تلویزیون یوتیوب امکان تماشای 50 کانال تلویزیونی را با هزینه ماهانه 35 دلار میدهد
به خاطر شرایط گوناگون، ما گاهی امکان تجربه و استفاده از برخی از فناوریهای وب را پیدا نمیکنیم. اما به تناسب، من برخی از این فناوریها را در سایت بازتاب میدهم، چون فکر میکنم آگاهی از فناوریهایی که در دنیای روتین هستند، گرچه ممکن است برای ما کاربردی نباشند، بر دانش ما خواهد افزود و ما را قادر خواهد کرد که شهروندان دنیا و رفتارهایشان را بهتر درک کنیم.
ما به سبب تحریمها، گران بودن تعرفههای اشتراک و نیز «محرومسازی داخلی»، عمدتا نمیتوانیم به طرز شایستهای از سرویسهای پخش جاری موسیقی و تلویزیونهای اینترنتی بینالمللی استفاده کنیم و به دانلود کردن اکتفا میکنیم. خیلی از ماها حتی ویدئوهای یوتیوب را به خاطر کند بودن پخش جاری، علیرغم همه تدابیر، ترجیح میدهیم دانلود کنیم و بعد بدون قطع و وصل ببینیم، در صورتی که در خیلی از مناطق دنیا ویدئوهای باکیفیت 1080p این سایت و حتی ویدئوهای 4k آن، بدون مشکل خاصی نمایش داده میشوند.
قضیه فقط امکان نمایش و شنیدن نیست، سرویسهای آنلاین پخش موسیقی و برنامههای تلویزیونی، یک حق انتخاب وسیع و شخصیشده متناسب با سلیقه هر کاربر به دست میدهند.
یوتیوب را ما تا امروز، به عنوان منبع غنی هر نوع ویدئو میشناختیم، اما از دیروز تلویزیون یوتیوب هم راه افتاده است و شهروندان چند شهر بزرگ آمریکا، در گام نخست امکان استفاده از آن را یافتهاند.
حالا کاربران میتوانند با پرداخت 35 دلار در ماه به بیش از 50 کانال دسترسی پیدا کنند. در میان این شبکهها، حتی شبکه کابلی AMC هم دیده میشود. البته در ابتدای امر برای آزمایش کاربران یک دوره اشتراک رایگان 30 روزه هم داده میشود.
تلویزیون یوتیوب اپلیکیشن اندروید و iOS هم دارد.
اما آیا تلویزیون یوتیوب برتی خاصی بر تلویزیونهای مشابه مثل sling دارد؟
به نظر میرسد که در حال حاضر هر شخص باید بر مبنای پکیج کانالهای مورد علاقه و بررسی وجود آنها در تلویزیون یوتیوب یا اسلینگ باید تصمیمگیری کند.
یک عامل جانبی شاید کیفیت پخش باشد. کاربرانی که تلویزیون یوتیوب را آزمایش کردهاند، گفتهاند که حتی در ارتباطات کندتر وای فای هم مشکلاتی مثل فریز شدن و قطع و وصل شدن ویدئو را نداشتهاند که این شاید به خاطر زیرساختهای برتر گوگل باشد.
به علاوه باید در نظر داشت که با توجه به تعداد زیاد کاربران گوگل، با افزایش تعداد مشترکان تلویزیون یوتیوب، امکان افزایش تعداد کانالها هم وجود دارد.
اپلیکیشن تلویزیون یوتیوب سه قسمت دارد: قسمت خانه، قسمت کتابخانه و قسمت پخش زنده.
در قسمت کتابخانه، هر کاربر میتواند محتواهای ضبط شده قبلی را ببینید.
در قسمت خانه محتواهای متنوع، بر مبنای سلیقه هر کاربر و به صورت شخصیسازیشده نمایش داده میشوند.
در قسمت پخش زنده هم میتوانید فهرست کانالها و برنامهها را ببینید.
برای آزمایش میتوانید به آدرس tv.youtube.com بروید و شخصا تلویزیون یوتیوب را ببینید. (البته با آی پی آمریکا)
این نوشتهها را هم بخوانید