به طرفداری بشیم، برای همین این دغدغه گاهی روی نوشتن ما تاثیر میگذاره و از صراحت ما کم میکنه.
با نهایت احترام، بنده قصدم اتهام و مانند آن نبود. از آنجا که مطالب شما اغلب جدی و قابل توجه بوده و با تحقیق ارائه میشود، بهنظرم رسید این توضیح را تقدیم کنم.
نکته ای که اینجا نادیده گرفته آید اینه که گوگل مپ قابلیت ناوبریش برای منطقه ما غیر فعال است در غیر اینصورت میتونستید کاملا مقایسه واقعی داشته باشیم .
به نظر من هم رابط کاربری ها اصلا قابل مقایسه نیست. نمای مناسب برای رانندگی و راهنمای صوتی هم چیزهایی هستند که در نقشهی گوگل (حداقل برای ما) قابل دسترس نیستند و ویز خیلی جلوتره.
اگر چه خودم فقط از نقشهی گوگل استفاده میکنم.
باشه، شما مسیر مقصد رو روی گوگل مپس مشخص کن، حالا روی آیکون شروع کن کلیک کنید، چی شد؟ به دلیل تحریم های آمریکا، گزینه ناوبری در ایران کار نخواهد کرد، تمام، پس به همین دلیل و چندین دلیل دیگر ویز بهترین گزینه برای مسیریابی با خودرو است،
سلام. ناوبری گوگل مپس که اسکرین رو روشن نگه داره و دستورات کلامی بده ، با ای پی های ایران کار نمیکنه
تورو خدا دست از سر این ویز بردارید…..انقدر انگشتش نکنید…..کلی ادم دارن بوسیله ویز،تاکسی اینترنتی خرجی زنوبچه میدن….
یه کاری نکنید دوباره فیلترش کنن.
سلام و روز همگی بخیر
موضوعاتی که همه عزیزان فرمودند کاملا متین
ولیکن من بعنوان یک کاربر نرمافزار ویز ، بایستی عرض کنم ویز با تمام این تفاسیر ، خالی از اشکال نیست مثلا همین گرافیک آن ، بعضاً در برخی تقاطعاتی که به چند مسیر منشعب میشوند و پیش روی ما قرار میگیرند متأسفانه مسیرهای دیگر را با ظاهری خیلی کمرنگ ، به حالت سایه و تا حدود زیادی غیر قابل تشخیص برای ما نمودار میکند و تشخیص مسیر اصلی که بصورت هایلایت مشخص کردهاست را بسیار مشکل مینماید ، که این نقیصه را براحتی میتوانست با خطوطی ممتد در حاشیههای آن مشخص نماید و یا همین محدودههای ترافیکی که در کلانشهرها بمانند تهران وجود دارد بوضوح بمانند نرمافزارهای مشابه موجود ایرانی مشخص نماید .
تو رو خدا ویزو قط نکنید☹