واقعا چقدر می‌شود از یوتیوب پول درآورد؟!

2

وارد یوتیوب می‌شویم و در مورد چیزی جستجو می‌کنیم و می‌بینیم که کسی سر فرصت نشسته و یک ویدئوی مثلا 10 دقیقه‌ای برای پاسخ به آن سوال ساخته است.

مثلا آمده دو گوشی پرچم‌دار را با هم مقایسه کرده. ویدئو را که بررسی می‌کنیم، می‌بینیم که فیلمبرداری حرفه‌ای دارد و پیداست که از دوربین و نورپردازی و تدوین و اعمال جلوه‌های حرفه‌ای و متن‌های متحرک روی ویدئو، بهره برده شده است.

پیش خودمان حدس می‌زنیم که برای تولید این ویدئو، دست‌کم چند روز زمان صرف شده. خب! مزد ظاهری این کار را تولیدکننده محتوای ویدئویی یوتیوب، یا یوتوبر، برده است و ویدئویش در صفحه اول جستجو ظاهر می‌شود و هزاران بازدید پیدا کرده است.

اما انگیزه مالی کاربر چه می‌تواند باشد؟ آیا او بابت این همه وقت و سرمایه‌گذاری و احتمالا دستمزد قابل توجه به بقیه همکارانش، سودی می‌برد؟

آیا ما هم می‌توانیم در شرایط کنونی ایران ویدئوهایی بسازیم و از گوگل پول دریافت کنیم؟

از آنجا که خودم تجربه‌ای ندارم، فقط توجه شما را به پاسخ یکی از یوتوبرها جلب می‌کنم:

تولیدکننده محتوای ویدئویی یوتیوب مورد نظر ما شلبی چارچ نام دارد یک بانوی جوان است. او از سال 2009 ساختن ویدئو برای یوتیوب را شروع کرد. یعنی زمانی که یوتیوب هنوز غول کنونی نشده بود.

در آن خانم شلبی فقط 14 سالش باشد و بیشتر با هدف سرگرمی و اینکه ببینید ویدئوهایش را افراد زیادی می‌بینند و در موردش نظر می‌دهند، پست می‌کرد.

سال‌های سال، او اصولا پول خاصی از یوتیوب نمی‌گرفت. تا اینکه 10 سال پیش شرایط عوض شد. در آن زمان دیگر برخی از ویدئوهای شلبی، میزان یازدید یک میلیونی پیدا کرده بودند.

در این زمان اطرافیان شلبی که می‌دانستند او در یوتیوب فعال است از او راننده اوبر گرفته تا دوستان دور و نزدیک و اعضای خانواده می‌پرسیدند که واقعا چقدر عایدی از یوتیوب دارد.

خب نمی‌شود این کنجکاوی آنها را سرزنش کرد. این سوالی است که از هر نویسنده، بلاگر، فعال اینستاگرام یا یوتیوب پرسیده می‌شود.

معمولا طبق تجربه شخصی من، مردم این طور وقت‌ها با عشق و علاقه شخصی آدم بیگانه هستند و نمی‌توانند درک کنند که انگیزه ابتدایی خیلی از کاربران، فقط درونی و روحی است و البته همه این افراد اگر پولی از کنار عشق و علاقه بیرون بیاید، یک رضایت پوسته‌ای هم پیدا می‌کنند.

حالا می‌رسیم به پاسخ اصلی خانم شلبی:

یویتیوب بابت نمایش آگهی‌ها و تبلیغ اگهی‌ها و لینک‌ها، قسمتی از درآمد را به تولیدکنندگان اختصاص می‌دهد. همان طور که می‌دانید قبل از پخش ویدئوها معمولا یک آگهی 15 تا 30 ثانیه‌ای را مجبوریم تحمل کنیم. بعد می‌توانیم چند دقیقه ویدئو ببینم و بعد از آن معمولا یک آگهی میان‌برنامه دیگر داریم.

علاوه بر این در زیر ویدئوها ممکن است آگهی متنی هم نمایش داده شود.

یوتیوب این طوری پول می‌سازد و از همینها، پولی هم به یوتوبرها می‌دهد.

مثال اول: ویدئوی چطور در عکس‌های فیگور بگیرم

خب اینجا خانم شلبی، موضوع خوبی برای ساختن ویدئو پیدا کرده. اگر در گوگل جستجو کنید، ده‌ها مقاله متنی خوب می‌توانید در موردش پیدا کنید. منتها جنس سوژه طوری است که ما معمولا با تماشای ویدئو، ساده‌تر متوجه نکاتش می‌شویم و به صورت ویدئویی بهتر راهنمایی می‌شویم.

ویدئویی که خانم شلبی ساخت؛ 3 میلیون و 900 هزار ببیننده پیدا کرده و او بابت این میزان بازدید یا ویو، مبلغ 1275 دلار دریافت کرده.

خب! زود ماشین حساب را بیرون نکشید. کار به سادگی ضرب و تقسیم نیست. یعنی این طوری نیست که اگر بازدید یک ویدئوی دیگر پایین‌تر یا بالاتر از این ویدئو باشد، درآمد هم به سادگی پایین‌تر یا بالاتر می‌شود.

خانم شلبی محاسبه کرده که به طور متوسط میزان متوسط درامد برای هر 3 میلیون بازدید، چیزی بین 6 تا 15 هزار دلار است.

بیش از حد هیجان‌زده نشوید، همان طور که گفتم کار به سادگی ضرب و تقسیم نیست. مثلا همین خانم شلبی ویدئوی پربازدیدی داشته که مبلغ خیلی کمی برایش به ارمغان آورده. چرا؟!

چون این ویدئوی خاص بیشتر توسط کاربران خارج آمریکا دیده شده و در نتیجه نتوانسته آگهی‌دهنده‌ای جذب کند. این ویدئو در واقع به این دلیل پربازدید شده بود که الگوریتم‌های یوتیوب آن را به افرادی به غیر از مشترکان ثابت شلبی در کشورهای هند، فیلیپین، پاکستان و نپال نشان داده بود. این کشورها همگی‌شان نرخ CPM یا درآمد به ازای بازدید بسیار کمتری نسبت به امریکا، استرالیا و کانادا دارند.

اگر ویدئوی شما توسط کاربران آمریکایی دیده شود، به ازای هر هزار بازدید، چیزی حدود 4 دلار درمی‌آورید. در صورتی که هر هزار بازدید کاربر هندی، فقط 1.16 دلار برایتان دارد. تازه یوتیوب 45 درصد درآمد را برمی‌دارد. پس هر هزار بازدید کاربر هندی فقط 58 سنت دربردارد!

در مقابل خانم شلبی ویدئویی دیگری در مورد ویژگی خودروی تسلای مدل 3 ساخته که حدود 2 میلیون بازدید داشته. اما او از همین 2 میلیون بازدید؛ 11 هزار و 500 دلار درآمد داشته.

این ویدئوی او 10 دقیقه‌ای بود و چون طولش مناسب بود، وسط ویدئو یک آگهی میان‌برنامه هم درج شده بود و بنابراین میزان درآمد را تا این میزان زیاد کرد و همان طور که جدس می‌زنید موضوع ویدئو طوری است که بیشتر در خود آمریکا و نیز کانادا بازدید داشته است. میزان CPM این ویدئو حدود 11 دلار بود!

به صورت کلی و مقدماتی در مورد سؤال عنوان این پست می‌شود گفت:

1-بستگی به این دارد چقدر سوژه‌شناس باشید

2-مهارت پروراندن سوژه و نوع ارائه ویدئویی شما چقدر باشد

3-چقدر از نظر فنی، چه در بخش ساخت ویدئو و چه در مطرح کردن ویدئو در یوتیوب مهارت کسب کرده باشید

4- چقدر بازدید خام پیدا کنید

5-این بازدید از کاربران کدام ناحیه جغرافیایی نصیب شما شده باشد


یوتیوب برای یک کاربر جهانی می‌تواند منبع خوبی برای درآمد باشد.

در این پست من فقط خواستم به بهانه‌ای تازه مبحث را شروع کنم. در بین کاربران ایرانی هم هستند کسانی که حرفه‌ای و متعهدانه قصد استفاده از یوتیوب را دارند. به بهانه‌ای دیگر، باید در این مورد صحبت کنیم که اصلا یوتوبر شدن چه هزینه‌هایی دارد؟ چطور باید موضوعات را برگزید؟ چطور باید پیشرفت کرد؟ آیا واقعا می‌توانیم از داخل ایران یوتوبر شویم؟!

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

این هنرمند با استفاده از هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار، نقاشی‌های خود را ارتقا می‌دهد

در حالی که بسیاری از هنرمندان از هوش مصنوعی فرار می‌کنند، هنرمند دیجیتالی به نام Cy Teh از امکانات خلاقانه آن استقبال کرده . او با آمیختن نقاشی‌های دیجیتال خود با هوش مصنوعی، آثار هنری ترکیبی بی نظیری خلق می‌کند که هنر او را به سطح جدیدی…

معماری‌هایی که واقعا شایسته تحسین هستند و ستایش هنری ما را برمی‌انگیزند

تناسب اجزا، انحناها، هماهنگی با فرهنگ و شرایط اقلیمی، عظمت، رنگ‌ها یا نشانه‌های قدمتی که ما را به خلسه‌های پر از تخیل می‌برند، هر کدام از اینها ممکن است یک عمارت را شاخص و برجسته کنند.در این پست بناهایی را با هم مرور می‌کنیم که هر یک از…

اگر سلبریتی‌های کنونی در دوران ویکتوریایی می‌زیستند …

پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت نشست. دوران ۶۴سالهٔ سلطنت او در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» شهرت دارد، که همزمان با به‌اوج‌رسیدن گسترهٔ امپراتوری بریتانیا در سطح جهان بود.اما…

اگر در این لحظات تاریخی حساس، شخصیت‌های مهم عکس سلفی می‌گرفتند

عکس سلفی به مفهوم کنونی آن مدت یک دهه است که مرسوم شده و به مفهوم گرفتن عکس آینه‌ای یا تکنیک‌های گرفتن عکس با شاتر زمان‌دار قدمت آن به زمان عکاسی برمی‌گردد.اما تصور کنید که در این لحظات مهم تاریخی، شخصیت‌ها دست به دوربین می‌شدند و به…

نحوه تماشای فیلم ها و سریال های تلویزیونی مارول به ترتیب درست – یک فهرست جالب

خب، اول اصلا باید پاسخ بدهیم که چرا ممکن است کسی از فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی مارول لذت ببرد و عاشق‌شان باشد.من خودم اصلا دوست‌دار این فیلم‌ها نیستم. ولی خب مگر من عاشق ژانرهایی از سای فای نیستم و از اینکه بقیه این دنیاها را درک…

عکس این درخت‌های عجیب در دوره جنگ جهانی دوم اصلا ویرایش نشده‌اند!

این عکس شگفت‌انگیز جنگ جهانی دوم ممکن است عکس ویرایش شده یا فیک به نظر برسد. اما واقعا این طور نیست.در این عکس سورئال، که بخشی از آرشیو عکاسی نیرو‌های دفاع فنلاند است، یک ماشین ارتش فنلاند در امتداد جاده‌ای در چند مایلی مرز با اتحاد…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. فاطمه می گوید

    با تشکر از مطلب خوبتون
    ای کاش درمورد این موضوع ی سری مطلب ادامه دار قرار بدید

  2. سپیده می گوید

    عالی بود. من همیشه کنجکاو بودم یوتیوبرا چقدر درآمد دارن. برام جالب بود که تماشاگر از چه کشوری داشته باشی هم تاثیر داره!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.