واقعا چقدر می‌شود از یوتیوب پول درآورد؟!

2

وارد یوتیوب می‌شویم و در مورد چیزی جستجو می‌کنیم و می‌بینیم که کسی سر فرصت نشسته و یک ویدئوی مثلا ۱۰ دقیقه‌ای برای پاسخ به آن سوال ساخته است.

مثلا آمده دو گوشی پرچم‌دار را با هم مقایسه کرده. ویدئو را که بررسی می‌کنیم، می‌بینیم که فیلمبرداری حرفه‌ای دارد و پیداست که از دوربین و نورپردازی و تدوین و اعمال جلوه‌های حرفه‌ای و متن‌های متحرک روی ویدئو، بهره برده شده است.

پیش خودمان حدس می‌زنیم که برای تولید این ویدئو، دست‌کم چند روز زمان صرف شده. خب! مزد ظاهری این کار را تولیدکننده محتوای ویدئویی یوتیوب، یا یوتوبر، برده است و ویدئویش در صفحه اول جستجو ظاهر می‌شود و هزاران بازدید پیدا کرده است.

اما انگیزه مالی کاربر چه می‌تواند باشد؟ آیا او بابت این همه وقت و سرمایه‌گذاری و احتمالا دستمزد قابل توجه به بقیه همکارانش، سودی می‌برد؟

آیا ما هم می‌توانیم در شرایط کنونی ایران ویدئوهایی بسازیم و از گوگل پول دریافت کنیم؟

از آنجا که خودم تجربه‌ای ندارم، فقط توجه شما را به پاسخ یکی از یوتوبرها جلب می‌کنم:

تولیدکننده محتوای ویدئویی یوتیوب مورد نظر ما شلبی چارچ نام دارد یک بانوی جوان است. او از سال ۲۰۰۹ ساختن ویدئو برای یوتیوب را شروع کرد. یعنی زمانی که یوتیوب هنوز غول کنونی نشده بود.

در آن خانم شلبی فقط ۱۴ سالش باشد و بیشتر با هدف سرگرمی و اینکه ببینید ویدئوهایش را افراد زیادی می‌بینند و در موردش نظر می‌دهند، پست می‌کرد.

سال‌های سال، او اصولا پول خاصی از یوتیوب نمی‌گرفت. تا اینکه ۱۰ سال پیش شرایط عوض شد. در آن زمان دیگر برخی از ویدئوهای شلبی، میزان یازدید یک میلیونی پیدا کرده بودند.

در این زمان اطرافیان شلبی که می‌دانستند او در یوتیوب فعال است از او راننده اوبر گرفته تا دوستان دور و نزدیک و اعضای خانواده می‌پرسیدند که واقعا چقدر عایدی از یوتیوب دارد.

خب نمی‌شود این کنجکاوی آنها را سرزنش کرد. این سوالی است که از هر نویسنده، بلاگر، فعال اینستاگرام یا یوتیوب پرسیده می‌شود.

معمولا طبق تجربه شخصی من، مردم این طور وقت‌ها با عشق و علاقه شخصی آدم بیگانه هستند و نمی‌توانند درک کنند که انگیزه ابتدایی خیلی از کاربران، فقط درونی و روحی است و البته همه این افراد اگر پولی از کنار عشق و علاقه بیرون بیاید، یک رضایت پوسته‌ای هم پیدا می‌کنند.

حالا می‌رسیم به پاسخ اصلی خانم شلبی:

یویتیوب بابت نمایش آگهی‌ها و تبلیغ اگهی‌ها و لینک‌ها، قسمتی از درآمد را به تولیدکنندگان اختصاص می‌دهد. همان طور که می‌دانید قبل از پخش ویدئوها معمولا یک آگهی ۱۵ تا ۳۰ ثانیه‌ای را مجبوریم تحمل کنیم. بعد می‌توانیم چند دقیقه ویدئو ببینم و بعد از آن معمولا یک آگهی میان‌برنامه دیگر داریم.

علاوه بر این در زیر ویدئوها ممکن است آگهی متنی هم نمایش داده شود.

یوتیوب این طوری پول می‌سازد و از همینها، پولی هم به یوتوبرها می‌دهد.

مثال اول: ویدئوی چطور در عکس‌های فیگور بگیرم

خب اینجا خانم شلبی، موضوع خوبی برای ساختن ویدئو پیدا کرده. اگر در گوگل جستجو کنید، ده‌ها مقاله متنی خوب می‌توانید در موردش پیدا کنید. منتها جنس سوژه طوری است که ما معمولا با تماشای ویدئو، ساده‌تر متوجه نکاتش می‌شویم و به صورت ویدئویی بهتر راهنمایی می‌شویم.

ویدئویی که خانم شلبی ساخت؛ ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار ببیننده پیدا کرده و او بابت این میزان بازدید یا ویو، مبلغ ۱۲۷۵ دلار دریافت کرده.

خب! زود ماشین حساب را بیرون نکشید. کار به سادگی ضرب و تقسیم نیست. یعنی این طوری نیست که اگر بازدید یک ویدئوی دیگر پایین‌تر یا بالاتر از این ویدئو باشد، درآمد هم به سادگی پایین‌تر یا بالاتر می‌شود.

خانم شلبی محاسبه کرده که به طور متوسط میزان متوسط درامد برای هر ۳ میلیون بازدید، چیزی بین ۶ تا ۱۵ هزار دلار است.

بیش از حد هیجان‌زده نشوید، همان طور که گفتم کار به سادگی ضرب و تقسیم نیست. مثلا همین خانم شلبی ویدئوی پربازدیدی داشته که مبلغ خیلی کمی برایش به ارمغان آورده. چرا؟!

چون این ویدئوی خاص بیشتر توسط کاربران خارج آمریکا دیده شده و در نتیجه نتوانسته آگهی‌دهنده‌ای جذب کند. این ویدئو در واقع به این دلیل پربازدید شده بود که الگوریتم‌های یوتیوب آن را به افرادی به غیر از مشترکان ثابت شلبی در کشورهای هند، فیلیپین، پاکستان و نپال نشان داده بود. این کشورها همگی‌شان نرخ CPM یا درآمد به ازای بازدید بسیار کمتری نسبت به امریکا، استرالیا و کانادا دارند.

اگر ویدئوی شما توسط کاربران آمریکایی دیده شود، به ازای هر هزار بازدید، چیزی حدود ۴ دلار درمی‌آورید. در صورتی که هر هزار بازدید کاربر هندی، فقط ۱.۱۶ دلار برایتان دارد. تازه یوتیوب ۴۵ درصد درآمد را برمی‌دارد. پس هر هزار بازدید کاربر هندی فقط ۵۸ سنت دربردارد!

در مقابل خانم شلبی ویدئویی دیگری در مورد ویژگی خودروی تسلای مدل ۳ ساخته که حدود ۲ میلیون بازدید داشته. اما او از همین ۲ میلیون بازدید؛ ۱۱ هزار و ۵۰۰ دلار درآمد داشته.

این ویدئوی او ۱۰ دقیقه‌ای بود و چون طولش مناسب بود، وسط ویدئو یک آگهی میان‌برنامه هم درج شده بود و بنابراین میزان درآمد را تا این میزان زیاد کرد و همان طور که جدس می‌زنید موضوع ویدئو طوری است که بیشتر در خود آمریکا و نیز کانادا بازدید داشته است. میزان CPM این ویدئو حدود ۱۱ دلار بود!

به صورت کلی و مقدماتی در مورد سؤال عنوان این پست می‌شود گفت:

۱-بستگی به این دارد چقدر سوژه‌شناس باشید

۲-مهارت پروراندن سوژه و نوع ارائه ویدئویی شما چقدر باشد

۳-چقدر از نظر فنی، چه در بخش ساخت ویدئو و چه در مطرح کردن ویدئو در یوتیوب مهارت کسب کرده باشید

۴- چقدر بازدید خام پیدا کنید

۵-این بازدید از کاربران کدام ناحیه جغرافیایی نصیب شما شده باشد


یوتیوب برای یک کاربر جهانی می‌تواند منبع خوبی برای درآمد باشد.

در این پست من فقط خواستم به بهانه‌ای تازه مبحث را شروع کنم. در بین کاربران ایرانی هم هستند کسانی که حرفه‌ای و متعهدانه قصد استفاده از یوتیوب را دارند. به بهانه‌ای دیگر، باید در این مورد صحبت کنیم که اصلا یوتوبر شدن چه هزینه‌هایی دارد؟ چطور باید موضوعات را برگزید؟ چطور باید پیشرفت کرد؟ آیا واقعا می‌توانیم از داخل ایران یوتوبر شویم؟!

منبع

اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با ۱۸ سال سایقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

دو اینفلوئنسر سفر در واقع با یک تلویزیون ساده، سفر جعل می‌کردند و هیچ خبری از عکس واقعی در محیط…

دو عکاس به نام مانوئل بختر و و مانوئل رومز رام تصاویر خیره کننده‌ای خلق کردند که آنها را در حال پیاده‌روی در برف، کمپینگ در کوه‌ها و پرواز با هواپیما به سوی مقصدی دور نشان می‌دهد. اما در واقع آنها از در هنگام ثبت همه این عکس‌ها از اتاق…

باز هم نمونه‌هایی از معماری بد که آنقدر جلب توجه کرده‌اند که شهره اینترنت شده‌اند!

طراحی بد داریم تا طراحی بد. شاید پشت برخی از اینها اصلا طراحی‌ای هم در کار نبوده و همه چیز بداهه پیش رفته است یا حاصل اخنتلاف مهندس طراح داخلی و خارجی و کارفرمایی بوده که فکر می‌کرده همه چیز را می‌داند یا شاید هم دستور کارفرمایی بوده که…

سخت است باور کنیم که این عکس‌ توهم‌برانگیز، واقعا عکس است و نقاشی نیست – چرا علیرغم هوش مصنوعی…

اخیراً توجه زیادی به جهان‌های فانتزی ایجاد شده در هنر هوش مصنوعی شده است. با این وجود عکاسی هنوز قدرت و تازگی خاص خودش را دارد و می‌تواند جادو کند و صحنه‌های فانتزی خیره‌کننده ایجاد کند. برخی از عکس‌های تارین گلدمن -عکاس آفریقای جنوبی-…

عکس‌های نوستالژیک: آدم‌های و تلویزیون‌هایشان در دوره اوج تلویزیون

دوره اوج شکوه تلویزیون کی بود؟ دست‌کم دوره اوج مونواوگ چه زمانی بود؟ یک زمانی تلویزیون پیشرفته‌ترین وسیله ارتباطی ما با دنیای خارج بود. الان تلویزیون‌های هوشمند، گوشی و تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها جای آن به اصطلاخ متکلم وحده را گرفته‌اند.…

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده: یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد!

شاید این گفتار مشهور فرنگی‌ها که می‌گویند که یک عکس به اندازه هزار کلمه سخن می‌گوید، غلو باشد. گاهی در یک عکس فقط زیبایی می‌بینیم. گاهی هم داخل آن چیزی نیست. بدتر از همه، گاهی چون یک عکس برش محدودی از زمان و مکان است، به نوعی حاوی دروغ است…

تبدیل شخصیت‌های انیمیشن‌های و کارتون‌ها به نمونه‌های انسانی شبیه به آنها

در انیمیشن‌ها ما حیوانات را دارای شخصیت انسانی می‌کنیم، رخت و لباس به تنشان می‌کنیم، آنها را صاحب جامعه و شهر می‌کنیم و رفتارهای انسانی را به آنها منتسب می‌کنیم. اما تصور کنید که در کاری معکوس، این شخصیت‌های کارتونی را می‌توانستیم به…

آگهی متنی در «همه» صفحات
ایمپلنت دندان / عمل اسلیو معده / کلینیک زیبایی / عمل بای پس معده / بهترین جراح چاقی / متخصص زنان رشت / خرید گوشی با حکمت کارت / پمپ آب صابون / buy telegram members / جراحی چاقی تهران / پی آر پی موثرترین درمان آرتروز زانو / دکتر فارغ پور – متخصص زنان / خرید خودنویس / خرید دستگاه لیزر تیتانیوم / پمپ اسید / خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / کمپ ترک اعتیاد / دانلود سریال / انواع مکمل های زینک / کلاه کاسکت / درمان سریع سیاتیک و دیسک کمر / متخصص زنان / کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان / کاشت مو / شیشه اتومبیل / دانلود سوالات استخدامی آموزش و پرورش / ثبت برند / سرور مجازی / فروشگاه اینترنتی زنبیل / مشاوره حقوقی تلفنی / وکیل / خرید ساعت دیواری / لیزر درمانی بواسیر / ساعت تبلیغاتی / تجهیزات پزشکی / خرید سرور مجازی / تعمیر ماشین ظرفشویی / خرید تتر / متخصص ارتودنسی / چاپ لیوان / حمل بار دریایی از چین / بهترین سریال های ایرانی / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه آنلاین زوجیم / چاپ کلاه / کاشت مو / درمانکده / کاشت مو / پزشکا / قیمت ساک پارچه ای / تحلیل تکنیکال فارکس / سایت نوبت دهی دکتریاب / بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران / بهترین سریال های کره ای / دکتر فارمو / کتاب صوتی رایگان / تولید محتوا / دانلود نرم افزار / مجتمع فنی ونک / سریال جدید / داروخانه آنلاین تینا / سایت ترجمه تخصصی رایت می /

2 نظرات
  1. فاطمه می گوید

    با تشکر از مطلب خوبتون
    ای کاش درمورد این موضوع ی سری مطلب ادامه دار قرار بدید

  2. سپیده می گوید

    عالی بود. من همیشه کنجکاو بودم یوتیوبرا چقدر درآمد دارن. برام جالب بود که تماشاگر از چه کشوری داشته باشی هم تاثیر داره!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

•• 4 5